Crestinismul si evolutia spirituala 5
Raspunsuri - Pagina 3
Katya spune:
Wow,Conchita,intr-adevar,ce sa mai zic...ni te-ai aratat inesperat de repede...inca tb sa ma obisnuiesc cu imaginea,desi,cu exceptia a 2 insusiri(privire departe si flacari domoale)esti cam cum mi te-am imaginat...si eu tocmai voiam sa maninc o cutie cu porumb...n-o mai maninc!
V-am pupat!
Katya spune:
De fapt eu intrasem sa va spun cum mi-a iesit maioneza...nu ca n-ar fi putut s-astepte,mai ales c-am zis ca mai intru doar la noapte,dar de unde ca,stergind de praf tastatura,calc. s-a deschis singur,asa c-am intrat...
Ei,mi-a iesit buna cu cartof.
Va pup pe toate!
Iasmin08 spune:
Fetelor, io tocmai m-am spovedit in seara asta (oups I did it again) si maine imi iau impartasanie. Un frig ce-am tras in Biserica pret de 3 ore jumate de-am crezut ca intepenesc.
Si vin acasa si ma reped la calculici dupa ca calmez cupilu, si ce-mi vad... Va sa zica asa, ati facut sezatoare in lipsa mea, fetelor hai?
Am zis io cu alt prilej: cum intorc un pic spatele cum gata faceti petrecere fara mine.
Conchita... Editura Vinea pret 5000 lei???
Si acuma sa zic adevarul: esti o bruneta superba, ai frate niste picioare pana-n gat, luuuungiiiiiiii, nasucul e fin, esti toata o finuta, vorba ta (despre altele). Cat despre faptul ca nu te-ai imbraca asa cand mergi sa Il intalnesti pe Hristos, pai am senzatia ca pozele sunt din perioada cand erai atee(acu vreun an sau doi?). Dar cred ca esti dezinhibata si acum (pana la un punct). N-as vrea sa-ti vad ochisorii cand tuni si fulgeri, m-as ascunde sub o piatra ceva
Mai fetelor, am avut io asa un feeling ca suntem una si una, da chiar ca ne-am adunat
Katya, s-a rezolvat cu maioneza aia, bre? Mamabear, da' tu, ai reusit sa termini tata mancarea?
Nikole, Dorothee, sa ne iertati ca noi numai de mancare vorbim, si voi sunteti in pofte..
Pe Ica a vazut-o cineva? O fi bine? Ca vad ca n-a mai intrat.
Crinuta, bine c-am gasit lalelele alea, ca-mi faceam griji. Stiam ca am vazut pe undeva, da' nu stiam pe unde...
Katya, ce mai stii de Patou. Are si ea Pastile odata cu noi, oare? O fi fata prinsa cu treburi si io chibitez pe aici.
Maine o sa va scriu ce-mi mai amintesc din ce am mai citit si discutat azi (la topic).
Apropo, mi-a zis parintele duhovnic ca este o carte "Meditati la medicina biblica". Cica ar fi super, abia astept sa o caut.
Merg la culcare acuma, va pup pe toate, o zi senina la fetele de peste ocean si somn usor la cele pe acelasi taram cu mine.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Iasmin08 spune:
Un frate s-a dus la avva Macarie egipteanul si i-a zis : avvo, spune-mi cuvant sa ma mantuiesc ! Si i-a zis batranul : du-te la mormant si ocaraste mortii ! Deci ducandu-se fratele a ocarat si a azvarlit cu pietre si venind a vestit batranului. Si i-a zis batranul : nimic nu ti-au grait ? Iar el a raspuns : nu. I-a zis lui batranul : du-te si maine si ii slaveste ! Deci mergand fratele, i-a slavit zicand : apostolilor, sfintilor si dreptilor ! Si a venit la batranul si i-a zis : i-am slavit. Si-a zis batranul : nimic nu ti-au raspuns ? A zis fratele : nu. I-a zis lui batranul : stii cu cate i-ai necinstit si nimic nu ti-au raspuns si cu cate i-ai slavit si nimic nu ti-au grait ? Asa si tu, daca voiesti sa te mantuiesti, fa-te mort; nici nedreptatea oamenilor, nici lauda lor sa nu o socotesti, ca cei morti sa fii si poti sa te mantuiesti.
