BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 20
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel maine avem party-ul Anei, in mall. cu totul, de cand plecam de acasa, vor fi cam 5 ore. prima data cand plec atat cu ea..o sa iau wrapul, port-bebe, caruciou' si scoica. si vine si mamaia, ca sa fac si eu macar primirea musafirilor si o poza cu Ana. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
LA MULTI ANI ANA! Multa sanatate si tot ce va doriti! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa-i placa lui Ema in deplasare . Sa iei totusi niste rabdacol cu tine ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel [si am facut o adaptare la vita aia asiatica. de fapt, alta marie, doar taiate fashiile de carne de curcan ca vita si apoi pus usturoi,morcov, dovlecel si ardei fashii+sos soia.le-am facut la wok, sa-mi para si mai din china. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
pai cred ca se poate improviza cu orice legume/carne ai prin frigider. atata timp cat ai un wok, focul f iute si sos de soia ...
haircut spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu mi-am luat carut de pe Internet, am comandat vineri si marti mi l-au adus la usa (daca il comandam luni, mi-l aduceau tot marti)- 350 lei, sunt f. multumita de cat de inspirata am fost - in comert nici nu am gasit asa ieftine si taticu atata s-a codit sa ne ia carut ca m-am enervat si am comandat primul carut de pe Internet care l-am vazut si culmea s-a nimerit unul bun. (se vede carutul in cateva poze) Caius www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos |
Bravo mamica descurcareata ce carut e?
de Maia Ilinca (29.01.10)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti uraaaaaa! mi-a reusit! in sfarsit... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
te-ai ambitionat
xela_07 spune:
m-ati inebunit de tot cu somonul si spanacul din ultimele discutii, asa ca ma duc sa prestez: somon cu custa picanta la cuptor+spanac+cartof copt cu unt si verdeata
o seara linistita va doresc!
al3csa spune:
Buna ziua fetele
M-am intors acum 1 ora .. Maaaare nebunie la Romexpo nu de alta dar erau inca 2 targuri .. Targul de Paste si cel de Turism. Mi-am luat un carut de care sunt fff multumita ... pretul ui acolo era mai mic decat pe site si am avut si o reducere de 10% .. deci am dat 290 ron .. si daca vedeti ce de nebunii aree sunt f incantat de el ..
Exact acesta este www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carut-A118.html" target="_blank">carutul
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 m-ati inebunit de tot cu somonul si spanacul din ultimele discutii, asa ca ma duc sa prestez: somon cu custa picanta la cuptor+spanac+cartof copt cu unt si verdeata o seara linistita va doresc! Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
voi ma omorati,da' ce moarte faina!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua fetele M-am intors acum 1 ora .. Maaaare nebunie la Romexpo nu de alta dar erau inca 2 targuri .. Targul de Paste si cel de Turism. Mi-am luat un carut de care sunt fff multumita ... pretul ui acolo era mai mic decat pe site si am avut si o reducere de 10% .. deci am dat 290 ron .. si daca vedeti ce de nebunii aree sunt f incantat de el .. Exact acesta este www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carut-A118.html" target="_blank">carutul de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
e frumos caruciorul...
sa-l folositi sanatosi!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cris d. ...m-am imbolnavit......am vazut ultima poza...de unde mai ai tu AMR?aud?si inca 5 kg...tu razi de mine? galbena m-am facut de ciuda...... da' lasa...ca je[ce-mi place cu je ] are voie carbohidrati ... si tocmai am terminat de facut un tort cu frisca ,ananas si piscoturi...tie nu-ti dau ca nu ai voie... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
de Maia Ilinca (29.01.10)
cris.dogarel spune:
CORNELIA, esti in mare forma azi. multumim de urari, de invidie. eu nu inteleg ce hormoni ai tu: fara tati, 2 copii, forum mereu, vorbe bune si veselie.... in afara de tortul ala ce mai faci sa fii asa?
. ma felicit ca te am cuscra..
multumim fete de urari de ziua Anei. maine are party ca ziua ei e duminica viitoare, pe 4, chiar de Pasti...si ijn vacanta, deci facem acum cu copiii, atunci cu neamuri.
Xela, din ce e crusta? Io-s tare fan picant...acum cu masura, dar tot pun piper, pap ardei iute. si ma mir ca are Ema colici.(dar are si cand nu pap de-astea cu ziilele, jur!!)
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra