BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

mie imi place f mult sa mananc buun asa ca de aia sunt dispe cu gatitul
mai pe seara facem ceva chinezesc fasii de vita picante cu tulpini de telina (mai putin picant pt mine si Andreea si exagerat de iute ptr sot, cica sa-i mearga berea }.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

dai si la noi reteta???te rugam

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am pauza...papa printesa deci mai recuperez din cap trecut

mamidepuiuti,cristies multu' ptr urarile ptr soacra
DAVID,MIRUNA
rlc_sanador ti-am admirat pozele
ayanna,nu ii dau calciu nu am stiut k trb,o sa intreb si eu medicul
cristies eu nu iau nmk,nici vitamine,nici calciu
micky...super ideea cu esarfa,sper sa treaca urata de raceala
plateea,il returnezi....
iulenca bn ai venit
oani...tare andre cu "piciorii mei"
andrelina,super,cred ca te-ai topit knd l-ai auzit...
xela ms de reteta
alecsa..i-am dat la inceput infacol,apoi gripe water..dar cel mai bine i-au facut samburii aia de cirese...akm nu stiu de la ce i-au trecut
bea e un scump ivan,felicitari ptr curatenie si ptr ca a facut baiatul kk
lorex..ma bucur ca ati scapat de criza genitala si icter...copii asimileaza in diferite moduri,deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...vezi cum asimileaza urmatoarea luna si apoi ii introduci Lp..parerea mea LMA pt bunica ta

gataaa capitolul trecut...pe asta mai tarziu k akm doarme,si trebuie sa termin treaba,va pup

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

buna

azi e ziua lui mami, ieri am umblat prin malluri azi am spalat si calcat de zir ca trec la haine din categoria 3-6 luni nu toate dar...catava....
Ieri sarbatoritul Yannis de 2 luni nemancat, proaspat cacat , pisat si cantarit la putza goala avea 5320g (scos din spital la 3070) sa dea Domnu sa creasca mare , sanatos si frumos.

AM adaugat poze de azi incepand de la pag 15 (http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=168)
Citesc din urma si revin

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

buna

azi e ziua lui mami, ieri am umblat prin malluri azi am spalat si calcat de zir ca trec la haine din categoria 3-6 luni nu toate dar...catava....
Ieri sarbatoritul Yannis de 2 luni nemancat, proaspat cacat , pisat si cantarit la putza goala avea 5320g (scos din spital la 3070) sa dea Domnu sa creasca mare , sanatos si frumos.

AM adaugat poze de azi incepand de la pag 15 (http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=168)
Citesc din urma si revin

de Yannis

a luat f bine

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

alexutzzza frumoase poze cu yanis. tia luat bn in greutate. il tii in body cu maneca scurta in casa?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

buna

Citesc din urma si revin

de Yannis

Oao ce bine a pus in greutate! Si cat e de vesel, manca-l-ar mama, pe el! Ce il amuza pe el asa tare, jucaria? E un frumos, sa-ti traiasca!
Si la multi ani mamei tale!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

cris mario te invidiez!!!!!! si pe celelalte mamici care resusesc sa faca smotru cand sunt singure cu bebicii. eu nu pot sa fac nik dom'le!!! stau numai cu el in brate. oare or veni si ptr mine vremuri sa stea singurel si sa fac curatenie prin casa?????????????cand????????????

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu cred ca sunt cea mai fericita dintre voi .. Yannis nu plange decat cand ii este foame si atat cand il supara burta se screme .. cand sughite se uita la mine cu niste ochi de imi vine sa-l mananc .. nu plange .. Noaptea doarme toata noapte de cand l-am adus acasa ... adoarme singur . nu ii place leganat .. in brate sta numai ca sa se uite la noi .. si asta f rar .. Chiar am un bebe ffff cuminte

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Multe pentru tine!!!! Prin cate ai trecut si tot tu esti cea mai fericita!!!! Bravo scumpo, esti cea mai tare!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bea pe prospect scrie ca daca uiti sa iei una trebuie sa o iei in urmatoarele 12 ore...deci daca iti aduc pastilele la maxim 12 ore de la ora la care luai in mod obisnuit pastila e ok, daca nu...trebuie sa va protezati suplimentar in urmatoarele minim 7 zile (asa scrie ca isi fac efectul de la 7 zile dup ce le iei) si daca faci pauz amai mare de 12 ore presupun ca e posibil sa sangerezi, sa nu te sperii

haircut sa-mi zici cum o convingeti sa va lase sa sa incerc si eu ca am 2 luni deja de la operatie si nimic

lorex te admir! bravo! imi pare rau ca nu am avut si eu taria ta si i-am dat LP....io cred ca veneam acasa si ii bagam LP pe perfuzie!!! Dar daca bobitza e jucausa, activa , se simte bine nu ar trebui sa te ingrijoreze deloc faptul c anu a luat in greutate

oani daca tu o intrebi pe CRIS D cu ce o ajuta sotul... io cred ca-s deja la rubrica no comment, nu? sau la "curiozitatile naturii"?

cristies imi pare rau ca ai avut asa o noapte fara mult somn

cris m bine ca ai petrecut la soacra, ai avut si tu o zi invoire de la ale casei

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am mai fost si noi o ora pe afara dar am venit repejor in casa ca sa fac repede niste mancarica. Si pentru ca m-ati innebunit cu spanacul am luat si eu si acum ma apuc sa fac o ciorbita de spanac. Mai am varza calita cu costita de ieri asa ca m-am scos azi cu mancarea...sper sa o termin pana vine sotul de la munca..fug...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput