Atentie la motociclistii din trafic!

Atentie la motociclistii din trafic! | Autor: kid

Link direct la acest mesaj

Nu am gasit un subiect pe aceasta tema si vreau sa stiu cum sunt priviti in trafic cei care merg pe 2 roti.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eu personal am oroare de ei. Nu stii niciodata ce au de gand, doar sunt dependenti de adrenalina.
In urma cu 2 ani, venind de la mare, l-am implorat pe sotul meu sa faca ceva sa scapam de motociclistii care aparusera parca de nicaieri, pe sosea...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Motociclistii sint ok, chiar daca de multe ori nu respecta regulile de circulatie dar biciclistii mi se par absolut imposibil de tolerat. Sa-i vezi cum la orele de virf tin cite 25 de masini dupa ei, merg halandala schimbind benzile cind nu te astepti, ce sa-ti spun le-as da foc nu alta. Si aici sint foarte incurajati, cica salveaza planeta, dar 95% din ei pun pariu ca n-au masina. N-ai voie sa-i claxonezi, n-ai voie sa zici nimica, dar pe din spate toata lumea ii injura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Motociclistii sint ok, chiar daca de multe ori nu respecta regulile de circulatie dar biciclistii mi se par absolut imposibil de tolerat. Sa-i vezi cum la orele de virf tin cite 25 de masini dupa ei, merg halandala schimbind benzile cind nu te astepti, ce sa-ti spun le-as da foc nu alta. Si aici sint foarte incurajati, cica salveaza planeta, dar 95% din ei pun pariu ca n-au masina. N-ai voie sa-i claxonezi, n-ai voie sa zici nimica, dar pe din spate toata lumea ii injura.

Daca au benzi speciale si nu le respecta, ai dreptate, daca nu, taci si inghite pentru ca e drum public si e si pentru cei pe care ii desconsideri tu ca n-au masina. Sa inteleg ca e o dovada de saracie sa mergi pe bicicleta si sa incurci oamenii cu bani... Oricum, oribila exprimare, sa spui ca ai da foc unor oameni care merg pe bicicleta. Vezi care nu cumva ca aia se urce si la volan si sa te calce pe trecerea de pietoni cind treci prea greu cu sacose si copil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu am nimic cu cei care respecta regulile de circulatie.
Acei motociclisti ( si chiar unii automobilisti) care "croseteaza" benzile de circulatie fara semnal si fara sa se asigure, insa ma scot din minti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

natasa, si fara benzi speciale se poate merge cum trebuie, semnalizezi... unii pur si simplu iti sar in fata. stiu cat de frica imi era la un moment dat cand aveam in fata un biciclist care cu o mana isi tinea telefonul la ureche, cu cealalta tinea cealalta ureche sa auda mai bine, si mergea repede si serpuind. si daca cadea io trebuia sa il feresc. nu ma intereseaza daca au sau nu masina, doar sa respecte regulile si sa fie prudenti si ei, ca totusi viata lor e in joc.

de motociclisti ma feresc cat pot, ii las sa ma depaseasca si sa se duca, doar sa ii aud la timp. ca in general ii intalnesc la drum in afara orasului si de multe ori abia am auzit ca au si trecut, te mai si sperie cand apar asa brusc si te depasesc. ca merg cu super viteze, au motoare puternice si motocicletele sunt mult mai usoare ca masinile...

mie mi-ar fi frica rau sa ma urc pe motocicleta si sa merg cu 200 la ora, ca din accident de masina mai scapi, de pe motocicleta gata, te-ai dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

De motociclisti imi este foarte frica. Nu vreau sa spun mai mult, ca nu vreau sa jignesc.

Iar biciclistii...cel putin in Bucuresti, consider ca nu respecta deloc regulile de circulatie.
Ii vezi, cand mergand pe trecerea de pietoni, cand pe sosea ca vehicol...
In mod normal ei nu au ce cauta pe trecerea de pietoni, cel putin, nu, conform codului rutier.

Pe de alta parte, daca s-ar crea conditii pentru biciclisti, as merge si eu cu bicicleta la servici cu cea mai mare placere. M-ar relaxa si as face si miscare.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Si mie imi este teama de motociclisti pentru ca apar din neant cand nici nu te astepti si Doamne fereste poti sa dai peste ei.Mai sunt cate unii care se ridica pe o roata si tare mi-e frica ca scapa controlul asupra motorului si intra in oameni nevinovati.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar din punctul meu de vedere motociclistii sunt "donatori voluntari de organe". S-au intamplat atat de multe accidente, si am vazut atat de multi inconstienti in trafic incat nu pot sa spun altceva. Din pacate!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ador motociclistii, asa cum sunt ei curajosi si provocatori si putin infatuati si parca putin inconstienti si dornici de aventura si indragostiti de motoarele lor.
De motociclistii din Romania (cei mai grozavi din toti si cei mai de admirat - avand in vedere traficul si...aaa... mentalitatea muultor soferi) imi e mila. E ingrozitor de aglomerat in trafic si putini tin cont ca au nevoie si motociclistii de putin spatiu .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Eu personal am oroare de ei. Nu stii niciodata ce au de gand, doar sunt dependenti de adrenalina.
In urma cu 2 ani, venind de la mare, l-am implorat pe sotul meu sa faca ceva sa scapam de motociclistii care aparusera parca de nicaieri, pe sosea...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Nu vorbii daca nu stii. Nu toti suntem cum ai zis tu ,,NU STII NICIODATA CE AU DE GAND, DEPENDENTI DE ADRENALINA,,.
Si eu si sotul si inca foarte multi prieteni suntem motociclisti dar, respectam regurile de circulatie tot asa cum le respectam atunci cand suntem cu masina. Adevarat sunt si asa cum zici tu dar m-am saturat ca de fiecare data sa fim bagati in aceasi oala.

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput