Frumoasa, 45 de ani, insarcinata
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
multa sanatate mamicii...
insa nu pot sa nu intreb oare cum se va descurca la 60 de ani cu un adolescent de 15?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Cinezee spune:
daca stam si ne gandim asa , cred ca nici alea care fac copii devreme pot spune ca nu se ''descurca '' mai bine
nu putem generaliza pe tema asta ....fiind o femeie cu bani cu siguranta nu va fi nevoie de aceste griji din punctu ei de vedere
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Gabi_K spune:
banii nu fac sa scada diferenta de varsta noah asta-i cruda realitate, n-avem ce face, doar intrebam si eu...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K multa sanatate mamicii... insa nu pot sa nu intreb oare cum se va descurca la 60 de ani cu un adolescent de 15? ![]() Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Sunt pers. care nu se descurca nici la 25 , nici la 30 , 40 , 50 , 60 , 70 .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Nu prea pare o femeie care nu stie ce face sau ce vrea...ca atare, cred ca a luat in deplina cunostinta de cauza hotarirea de a mai avea inca un copil la aceasta seculara varsta
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
![](floare2.gif)
marimar spune:
In ziua de azi parca se spune ca cei 40 de ani de acum sint cei 30 de pe vremuri, iar femeile se intretin, sint mai sanatoase asa ca nici o problema sa-si creasca copiii facuti tirziu.
La 60 Monica o sa fie ca altele la 40 !
Profesoara de balet a fetitei mele nu stiu ce virsta are dar are un corp superb iar dupa fatza i-as da 40 si ceva. Ei bine, era sa cad de pe scaun cind am inteles ca are de fapt 60 si ceva !!!!! Nu i-as fi dat in veci anii astia ! Arata asa de bineeeeee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marimar Profesoara de balet a fetitei mele nu stiu ce virsta are dar are un corp superb iar dupa fatza i-as da 40 si ceva. Ei bine, era sa cad de pe scaun cind am inteles ca are de fapt 60 si ceva !!!!! Nu i-as fi dat in veci anii astia ! Arata asa de bineeeeee ------- mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008) si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda .......... Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului! Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile ! We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb) |
Fetele noastre fac balet impreuna?
![](icon_smile_big.gif)
Si profa fetei mele de balet e la fel,arata super,se misca excelent,e elastica,silueta,aranjata si are tot la vreo 60.
Si mie imi place Monica Belucci si acum nu mai e nimic deosebit sa ai copii dupa 40,mai ales in rindul actritelor.
marimar spune:
Alina !
Geena Davis avea 46 de ani cind a nascut primul copil si 2 ani mai tirziu a nascut gemeni. Acum are 54 de ani ! Nu stiu cit de natural au fost conceputi dar se pare ca Monica Belucci a fost norocoasa, are gene bune, bunica ei a avut ultimul copil la 47....he he, asa ca fapt divers...