O felicitare pe care sa scrii ceva personalizat si o fotografie inauntru :).
pana la urma cred ca fac de toate,ptr ca ideile voastre sunt minunate.Multumesc !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Gabriela,
Eu si sotul am observat cata influenta putem avea ca educatori atunci cand am lucrat in invatamant. Sotul meu avea un copil in clasa (a VII a) pe care parintii il considerau usor retardat. Sperau sa faca macar liceul si atat. Copilul era intr-adevar genul visator, distrat, indiferent. Sotul meu l-a vazut ca mereu deseneaza case,planuri, castele etc si a insistat pe langa parintii lui sa il pregateasca pentru liceul de arhitectura. La inceput familia s-a spart de ras - la propriu si ne-au zis ca da, sigur, arhitect il fac...ca il si duce mintea, noi nu vedem ca de abia trece clasa...
Acum copilul termina [u]facultatea de arhitectura/u].
Deci cred ca indiferent ce vei face pentru cei mici, cel mai important e ca iti pasa. Copiii simt asta si iti vor fi recunoscatori. E mare lucru, mai ales daca sunt copii saraci, sa vada ca sunt apreciati si incurajati.Felicitari, oricum!
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
un calendar personalizat, pe care -l poti face in word
include zilele francofoniei , poisson d'avril si alte evenimente ''frantuzesti''
Multumesc. Inafara de calendar pesonalizat (era prea tarziu)le-am facut pe toate.Copiii au fost extraordinari in tot ce au facut si cred ca fff multumiti ptr "rasplata" primita.
Va multumesc mult ptr tot ajutorul !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"