Creier de miel

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonapreda

Fetita mea are 1an si 3 luni,i-as putea da carne de miel?

la varsta aceasta, eu nu i-as da. Nazdravaul meu are aproape 3 ani si jumatate si nu vreau sa-i dau nici anul acesta.
axxa, carne ''grea'', din cate stiam, face referire la faptul ca se digera greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Citat:
citat din mesajul lui ramonapreda

Fetita mea are 1an si 3 luni,i-as putea da carne de miel?

la varsta aceasta, eu nu i-as da. Nazdravaul meu are aproape 3 ani si jumatate si nu vreau sa-i dau nici anul acesta.
axxa, carne ''grea'', din cate stiam, face referire la faptul ca se digera greu.

Da, asa m-am gandit si eu.
Pentru varsta de un an si un pic cred ca e cam devreme pt miel, nu? daca intr-adevar e o carne care se digera mai greu, atunci e trebuie avuta grija la varstele astea asa mici.

Intrebare: din ceea ce preparati din miel acum, de Paste, ce le dati copiilor? Eu am sa il incerc cu niste friptura mai slaba si zeama de la ciorba. Dar drob?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Copilul meu are 8 ani jumate si a gustat creier (facut crema, pus in jumatati de ou, cam cat o lingurita asa). Nu i-a placut de fel. Nici nu stia ce e (ca e mereu reticent la mancaruri noi), a gustat, nu i-a placut si atata tot.
Cat despre mancarurile care pot fi date copiilor: conteaza varsta pe care o are copilul. Eu la al meu ii dau drob, dar el uraste in genere carnea, o scoate si din bors si din toate. Pateul il mananca si asta imi da sperante ca o sa manance si carne odata si odata. Cand era micut, ii dadeam in piureas carnita de pui farmitata. De la 3 ani in sus, cu greu i-am putut da carne, desi noi mancam, el nu pune gura si nici nu il atrage. Bine ca ii plac nu stiu ce salamuri, dar evit pe cat pot sa ii dau asa ceva.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput