Ce naiba faci cand afli ca te inseala? El.
Raspunsuri - Pagina 4
Amina_Marina spune:
Dar tot asa exista posibilitatea sa ramai si singura ,fara sa ai o relatie serioasa si durabila. Stii tu de ce? Ai ajuns la o varsta cind dupa 5 minute si o cafea ii faci un portret psihologic, le vezi foarte repede defectele. nu-i ca la 20 cind te arunci orbeste.
Il accepti asa cum e, sau altul la nr. Ei, si uite asa ajungi la 50 de ani si tot singura ramai, chiar daca arati ca Madonna. Si-n general barbatii care-s de la 50 in sus se uita dupa d-alea de 30 .
E cam greu sa culegi din pleava.
Asta asa, in caz ca vrei pe cineva.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Ei, si uite asa ajungi la 50 de ani si tot singura ramai, chiar daca arati ca Madonna. Si-n general barbatii care-s de la 50 in sus se uita dupa d-alea de 30 . E cam greu sa culegi din pleava. Asta asa, in caz ca vrei pe cineva. |
cu cine vorbeai, cu mine sau cu Zouzou? nush cum e prin Japonia, dar pe unde sunt eu e deficit de femei singure, barbatii singuri peste 40 de ani fiind in exces de-un milion. un milion de barbati singuri peste 40 de ani, majoritatea doritori fanatici de insuratoare. frica de singuratate nu mai e atributul exclusiv al femeilor, dimpotriva. statistic, femeile vor sa ramana singure, barbatii nu. deci, nush despre ce pleava vorbesti, ca eu vad altceva la orizont.
aia de 50 de ani care se uita dupa alea de 30 de ani sunt in general insurati. restul se cheama ca nu au divortat degeaba si nu vor sa-si piarda vremea cu fetiscane.
eumada spune:
Nu e o solutie sa accepti orice ca sa nu fii singura.De asta sunt atatea femei amarate si necajite.....La tine e foarte clar.....nu aveti copii impreuna.....nu va leaga decat ce vreti voi sa va lege.Te poti duce sa te faci frumoasa si ai o datorie fata de fata ta.Barbati sunt si se pot gasi....fiecare cum isi asterne asa doarme...iar de ce ti-e frica de aia nu scapi...iar la 50 la 30...o sa-ti spun doar atat parerea mea, ca am 30 de ani si dincolo de faptul ca am o casnicie minunata si o ffetitza superba,e ca nu m-as uita la un bosorog de cincizeci....sa ma clefaie la cap,chiar daca ar avea banii din lume....nu sariti dar eu consider ca nu trebuie sa te vinzi ca sa trraiesti decent,poti sa imparti cu cineva,sa comunici......sau sa dormi cum ti-ai asternut.....si ZOUZOU pune-i si niste hartie igienica......ieftina....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
eumada spune:
conchita.... incurajeaz-o.....pe zouzou..eventual fa-i cunostinta poate cu cineva...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
Zouzou spune:
O sa ma gandesc cum e cu dragostea si relatiile de acum incolo;deocamdata mi-am dat seama ca asta nu e o prioritate pentru mine acum dar as vrea sa meditez un pic la motivul pentru care perspectiva unei vieti in singuratate m/a nelinistit.
As vrea sa calatoresc mai mult, sa ma apuc de pictura si sa mai ies in cate un club cu prietenele mele.
Sunt bine, sa stiti. Chiar sunt. Cam trista si cam cu gandurile imprastiate dar simt ca va fi ok cu mine si cu fetita.
Va multumesc foarte, foarte mult!!!Mesajele voastre mi/au dat mult curaj si incredere, nici nu stiti cat m/au ajutat!
Oricum, vorba cantecului: sfarsitul nu/i aici.
Nu este un mesaj de bun ramas, eu o sa mai scriu, vad ca starile in aceaste situatii sunt ca fluturii: vin, pleaca...
Zi frumoasa va doresc!
Amina_Marina spune:
Zouzou, Zouzou! Nu plecaaa! Stii ce-mi place cum povestesti!
Pentru ce relatii serioase sau stai impreuna cu Nea Caisa? Sa stai sa speli, calci , sa-i spui mereu unde te duci etc. Prietenele mele care-s singure nici nu vor relatii serioase( pentru ca-s hard rau), si la batranete isi cresc nepotii, vacante, sport etc.
Eu la batranete vreau sa schimb pampersul la nepoti decit sa-mi bag botox ca sa ma placa nea caisa.
Conchita! Foarte bine ca gindesti asa.Semeni foarte mult cu o prietena de a mea japoneza, ea are 45 de ani si fata de 20 este studenta in Tokyo, are multi gagici, e foarte inteligenta/feminina si arata super.Nu poate intra intr-o relaite serioasa pentru ca la toti le gaseste defecte,mai exact ii complexeaza cu personalitatea ei, printre ei are si unul de 28 de ani frumusel foc, moare ala dupa ea.Mi l-a prezentat si mie.Ea trage tare acum pentru ca la 50 de ani e constienta ca-i scade nr.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Ea trage tare acum pentru ca la 50 de ani e constienta ca-i scade nr. |
ori e ca madonna, ori ii scade numarul, hotaraste-te. :-)) pai madonna are 70 de ani, si-a inselat sotul de 40 cu unul de 20 de ani. nu ne scade, nene, niciun numar, doar ala de la pantofi, poate, ca ne mai sfrijim nitel. altfel, intr-un fel iubeste gaina batrana, intr-altul se impiedica si cade gainusa incepatoare.
Zouzou, vezi ca e un topic de femei cu plete in vant asa ca tine la subforumul Clubul parintilor singuri, se numeste Sa ne numaram binecuvantarile: acolo e un grup de suport pentru mamele si femeile care este. iar aici, stai si deapana daca te ajuta sa te vindeci mai repede de dezamagire. uite, eu pot sa-ti spun bancuri.:-)
gabriela42 spune:
zouzou draga mea fii optimista si vezi de drumul tau uita-l este un caca pt tine.ai un copil,vezi ca uneori copii sunt mai intelepti ca noi.spune-i fetitei adevarul si ea micuta iti va da solutia.o mama trista face mai mult rau decit o mama singura.esti tinara ai mult de vazut si trait in continuare lasa omul sa plece unde vede cu ochii si nu intoarce capul oricit va fi de greu.fiecare sac isi are petecul.cauta ce-ti vine bine.nu accept jumatati de masura
khrisu spune:
Daca ar fi sa pot schimba ceva din ultimii 2 ani ar fi urmatoarea treaba: Atunci cand am aflat de amanta trebuia sa-mi fac bagajele si sa bag actiunea de divortz..fara istericale, fara plansete, bocete, poezii si filosofii. M-am bagat intr-un razboi care era pierdut din start si nu era al meu. Iubirea nu se implora, ..daca s-a pierdut pe drum aia e... Pana la urma tot la divortz si despartire am ajuns, si-am pierdut un an jumate pretios din viata mea.
Daca era al tau nici una nu putea sa ti-l ia, si nici el nu putea sa se indragosteasca de alta. Uite ca eu am inteles asta dupa mult timp..ca m-au imbrobodit rudele si prietenii cu lozinca "lupta pt casnicia ta". O mare aberatie. Daca te respecti pe tine, te iubesti si pretuiesti, nu te amesteci cu taratele. Si daca s-a intamplat sa te amesteci, te scuturi bine si pleci mai departe.
Numai bine iti doresc...
Zouzou spune:
Buna,
Nu v-am mai scris de multa vreme. Nu am net acasa inca iar acum chiulesc de la un curs ca sa fiu singura in sala computerelor.
Am trecut prin sevraj, am stat zile intregi cu ochii in tavan indiferent de cat as fi vrut sa nu fac asta, am simtit cum toate amintirile frumoase ma priveau in ochi si pe urma imi radeau isteric in fata..
L-am rugat sa nu ma mai sune dar a facut-o din cand in cand. Am vorbit putin, ne-am vazut de vreo doua ori oarecum neutru..
Ma simt rau, mai rau decat as fi vrut...imi este incredibil de greu sa accept acest esec si incep sa-l vad exclusiv ca pe esecul meu personal de a face alegeri..
Sevrajul inca nu s-a terminat. Ma apuca din cand in cand o stare de depresie si parca o tristete tandra si afectuoasa ma ia in brate si ma tine strans..si e placut...
M-am saturat sa fiu proasta...
Ma uit in oglinda si imi spun ca e tot ce am putut sa fac dar nu ajunge, nu ajunge...
Poate imi mai scrieti.