Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci sper sa reusiti cu jumperoo=-ul. e super. si azi ma gandeam si eu la ziua lor la un an. e atat de aproape, nu? au zburat primele 6 luni.
andrushka nu stiu prea bine, dar eu am intrbat nutritionistul aici despre apa plata si apa fiarta si mi s-a spus ca pana la un an pentru orice sa se foloseasca apa fiarta, inclusiv la baut pentru ca rinichii lor nu pot procesa sarurile din apa plata sau minerala...care de fapt e apa plata cu bule.

liliacule est mortala. si zici ca veselosu' facea aproape bunjee jumping. nu draga mea, tasu plimba carutul, iar eu incarcam sa o fac pe sprintena. de fpat abia ma taram la deal pe alee.

adela sanatate la puiuti. ai fost de coma cu sceneta de nunta. incep si eu ca raluk , nu e vreo dereglare hormonala?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci sper sa reusiti cu jumperoo=-ul. e super. si azi ma gandeam si eu la ziua lor la un an. e atat de aproape, nu? au zburat primele 6 luni.
andrushka nu stiu prea bine, dar eu am intrbat nutritionistul aici despre apa plata si apa fiarta si mi s-a spus ca pana la un an pentru orice sa se foloseasca apa fiarta, inclusiv la baut pentru ca rinichii lor nu pot procesa sarurile din apa plata sau minerala...care de fapt e apa plata cu bule.

liliacule est mortala. si zici ca veselosu' facea aproape bunjee jumping. nu draga mea, tasu plimba carutul, iar eu incarcam sa o fac pe sprintena. de fpat abia ma taram la deal pe alee.

adela sanatate la puiuti. ai fost de coma cu sceneta de nunta. incep si eu ca raluk , nu e vreo dereglare hormonala?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Nici nush ce sa mai cred. Tocmai citisem intr-o revista ca nu e bine sa le fierbi apa plata pt ca se naste o combinatie aiurea prin fierbere. Pe de alta parte, cu ce sa fac supitza,daca nu cu apa fiarta plata? Cu de-aia de la chiuveta? Doamne fereste!

Ideea este ca azi am trecut la piureutz si a papat destul de mult.. Astazi a fost din morcov, telina si pastarnac. I-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

mangulico eu m-am apucat rapid de socoteala cu cele 15 kile adica 7-8 baiatul + hainele de pe el + bocanci de ski in picioare (tot el) + un rucsac cu diverse in spate + harnasamentele Nici nu mi-a trecut prin cap ca Aidan, mititelul, era la entertainment cu tati. Adica, clar, al meu n-ar iesi nici macar sa plimbe caruciorul darmite sa-mi faca mie galerie.

Andra si eu tot cu apa plata faceam supitele. Acum tot asa o sa le fac, nu de alta dar noi plata bem. Adica de izvor sau cum s-o mai fi chemand.
Felicitari bubulinei ca i-a placut supita. Tot inainte!

Iuliko iar esti in rasfaturi cu Butler asta. Ia zi, mai ninge la voi ? Ma, pe-acolo pe la tine apar ghioceii, inloresc copacii sau cresc direct fructele?? Ca ma gandesc ca n-au timp sa "evolueze". De fapt...mai corect ar fi sa intreb: care-s fructele locale? Sau...de sezon?
am si eu niste dileme ...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

helou!

LA MULTE LUNITE RITA, TUDOR, ALICIA SI CHIARA!

si LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLORI! (mie imi vin in cap acum Iris, Lali (Lacramioara) si se pare ca si Danuka)

am fost si eu azi la o miscare, la baschet cu sotz, sigur maine am febra musculara ah, ce dor mi-era de un baschet, i love this game!
apoi ca sa nu cumva sa pierd din suculite, am bagat un gratarel in familie (Iulika sa stii ca m-am gandit la tine si am mancat o bucata si pt tine )...

acum am vazut si eu pozele din parc cu cei trei flacai si cu zmeurica, SUPER TARI sunt! si mi-a placut ca Mihnea a prins curaj si a abordat zmeurica la final

Luci iti dai seama ca sunt mandra, ca noi toate de altfel si eu fac la fel piureul, nu i-am dat deloc zeama, direct supa-crema...sa stii ca eu de 3 zile ii pun si putin unt si mananca mai bine...acum nu stiu daca e de la unt sau de la faptul ca am pus mai mult dovlecel, dar eu zic sa incerci, poate papa mai bien Davidelu...

Diana. Bianca ce m-ati distrat cu copilasii vostri! mi-am adus aminte ca sor-mea (ea a vb mai mult turceste decat mine, eu daca m-am dus de la 2 ani la gradi, am dat-o repede pe romaneste..) a venit o data cu o colega de la gradi acasa si o intreba daca vrea sa manance paine cu unt si bal (=miere)

Adela eu sper sa nu te lasi si sa reusesti pana la urma ce iti doresti..pupam bolnaviorii sa le treaca repede

Elle tinem pumnii sa nu se molipseasca fetele

si eu tot cu apa plata fac mancarea, nu stiu in UK, dar in Romania mie apa de la chiuveta mi se pare groaznica, cu tot felul de depuneri de calcar, nisip si altele....

Liliac

Suede mult succes cu diversificarea!

va pupacesc!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua, dragelor mele si va multumesc frumos, iar m-ati facut sa dau apa la soareci, nu ma asteptam sa ne urati (asta pentru ca eu nu o fac, nu pentru ca nu ati vrea voi). Multumim de inima, sa va traiasca si voua puii, sa creasca sanatosi si frumosi si La multi ani superbi celor care poarta nume de flori Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Iuliko De fapt...mai corect ar fi sa intreb: care-s fructele locale? Sau...de sezon?
am si eu niste dileme ...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Bine punctat!! Aici nu iegzista asa ceva..Eu vad rar pe etichetele la fructe legume ca sunt din suedia gen capsuni, zmeurå( si sunt scumpe de te usucå)..ce mai e asa ieftin si le gasesti pe toate drumurile sunt un fel de afine , sunt rosii si acre..bleax.

Anul trecut de ex cumata-mea a pus rosii pt prima data...nu s-au copt , dar a pus pt moi gogonele la murat.Am mai gasit anul trecut asa ratacit cate un cires negru, cu cirese ff mici si la gust amaiui, dar eu cum mancam si var anul trecut , insårcinata fiind mi s-au parut bune rau.

In rest prunele ii ies in fiecare an , dar putine.Dar ea a schimbat pamantul pt ca altfel nu ii iesea nimic.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara si de la noi!
Bine v-am gasit ,sper,sanatosi.Noi stam in casa ptr ca ploua si e friggggggg tare!
Urma la multi ani sarbatoritilor dovlecei de astazi ca parca ii uitasem dimineata
Lili ,te pup stiu ca glumesti dar eu am un foc pe suflet cu forumeala ptr ca eu sunt tare expansiva asa ,adica gesturi,mimica si aci nu se poate vedea si Doamne fe ,se poate interpreta ceva.Nu-mi plac polemicile cu toate ca abia am iesit dintr-una cu mama.
Anamaria ,esti o scumpa zau ,dar imi lua juma de zi sa ajung la voi si nu mai gaseam deschis nik,sambata fiind.cat despre barbati,am incredere in veleitatile tale de mamica si cred ca te-ai descurca.Oricum Raducu e de obicei cuminte..Pupam pe Alex care semana tare cu tati lui(mi se pare mie?)A,si am vazut ca aveti si voi par mai !

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna fetele! si la multi ani tuturoro celor cu nume de flori!
noi ne reculegem de pe meleaguri dobrogene, unde ne-a batul vantul cam rau, dar asta e - am fost la aer! Andrei a fost un scump, doua zile nu am auzit de la el un scancet mama baiatul cumintzel si vesel...va atasez cateza poze noi, ca am multe facute cu tel dar nupot deocamdata sa le descarc ... sa vedeti ce baiat cucuia am si eu

POZE

Mergi la inceput

Madalina,mie imi pare cam devreme in bicicleta dar e doarm parerea mea!pupam pe Iri cel precoce.
Maria ,am vazut ca intri mai des,ne bucuram cand povestesti de pe la voi! Aidan cum mai e? ceva poze noi?
Catalina ,tu ce mai faci? Rares cum mai e ,parca era mucios sau incurc posturile?
Mai gagicilor ,puteti a rog sa nu ma mai imbolnaviti cu spiritul asta de gospodine? eu nu am inceput curatenia si oricum mare lucru nu fac ,noi stand in chirie.
Iulika ce face Brucu bursucu'?nu te supara dar imi sunt atre dragi copilasii plinuti ,as fi vrut tare mult sa vad si eu barnite la manute si la picioruse dar din pacate noi crestem mai putin grasani.suntem ok dar eu as fi mai vrut

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Techila,putzele tale cum mai mananca? mai bine? cand mai mergi la doctor ,de control asa?
Andre,sa traisca Chiara ,sa va bucurati de ea!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput