Ce naiba faci cand afli ca te inseala? El.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

probabil ca despicam firul in 4, dar eu tot considera bataie de joc; da, se intampla sa nu mai iubesti, dar daca respecti omul langa care ai stat comunici cu el si gasiti o solutie (chiar si a despartirii), nu iti gasesti un inlocuitor pe la spatele (fostului) partener.

intr-o lume perfecta, ideala, asta este.
traim insa intr-o lume atat de nasoala, in care se poate, evident si mai rau decat a patit ea....
i am spus toate astea, pt a fi optimista dar si realista.

viata e atat de grea si de scurta, eu personal regret tot timpul pe care mi l-am pierdut cu diverse mici depresii, dupa diverse mici relatii....nu mi-au folosit la nimic, asa ca am decis sa fiu fericita. in orice moment al vietii mele. atata timp cat am un cap, doua maini si doua picioare, deci sunt inca vie.....nu am nimic de facut, decat sa fiu fericita!

ceea ce o sfatuiesc si pe ea sa faca!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui herra

probabil ca despicam firul in 4, dar eu tot considera bataie de joc; da, se intampla sa nu mai iubesti, dar daca respecti omul langa care ai stat comunici cu el si gasiti o solutie (chiar si a despartirii), nu iti gasesti un inlocuitor pe la spatele (fostului) partener.

intr-o lume perfecta, ideala, asta este.
traim insa intr-o lume atat de nasoala, in care se poate, evident si mai rau decat a patit ea....
i am spus toate astea, pt a fi optimista dar si realista.

viata e atat de grea si de scurta, eu personal regret tot timpul pe care mi l-am pierdut cu diverse mici depresii, dupa diverse mici relatii....nu mi-au folosit la nimic, asa ca am decis sa fiu fericita. in orice moment al vietii mele. atata timp cat am un cap, doua maini si doua picioare, deci sunt inca vie.....nu am nimic de facut, decat sa fiu fericita!

ceea ce o sfatuiesc si pe ea sa faca!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

adevarat!viata e prea scurta sa ti-o petreci cu cine nu trebuie!barbati gasesti 100 pe metru' patrat!ai de unde alege!

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Dupa atata vreme am intrat din nou pe forum! O perioada n-am mai putut! Poate v-am zis, mi-am schimbat jobul, e super acum din punctul asta de vedere, am fost si destul de ocupata cu schimbarea!

Am vazut ultimele mesaje, babyblue , va multumesc!!!!!!

Nu pot sta acum, abia astept sa va scriu mai pe larg!
Pe scurt sunt ok! Abia acum, practic la 3 luni de la event, simt ca mi s-au mai asezat gandurile, parca mi s-a mai linistit sufletul...

Va pup, asa de dimineata!
Cu drag
Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,
felicitari pentru noul job si pentru starea de spirit.
ma bucur ca esti mai linistita si asteptam noutati.

cu drag,

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Dragut din partea ta ca ne tii la curent si ma bucur ca esti bine!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Mi-e dor de multa vreme sa va scriu insa chiar stau rau cu timpul la birou iar acasa nu am net.

Sincer, m-am tot gandit la chestia cu vanitatea ranita, cu orgoliul..O fi fost si asta insa eu as zice ca intr-o proportie destul de mica, eu m-am vazut intotdeauna ca pe o femeie ok, nici prea-prea, nici foarte-foarte, nu ma simt in competitie cu alte femei pentru ca e evident ca sunt extraordinar de multe mai frumoase ca mine, mai sarmante, mai, mai.

M-a durut el, pur si simplu. M-a durut "noi" - poza asta rupta cu mine intr-o parte si el intr-alta...Povestea care s-a dus pe apa sambetei, nu stiu..viata...A fost si furie dar foarte, foarte multa tristete..

Am capatat sentimentul ca este foarte posibil sa nu existe nimeni pentru mine si am realizat ca e perfect ok pana la urma..Nu toti suntem impliniti din punctul asta de vedere, avem parte de insule de fericire care se evapora uneori..ca ce a fost frumos a ramas frumos, ca poate am un alt rost in viata decat sa ma implinesc intr-o familie clasica...nu stiu..ca asta e viata si ca nu intotdeauna ne convine dar asta e. Ca si moartea.

Asa ca am suferit intr-adevar, am bolit, dar am facut si lucruri frumoase, sport, pictura, intalniri cu prietenele mele, am ascultat muzica multa-multa-multa, si, cel mai important, am tinut un jurnal.

Mi-a fost greu sa-mi clarific emotiile si parerile in legatura cu ce-a fost, insa scriind, pare mai simplu..m-am povestit acolo...

Asa am ajuns la concluzia ca m-as minti teribil daca as spune ca nu mi-e dor de el (habar n-am de ce - dar e un adevar). In legatura cu iubirea..sunt de-a dreptul zen...am hotarat ca n-o sa las nimic din ce-a fost deoasebit sa se piarda. Langa acest om am trait cele mai frumoase momente de dragoste din viata mea si n-o sa le ucid singura, uitandu-le. Dar atat. Simt ca nu mai vreau nici o relatie, ca sunt bine asa, ca daca va fi sa se intample vreo alta dragoste o sa fie surprinzator.

Bun, v-am scris mult dar mai am!

Ma mai suna din cand in cand sa vada ce fac. Ieri ne-am vazut. Am vorbit despre tot felul de lucruri, nu despre noi.Sunt confuza si linistita. Mi-am notat in jurnal 10 randuri cu "nu uita" si zece cu "rabdare".

Conduc masina destul de mult, trec prin niste sate frumoase, cu multi copaci pe marginea drumului si cand vad copacii in jur, drumul in fata mea si cerul de-asupra, simt asa..ca pot avea rabdare oricat pentru dragostea mea, acea dragoste...poate va veni, poate nu va veni, nu-i nimic, lucrurile sunt bune oricum...or mai fi lucruri de facut, or mai fi vieti de trait..

Va pup,
Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

Asa de bine te-nteleg, Zouzou... De la despartirea de iubirea mea n-au trecut decat vreo sase ani jumate, si tot in asa ape ma scald si eu. Doar ca eu mai cresc si un vlastar, si-mi mai abat gandurile asa. Noroc iti doresc, ca si mie de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soledad spune:

Zouzou, esti zen si minunata !
Asta este si parerea mea, ca daca tot ai trait niste momente frumoase cu un om, ce sens are sa le ingropi in amintirile urate ale despartirii, in loc sa iti amintesti si sa fi recunoscatoare pentru perioada de fericire avuta impreuna ? Iubirea ramane in inima pentru totdeauna, dincolo de spatiu si timp.
Si da, sunt lucruri pe care orice ai face se pare ca nu le poti schimba. Si eu m-am consolat cu gandul ca, desi toata viata mi-am dorit asta - sa il intalnesc pe EL, sa traim o mare iubire, o poveste de dragoste implinita - nu a fost sa fie, orice am facut... Am iubit mult, am fost iubita mult, si totusi povestea de dragoste pe care am visat-o nu am trait-o pana acum. Dar sunt la stadiul de resemnare/acceptare a sortii. Asa cum sunt femei care nu au copii desi isi doresc si pana la urma accepta acest lucru, asa sunt si eu acum. Am cautat, m-am luptat destul cu morile de vant. Ma bucur pentru ce am, pentru copii mei minunati, pentru ca suntem sanatosi, pentru prietenii mei atat de buni, pentru toti oamenii deosebiti pe care i-am cunoscut, pentru tot ce mi-a daruit viata din belsug. Da, am invatat sa ma bucur si sa fiu recunoascatoare pentru ce am, in loc sa sufar mereu pentru ce imi lipseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Heya, Zouzou,
nici eu nu mai reusesc sa intru pe forum prea des ..si abia azi am vazut subiectul tau..insa lasa-ma sa-ti spun : nick-ul tau e de belea, bestial ..
so..daca ti-ai aels nick-ul asta, nu l-ai ales degeaba draga mea...o sa treaca, o sa ramai cu amintirile, cu durerile, cu tristetile..dar stii ce, conteaza cel mai mult cine esti tu, cum esti, unde esti, ce faci, cum ai stiut sa iesi de aici..sigur ca-s multe intrebari, multe frustrari, multa furie si muuulta durere...o relatie de 5 ani nu se incheie asa..pur si simplu..dar pe de alta parte..stii si tu..n-a fost numai vina lui..ati impartit-o..si poate ca trebuie sa te gandesti ca ce-ai oferit tu nu-i trebuia lui si invers....si trebuie sa te mai gandesti ca din aceast dezastru tu trebuie sa te alegi cu o cunoastere mai buna a ta, a ceea ce esti, a ceea ce vrei sa fi, etc
deci, fruntea sus, durerea las-o sa curga din tine si incearca sa vezi ca viata nu depinde neaparat de un barbat...ci de noi, conteaza ca ceea ce suntem noi sa ne fie suficient, macar ptr o vreme
te pupic si daca ai nevoie de partenera de club sau de role sau de cafea sau de..... suna adunarea
Roxana

Mergi la inceput

Salut din nou!

Va pup, sunteti bine? Multumesc frumos pentru gandurile bune!
Soledad, Roxana, brotacel03 - ma simt grozav ca mi-ati scris.

Nu vi se pare ca experientele astea sunt (parca Rufus mi-a scris asta)...comune? Nu-i asa ca exista un model, nu vi se pare? Poate ar trebui sa scriem despre fazele unei asemenea despartiri, ce trebuie evitat (cum ar fisa-ti plangi de mila la nesfarsit si sa dai vina numai pe celalalt), punctele pe care sa te centrezi, sentimente normale "de dupa", chestii d-astea..

Am citit la un moment dat o carte "Riturile de trecere" - despre etapele doliului..despartirea e un fel de doliu, exista un ritual al acesteia..probabil..

Hai ca bat campii,

Zi frumoasa va doresc!!!

Mergi la inceput