Nu stiu - idee de dar simbolic

Nu stiu - idee de dar simbolic | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

O parte din membrii DC stiu ca din jurist m-am transformat peste noapte in profesor .In fine, mi-e drag ceea ce fac, imi plac copii ,am momente in care i-as lua pe toti si la mine acasa -pe cativa dintre ei chiar i-am si adus - pentru ca sunt minunanti,pentru ca un copil simte atunci cand iti este drag.
In fine, ideea e alta:pe data de 20 a fost ziua francofoniei.In mod normal trebuia sa fac o activitate extrascolara .N-am putut s-o tin ptr ca am fost in medical dar asta nu inseamna ca am renuntat. Participa in special copiii de clasa a 4-a -e un fel de ora deschisa, cu mentiunea ca vor fi angrenati si copii de clasa a 6-a, a 7-a - cu recitarea unei fabule si a unei poezii-(nu e vorba de niciun favoritism ci doar faptul ca am lucrat mult mai usor si au fost mult mai receptivi pentru ca i-am luat cam de la 0 ) iar in jur de 20 de copii vor fi "invitati".
Eu vreau sa ofer cate ceva simbolic tuturor copiilor, ceva care sa le aduca aminte de ziua asta, ceva care sa pastreze acolo in cutiuta lor si sa spuna "asta e de la Doamna care ne-a invatat".Dar ,sincer nu prea ma taie capul ce.
Am pregatit pentru fiecare cate un stegulet al Frantei, cate un ecuson cu emblema -sigla francofoniei dar mi se pare banal.
Imi puteti da vreo sugestie? Multumesc!
Mentionez ca activitatea o voi tine vineri.

ps- rog pe domnii moderatori sa ma scuze ca am postat pe doua topicuri,dar timpul e cam scurt.Nu ca m-am "trezit" tarziu, am fost bolnava.Atat !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Eu cred ca le poti da pur si simplu o felicitare/diploma pe care sa ii scrii fiecarui copil ceva personalizat, care sa reflecte experienta ta cu el.
Copiii vor aprecia faptul ca au fost vazuti individual si ca te-ai gandit la ei. Si neaparat sa faceti o poza impreuna.

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gabriela, o sa vina guestus si-ti va propune sa oferi copiilor cate o sticla. De vin frantuzesc.

POate ceva dulce, cu specific francez? O mini-prajiturica, ceva.
Sau cate un magnet de frigider cu motive franceze.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Bune, bune idei.si cu diplomele si cu prajiturelele .Ma indoiesc in schimb ca toti copilasii au frigider acasa.si vorbesc la modul cel mai serios. Sunt intr-un sat uitat de lume,majoritatea mai au cate 5-6 frati fie inainte,fie in urma, parintii sunt doar agricultori.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Aici e intilnit obiceiul asta, ca invatatorii sa dea un mic cadouas la copii cind incheie o anumita activitate. Din cite imi amintesc Bianca a primit diploma sau o carticica mica in legatura cu tema respectiva cu autograf de la teacher sau un tricou alb pe care au desenat cu permanent marker ceva reprezentativ zilei/ocaziei respective si alta data o poza mica inramata (facuta tot de ei). Nu stiu cit de posibile sunt ideile mele intr-un timp atit de scurt ... aici fiind mai realizabile ca sunt magazine enorme cu art/crafts sau dolar store care te salveaza in astfel de situatii.
Un brat de ca te gindesti la sufletele lor mici, nici nu stii (sau poate da) ce mare difernta fac invatatori/profesori ca tine in viata lor

Mergi la inceput

pe tot parcursul anului scolar le-am facut fotografii si uneori, i-am si filmat.M-am gandit sa scot ptr fiecare copil in parte cate o fotografie pe care sa i-o inmanez alaturi de diploma.O fi bine?

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Aici e intilnit obiceiul asta, ca invatatorii sa dea un mic cadouas la copii cind incheie o anumita activitate. Din cite imi amintesc Bianca a primit diploma sau o carticica mica in legatura cu tema respectiva cu autograf de la teacher sau un tricou alb pe care au desenat cu permanent marker ceva reprezentativ zilei/ocaziei respective si alta data o poza mica inramata (facuta tot de ei). Nu stiu cit de posibile sunt ideile mele intr-un timp atit de scurt ... aici fiind mai realizabile ca sunt magazine enorme cu art/crafts sau dolar store care te salveaza in astfel de situatii.
Un brat de ca te gindesti la sufletele lor mici, nici nu stii (sau poate da) ce mare difernta fac invatatori/profesori ca tine in viata lor

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Iti multumesc ! Incerc sa fac ceva si nu de amorul artei sau ptr ca n-am ce face in timpul liber. Dar chiar sunt copii buni si dragalasi.Nu e vina lor ca traiesc acolo.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabriela, o diploma care sa aiba pe ea fotografia, cred ca-i mai de efect si mai economic.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Gabriela, o diploma care sa aiba pe ea fotografia, cred ca-i mai de efect si mai economic.

inca n-am incercat sa asez poza pe diploma, ma gandesc sa nu fie cam micuta.Ma gandeam la ele separat!Ca n-o fi chiar o avere !
Ms de sugestie

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

uite aici modele:
http://educatie.inmures.ro/modele-de-diplome-gratuite.html

Mergi la inceput

multumesc,am descarcat 2 tipuri !cu fond bleu ptr baietei si cu portocaliu ptr fetite.acum dau un print de proba

Gabriela

Mergi la inceput