crinuta spune:
Apropos de Egipt, voi stiti despre aparitiile din Zeithun? Sper ca am scris corect.
http://www.youtube.com/watch?v=nMEWxRB-1dc
http://www.youtube.com/watch?v=OOCQeYECWU0&feature=related
http://www.stmaryztn.org/saintmary/index.php?lang=en
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
Iasmin08 spune:
Wow, n-am stiut, Crinuta. Biserica copta corespunde n mare cu ortodoxia.
By the way: Buna dimineata!!
Azi nu va dau nici cafea, nici nimic (caci eu nu pot bea si manca nimic deocamdata)
La noi e sarbatoare mare mare (cu, zici tu: sarbatoare de porunca). Azi se merge cu flori la Maica Domnului. (crinii ar fi faini, dar de unde..)
crinuta spune:
Vezi ca ultima aparitie a fost in dec 2009. E extraordinar.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Iarta-ma ca am sarit peste " Buna dimineata".
pup
Crinuta si minunea ei
Second chance
conchita spune:
voiam sa va intreb daca ati auzit de Rugaciunea celor cinci rani ale Mantuitorului. eu am gasit-o intr-o carte a lui Pavel Florenski si mi se pare cea mai frumoasa rugaciune pe care am citit-o vreodata. daca vreti, v-o transcriu.
Iasmin, de ce n-ai voie?
Crinuta, ma gandeam la tine astazi. tu esti suflet de artist si pe undeva artistii nu pot scutura intamplarile de pe inima asa cum altii sufla intr-o scama asezata pe rever. artistul ramane in drama si intoarce drama pe toate fetele pana o epuizeaza, doar asa se "elibereaza" de ea. altii ar rade si-ar trece peste, dar sufletele ca tine zabovesc si se intristeaza. sa ma ierti daca am indraznit prea mult prin observatia asta, dar mi-au atras atentia hinturile tale catre similaritati cu ce povestea Nikole si m-am intristat. apoi mi-am dat seama ca tu esti in categoria celor pentru care realitatea e mai putin relevanta decat perceptia. si ca perceptia ta e oricum speciala, esti artist. poate ar trebui sa accepti ca asa si vei ramane mereu, mai sensibila.
eu inca nu m-am decis la ce biserica sa merg de Pasti.
vreau si eu sa va vad pe voi, ii permiteti Iasminei sa-mi trimita pozele voastre, va rog mult?
Iasmin08 spune:
Conchitaaaaaaa
Nu pot manca si bea nimic pana ma impartasesc (ora 10-11). Si am nasul infundat (nu pot pune picaturi ca pe urma se duc in gat si le inghit).
Si o arsita de zile mari. Mi-i uscat gatul si gura (ca doar am dormit cu gura deschisa dupa ce am s-a dus efectul la bixtonim). Ma ustura buzele de sete si de cate ori fac ceva prin casa am tendinta inconstienta de a-mi turna apa si a bea. Si faza e ca si dupa ce te impartasesti ar fi normal sa nu mananci si nici sa bei nimic vreo ora asa.
Cat despre noaptea de Inviere, daca nu ai fost inca niciodata la ortodocsi, mergi macar o data la noi. Pe urma poti sa vezi si in alta parte, este frumos peste tot (ca doar e vorba de Hristos) si la noi, si la catolici. Tot Invierea o celebram. Dar ca sa fii cu inima impacata zic io, ar fi util sa mergi macar odata. Sau, daca vii in Romania, rezerva-ti odata un Paste aici la noi, si mergi cu mine la Mitropolie
Sa-ti dea Dumnezeu gandul bun pururea. Io acusi fug la biserica.