Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ok fie dau io beilisu' cu gheata cu tot

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetili

noi suntem la bunica..tot in Brasov dar la curte..si e asa de frumoooooooooooos...toata ziua pe afara...
Flavius e un rasfatat, toata lumea il tine in brate...il pupacesc.. totul e asa frumos,..e un razgaiat..dar mie asa imi placeeeeeeeeeee...imi place la nebunie sa-l vad asa de fericit.

azi am fost sa platesc rata la apartament si cand am ajuns acolo si am intrebat cat am de plata exact..am aflat ca luna asta si cealalta o parte e deja platita..asa ca acum ma simt in bani...imi vine sa ma duc prin toate magazinele posibile.
Rata la apartament este de 2200 ron..deci e ceva...asa ca azi chefuim...

Azi AM MANCAT O IUNGHETATA...AVEAM O POFTAAA...ma simt cam vinovata..dar ce sa-i faci..si asta face parte din frumusetea primaverii..sau a verii.. nu mai stiu ca la Brasov este foarte cald...sper sa ramana tot asa si de acum inainte..

siiiiiiiiiiiiiii..azi am primit comunicarea ca mi-au aprobat dosarul de indemnizatie si au calculat si bine,deci de luna viitoare intru si eu in normalitate cu banutii..

va pup pe toate..sanatate va doresc voua si la toti fulgusorii!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

aliooo
eu m-am trezit, bucataresc . a se consemna in jurnal, ca rar se mai intampla .
da' chiar asa, voi nu vedeti ca vine noaptea? treceti acasica plimbaretelor

asteptam la raportul de seara buletinul de sanatate de la Ionela, Andre, RamonaC, Evy si sper ca am terminat lista cu bolnaviori

restul incolonarea la sprituri (da' asa mai pe seara sa termin si eu friptura)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

aliooo
eu m-am trezit, bucataresc . a se consemna in jurnal, ca rar se mai intampla .
da' chiar asa, voi nu vedeti ca vine noaptea? treceti acasica plimbaretelor

asteptam la raportul de seara buletinul de sanatate de la Ionela, Andre, RamonaC, Evy si sper ca am terminat lista cu bolnaviori

restul incolonarea la sprituri (da' asa mai pe seara sa termin si eu friptura)

bun deci dupa chec papa friptura

dau si eu o portie de urzici cu o bucata de peste

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Eu ma prezint cu o portie de cuib de viespi, calzi calzi si aromati. La niste sprituri avem dreptul cele bolnavioare? Tare am un feeling ca ar functiona mai bine decat pumnul de medicamente. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
cu o portie de cuib de viespi, calzi calzi si aromati.

Ce e cuibu asta bre??? io oricum balosesc, deja ma gandesc si la checu lu Lavi, deja la friptana lu Monis, la pestele lu Raluci
Da stii ceva, zicea madam K, de privelistea minunata de la balconu tau..io nu am gasit nici o pozica pi la voi la albume, si mor de curiozitate , bre, plus ca visez de cand povesteai anu trecut de marea si muntele de la Italica, sa le vaz..Baga o pozica sa vaza si ochiu meu balos..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cristinica nici eu nu am alaptat deloc. Iti spun sincer, ca nu am citit articolul respectiv si nici nu citesc nici o postare despre alaptat scrisa de fetele de pe forum. Imi vad neputinta orice, chiar si acum dupa 3 luni jumate. Imi reprosez ca nu am facut totul si nu inteleg, cum de nu am reusit sa alaptez. Mi-am dorit enorm sa nasc natural. Nu s-a putut. Mi-am dorit enorm sa alaptez. Nu s-a putut. AM intrat de 2 ori in procentul ala minim si amarat de "cele care nu pot".
Steluta care reflecta ursuleti pe tavan adica www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/Tomy-94/6720/Steluta-vise-placute-roz.html" target="_blank">asta am luat-o din Miniblu.

Ramo te intelg perfect. Cand iti baga un idiot de dr un cui, nu-l mai poti scoate. Orice ai face te gandesti daca nu cumva are dreptate. Eu am cuiul cu piticismul. Doi neonaologi si un pediatru mi-au spus ca se infirma. Tind sa-i cred. Aia vad mai bine decta a vazut Herghe in burta si .... totusi, cuiul ramane si o sa raman pana ajunge adolescenta.

Dienutze daca aveai nevoie de salvare, de ce nu m-ai sunat? Chiar era sora-mea de garda azi-noapte. Sa nu mai faci asa. Suna-ma! Ma bucur ca totul este bine acum

Na-bo pe unde esti?

Lavi nu spune ca ti s-a ars checul ci ca are ... o aroma mai speciala.

Lalu paturica aceea de activitati - fluturas- se gaseste in Carrefour, 138 lei.

Vad ca mai multe probleme pune vaccinul de 4 luni decat cel de 2 luni. Hm! S-au plans cam multe fete pe aici. MA ia cu fior. Mai am de asteptat apropae 2 luni, dar totusi...

Gagica mea este cam rosiuta la fata si nu de rusine ci s-a cam bronzat cu bona pe afara. Trebuie neaparat sa-i dau cu o crema, ceva, ca stiu ca bebei nu au voi soare. Stiu ca sora-mea ii dadea cu 50+ la mare, dar nu mai tin minte de la ce firma.

Eu am 8 biberoane in casa si toate au BPA. Ce naiba sa fac? Chair asa rau face BPA-ul asta?

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am venit si noi de afara!!Am fost la soacra`mea la o saramura si un peste...eu am papat doar pestele, fara saramura din pricina de alaptat! Rares a fost cuminte.Normal, ca am stat numai pe terasa! Daca am vreme pun poze...ca acum avem program de cantat!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Eu ma prezint cu o portie de cuib de viespi, calzi calzi si aromati. La niste sprituri avem dreptul cele bolnavioare? Tare am un feeling ca ar functiona mai bine decat pumnul de medicamente.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

la bolnavioare, tuica fiarta cu secarica (chimen pt cine se intreaba) . Da' tu vezi, ca daca sufli niste aburi de alcool peste mica italianca, o faci knock out imediat. La frigider au voie numai neracitele

ia zi, cum e cu ciubul ala ca mi-e si mie pofta de ceva dulce, ca niciodata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

frate...checul meu tocmai il papa sotul...ala mai crocant! Ala bun, imi ramane mie!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput