BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Al meu e in procesul de creatie. Dupa ce termina il scot la plimbare. Prea e frumos afara.

Xela, la 13 saptamani cica invata sa rada in hohote. Abia astept. (asta desigur daca al meu termina de rezolvat integralele pana la 13 saptamani)

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

alexis e precoc ...cred ca le termina la 12 sapt,ca 13 nu-i place...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Al meu e in procesul de creatie. Dupa ce termina il scot la plimbare. Prea e frumos afara.

Xela, la 13 saptamani cica invata sa rada in hohote. Abia astept. (asta desigur daca al meu termina de rezolvat integralele pana la 13 saptamani)

_

Cresc

or sa fie f simpatici
pai pune biciul pe el sa puna burta pe carte dom'le

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Fetele, va rog si eu ceva. Puneti pe prima pagina iar pe Lalitica cu bebe David. Sunt mutati in alta clinica din Germania, au aparut alte complicatii. Chiar au nevoie de ajutorul nostru, macar sufletesc. Multumesc!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Daca stii in ce oras sunt da-mi si mie de stire, poate sunt aproape de mine si ii pot ajuta cu ceva, nu numai sufletesc.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Xela, ! Ce mai faci bun azi?

_

Cresc

ciorba de fasole cu afumatura , o sa mananc si eu putin ca oricum e prastie piciul ...
mai am o portie de lasagna la pranz de ieri
pe seara o sa fac spagheti cu ton si o sa beau si putin vin ca tare mi-e pofta .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

offff ce de-a bunatati...
Lasagna nu e cu sos de rosii? am mancat si eu niste paste si s-a cam iritat la fundulet si nu prea pot sa mananc si ce-mi plac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza
Puiul meu e f. agitat azi. asa a fost si azi-noapte si acum a facut si putina febra 37.8, si geme in somn. Cat dureaza reactiile de la vaccin, ca mor de mila lui? Il bag in wrap si iesim la plimbare poate se mai linisteste.
Noi ii dam calciu 10 zile/luna o data la 2 luni, dar are fontanela mare, si ii tremura barbita f. tare.
si eu il infas seara la culcare dar doar la manute ca se sperie de ele. Puiul meu imi seamana tare si nu adoarme decat daca e f. cald in camera si e invelit bine.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele, voi care dati vigantol la bb...ii dati si calciu???
Ca m-a sunat sotul disperat ca a vb cu medicul de la noi de la servici si din vorba in vorba au ajuns la subiectul asta la care dr zice: 'cum ii dai vigantol si nu-i dai calciu??? pai vigantolul ce sa fixeze? k asta e rolul lui, sa fixeze calciul...'

...dar eu n-am stiut ca trebe sa ii mai dau calciu, credeam ca ia din laptele meu suficient...medicul meu de familie nu mi-a zis nik de calciu, of....voi cum faceti????

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

stai linistita... doar vigantol ii dau si eu...calciu se administreaza doar daca are copilul deficienta de calciu [analize de laborator + semne clinice],nu asa ca a zis dr nush ce tampenii...
pt daria

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Dar semnele alea clinice cam care ar fi? ...ca sa ma linistesc de-a binelea pana merg la dr, ca avem programare abia dupa Pasti pentru vaccin si il intreb atunci...eventual

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Ayanna, bebe ia calciu din laptele tau. Apropo de asta, voi mai luati vitamine? Eu iau in continuare Elevit si Fe. Doctorul zicea ca atat cat alaptez sa iau ca altfel fura Alexis tot ce-i trebuie si poate sa ma lase pe mine pe minus. Dar nu mi-am mai facut nicio analiza.

_

Cresc

si eu iau vitamine si calciu sandoz. din acelasi motiv. cat voi alapta sa am ce-i trebuie si sa imi mai si ramana ceva...

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Nu stiu ce sa zic... sa nu se faca bors. Eu il folosesc pe tot, completez cu apa fiarta si racita si aia e. Tie cum de ti-a mai ramas?

_

Cresc

nu l-am mai folosit
miroase frumos

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza
Puiul meu e f. agitat azi. asa a fost si azi-noapte si acum a facut si putina febra 37.8, si geme in somn. Cat dureaza reactiile de la vaccin, ca mor de mila lui? Il bag in wrap si iesim la plimbare poate se mai linisteste.
Noi ii dam calciu 10 zile/luna o data la 2 luni, dar are fontanela mare, si ii tremura barbita f. tare.
si eu il infas seara la culcare dar doar la manute ca se sperie de ele. Puiul meu imi seamana tare si nu adoarme decat daca e f. cald in camera si e invelit bine.

Cum ii tremura barbita? La san sau si asa cand sta?
Si la pitica mea ii tremura in primele saptamani, atunci cand o alaptam...acum se mai intampla foarte rar si doar atunci cand e cu tzitzi in gura...oare asta o fi semn de lipsa de calciu? Fontanela vad ca se inchide bine, acum e cam cat o moneda asa si se simte infundata doar daca o tin in anumite pozitii...ridicata, de ex, sau e bombata atunci cand plange....in rest se simte doar daca o pipai atent, altfel aproape ca nu-mi da seama unde e.

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

si a mea la fel

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput