Creier de miel

Creier de miel | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Au taiat socrii 2 miei si sotul mi-a adus acasa creierii ca sa ii fac pane copilului. Eu creier pane de porc i-am mai facut de multe ori, dar de miel...e ok? Alex al meu nu e tocmai bebelus, are 9 ani, dar nu stiu, nici carne de miel nu i-am dat inca.
Ati dat copiilor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Noi nu mancam porc, dar oaie si miel da, in mod curent. Deci si copilul meu a primit inca de pe la 1 an. Nu am avut niciodata ocazia sa mancam creier de oaie, insa nu m-as feri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vai de mine - chiar trebuie?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

e o bunatate!
si la 9 ani, eu i-as da copilului,daca vrea,bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

Fetita mea are 1an si 3 luni,i-as putea da carne de miel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

I-am dat. Si i-a placut. Chiar, ca veni vorba, carne de miel le dati, de cand, cat, etc? L-as incerca si eu anul asta. Ce inseamna de fapt carne "grea"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Vreau si eu creieras pane! Cred si eu ca i-a placut, ca-i tare buuun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Este excelent daca nu il scoti si bagi tot capul la cuptor sau in jar, infasurat in staniol, sau la rotisor, intins pe paine prajita cu sare si piper. Doamneeeee....ce bunatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Carnea de miel a fost prima pe care i-am dat-o Sophiei cand a inceput diversificarea, pentru ca este cea mai putin alergica.

Carnea grea inseamna carne grasa (de orice fel). Asa ca e important cum gatesti si ce fel de carne dai copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

multumesc mihuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

scuza-ti va rog postarea mea pe langa subiect, da ca o gluma...sper ca acum nu asteptati sa fie si mai destepti decat sunt , copilasii , pentru ca au mancat creer

Mergi la inceput