Ati emigra in alta tara?
Raspunsuri - Pagina 12
unducthable spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
care decat ca daca nu pot sa tac din gura, asta e, zic: sariti, contradictie in termeni aciulea. deci strainezii is buni sa dea doctorate la romani si slujbe la ei in tara, dar altfel sunt niste...cum ii zice, materialisti fara suflet si cine sta la ei definitiv e tradator, chiar daca turcii au parjolit lanurile acu cinci sute de ani. pai vad ca tu ti-ai construit cariera exclusiv pe contributia strainezilor, vezi doctoratul si slujba la multinationala, idem prietenii tai. casa aia o datorezi strainezilor, nu bastinasilor care viseaza noaptea ca se bat cu turcii, poate de-aia n-au energie in timpul zilei sa se bata cu coruptia autohtona. ma duc, stai linistita, nu urmeaza episodul doi la demonstratie. nimic |
Turturica , ce ai citit tu de 3 ori si nu ai inteles nimic , a fost un raspuns la mesajul scris de Doamna Conchita.
in rest , un weekend fain va doresc, numai bine , oriunde ati fii
pe mine ma gasiti zilele astea in gradina , am luat din piata niste bulbi de flori , sa vedem ce imi iese
paaaaaaaaaaaaaaa, Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
ruxij spune:
Unduchtable, what's your point? Cam lipseste logica.
Chiar ai terminat un doctorat? Astia au inceput sa dea doctorate la toata lumea, nu mai valoreaza nimic.
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Unduchtable, what's your point? Cam lipseste logica. Chiar ai terminat un doctorat? Astia au inceput sa dea doctorate la toata lumea, nu mai valoreaza nimic. |
intr-adevar nu mai valoreaza nimic ...
caracterul tau este intr-adevar de o valoare inestimabila , o floare pentru tine , Dumnezeu ne iubeste pe toti , mai devreme sau mai tarziu, poate mai ai timp sa gasesti in tine si un strop de bun simt , la inteligenta nu te pot evalua si nici nu doresc
paaa
ruxij spune:
Eu cred ca nu terminasi nici un doctorat, doar te dai mare. Parca ai mai fost pe forum pe aici, aveai alt nickname.
Nu-i vina caracterului meu ca tu bati campii si ne acuzi pe noi de tradare, ca am dezertat de pe campul de lupta Nu mai zic cati stropi de bun simt lipsa tb sa aiba cineva sa abereze in asemenea hal. Mai exista Vadim ala?
zuzi.simona spune:
nu regret ca am emigrat nici o clipa
aici ma simt bine, sunt si amanunte deranjante dar inclina prea putin in balanta
daca mama, femeie la 70 ani, stramutata aici de doi ani jumate, care nu a reusit sa invete limba, deci comunicarea e doar la nivel de salut cu vecinii, nu se mai regaseste in romania si abia asteapta sa se intoarca acasa si doar pleaca max. o luna pe an sa-si vada cunostintele, asta cred ca spune tot.
nu cred in emigrarea fara suport (slujba, prieteni care pot ajuta) dar cei care au posibilitatea si se simt neputinciosi in ro (eu cel putin asa ma simteam) sa incerce
cunosc persoane care nu ar emigra pentru ca sunt "cineva" in ro, depinde de natura fiecaruia, eu prefer sa fiu nimeni aici si sa rezolv orice fara sa cunosc pe "cineva" si asta imi da o stare de liniste si bine, a nu se intelege ca nu poti cunoaste succesul daca esti profesionist
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
unducthable spune:
Doamna Ruxij, am fost pe forum din 2002 de cand eram in olanda , restul vietii mele nu te priveste , eram cu numele Diana , am facut o pauza mare , am fost ocupata cu mai multe si viata noastra de familie s-a schimbat , mai multe realizari si impliniri
iar acuma te las cu bine si poti sa scrii ce doresti , sa crezi ce vrei , ce crezi tu este strict problema ta , oricum stiu ca te umfli in pene pe acest forum cu doctoratul tau , asa esti tu , probabil ai mult timp liber , eu insa nu am , deaceea ce am avut de swpus am spus draga mea , sanatate multa iti doresc ca in rest ...
Diana
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable va rog mult , daca nu intelegeti ce va scriu , poate e vina mea , dar daca nu intelegeti , mai bine ma intrebati decat sa faceti comentarii degeaba cea dinainte a spus ca turcii nu mai au ce lua de la noi , pai pentru ca au luat tot ce se putea pe vremea cand cereau biruri romanilor , in schimbul pacii ... a se citi istoria la faza cu turcii , cred ca tre sa spun negru pe alb , altfel nu se intelege , desi stiu ca multe fete au inteles : daca noi , populatia de acum a romaniei , am fii trait in acea vreme in romanika noastra , si am fii trait in tensiune , sa muncim ca si cum nu avem razboi \...; si una peste alta sotii nostri sa se bata cu turcii sa nu stim daca mai vin vii acasa ..., dar daca am fii avut moralul nostru de acum , nu imi place , ma duc in mauritania , si daca nu imi place ma duc pe lunaDECI: daca bunicii nostri ar fii emigrat , si au trait in conditii mult mai grele , nu mai exista romania de mult , ce e greu de inteles ?????" ati spus ca aiureli si alte alea ... dar, ca "plec pentru viitorul copilului meu ", e o aiureala , nu spui nimic despre tine ..., macar copilul sa fie fericit ... , desi nu suntem siguri , nu ??? vom vedea ... nu am vazut nicaieri sa spuneti ce pretentii aveti si de la copilul dvs. si ce pretentii aveti de la tara de adoptie , asa incat copilul dvs. sa ajunga cineva in viata ? adica , are deja o pasiunea ? ati gasit omul care sa il ajute sa fie realizat ?? ce doriti sa devina copiii vostri si nu se putea in romania ? e o intrebare serioasa , cred ca daca veti discuta deschis despre visele voastre despre copiii vostri si visele copilului dvs. e un dialog interesant , un schimb de gANDURI INTERESANT NU EMIGRATI PENTru copil, saracu copil, nu poate tine pe umeri faptul ca el a fost cauza plecaarii ... ati emigrat voi , si sunteti datori sa va simtiti ffff bine , pentru ca copilul simte si trebuie sa simta ca mama lui acuma e multumita , si-a gasit tara , locul, fericirea , si de acuma e liniste va doresc sanatate multa ca de asta aveti nevoie DIANA A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html |
cati copii ai ca sa zici ca a emigra pentru copil e o aiureala?
eu am unul, pe care l-am nascut la 7 luni dupa o eclampsie, a avut 1400 de grame, mie in 9 ani nimeni in tara nu a putut sa imi dea o medicatie ca sa imi coboare tensiunea de la 17/9, pentru copil ne-am luptat pentru fiecare gram acumulat, asa ca te rog, aiureaza in alta parte.
Cat despre am fost afara sa fac un phd...am rezervele mele
kariguld spune:
parca se vb de emigrare...daca se doreste asta, nu de turci si doctorate!
pentru copii imi doresc sa devina ceea ce doresc ei; si sa fie oameni!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
ruxij spune:
Da, ai fost si tu in Olanda acu' 10 ani si ai stat 6 luni si asta te face o experta, in batut campii, bineinteles.
unducthable spune:
Doamna Ruxij , am stat 4 ani si jumatate , poate 6 luni am scris atunci pe forum draga mea , si sotul meu a stat 5 ani si ceva . in Twente , la Computer Science , doctorat in informatica
, tu parca erai cu doctorat in chimie parca
linisteste-te, cand am vazut cu cata convingere ai scris 6 luni ... nu pot sa iti spun decat , linisteste-te, si eu voi inceta sa mai fiu offtopic si nici nu voi mai scrie