Ati emigra in alta tara?
Asta-i intrebarea ce se aude in ultimul timp tot mai des pe la toate posturile tv. E pusa din ce in ce mai des tinerilor si nu numai. Si daca da,in ce tara a-ti emigra? In ce mod? Cat de sigure sunt firmele de recrutare de forta de munca pentru strainatate(ma refer la cele de pe net)? Iata cateva intrebari la care caut si eu raspunsuri.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Raspunsuri
Oana-Laura spune:
Eu nu as emigra. Mi se pare foarte greu sa imi las parintii si toate radacinile si sa ma duc in mlastina altei tari. Ma refer la mlastina ca mediu prielnic pentru niste radacini care au venit din alta parte :)) nu dati cu pietre.
O fi in alta parte mai bine, mai mult, mai sigur, mai frumos insa eu nu pot sa fac acest pas.
Gabi_K spune:
Daca as fi mai tanara, mai ambitioasa, si fara copii, (sau daca ar fi copiii numai de gradinita, si nu scolari) si as avea o posibilitate de lucru afara, de ce nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
gabriella1 spune:
Nu!
ps- a mai fost topic deschis pe tema asta.si asa cum a mai zis o doamna, e destul "ati emigra"
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Oana-Laura spune:
Si ce daca a mai fost un topic de asta? Nu avem voie sa ne dam cu parerea?
Tu cand mergi la doctor el iti spune: a mai fost un pacient cu aceleasi simptome? Daca nu ai ceva de spus, mergi pe alt topic.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana-Laura Si ce daca a mai fost un topic de asta? Nu avem voie sa ne dam cu parerea? Tu cand mergi la doctor el iti spune: a mai fost un pacient cu aceleasi simptome? Daca nu ai ceva de spus, mergi pe alt topic. |
allo,ce sari asa?tocmai ca-mi dadeam cu parerea daca n-ai inteles prea bine.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
inbox spune:
Nu! Pur si simplu din motive subiective, stiu ca teoretic poate ar fi mai bine, poate un trai decent, un job cu perspective si salariu pe masura, respect, drepturi ( pe langa obligatii care le avem oriunde), sistem sanitar si de protectie sociala, perspective pentru copii etc...nu as emigra. Nu pot!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!!