Frumoasa, 45 de ani, insarcinata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate mamicii...

insa nu pot sa nu intreb oare cum se va descurca la 60 de ani cu un adolescent de 15?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

daca stam si ne gandim asa , cred ca nici alea care fac copii devreme pot spune ca nu se ''descurca '' mai bine

nu putem generaliza pe tema asta ....fiind o femeie cu bani cu siguranta nu va fi nevoie de aceste griji din punctu ei de vedere

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

banii nu fac sa scada diferenta de varsta noah asta-i cruda realitate, n-avem ce face, doar intrebam si eu...

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

multa sanatate mamicii...

insa nu pot sa nu intreb oare cum se va descurca la 60 de ani cu un adolescent de 15?

Sunt pers. care nu se descurca nici la 25 , nici la 30 , 40 , 50 , 60 , 70 .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu prea pare o femeie care nu stie ce face sau ce vrea...ca atare, cred ca a luat in deplina cunostinta de cauza hotarirea de a mai avea inca un copil la aceasta seculara varsta

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

In ziua de azi parca se spune ca cei 40 de ani de acum sint cei 30 de pe vremuri, iar femeile se intretin, sint mai sanatoase asa ca nici o problema sa-si creasca copiii facuti tirziu.
La 60 Monica o sa fie ca altele la 40 !

Profesoara de balet a fetitei mele nu stiu ce virsta are dar are un corp superb iar dupa fatza i-as da 40 si ceva. Ei bine, era sa cad de pe scaun cind am inteles ca are de fapt 60 si ceva !!!!! Nu i-as fi dat in veci anii astia ! Arata asa de bineeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui marimar

Profesoara de balet a fetitei mele nu stiu ce virsta are dar are un corp superb iar dupa fatza i-as da 40 si ceva. Ei bine, era sa cad de pe scaun cind am inteles ca are de fapt 60 si ceva !!!!! Nu i-as fi dat in veci anii astia ! Arata asa de bineeeeee

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb)

Fetele noastre fac balet impreuna?
Si profa fetei mele de balet e la fel,arata super,se misca excelent,e elastica,silueta,aranjata si are tot la vreo 60.

Si mie imi place Monica Belucci si acum nu mai e nimic deosebit sa ai copii dupa 40,mai ales in rindul actritelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Alina !

Geena Davis avea 46 de ani cind a nascut primul copil si 2 ani mai tirziu a nascut gemeni. Acum are 54 de ani ! Nu stiu cit de natural au fost conceputi dar se pare ca Monica Belucci a fost norocoasa, are gene bune, bunica ei a avut ultimul copil la 47....he he, asa ca fapt divers...

Mergi la inceput