Lapte praf RARAUL (Campulung Moldovenesc)
Raspunsuri - Pagina 3
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi25 Eu stau la o aruncatura de bat de sursa....din toate variantele de lapte praf folosite la ciocolata de casa....Raraul e pe primul loc ca si gust, niciodata nu am dat gres cu el. Bazar DC - pentru copii Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006) |
Rugaminte: postezi si reteta ta? Tocmai m-ati convins sa mai incerc o data sa fac ciocolata, dupa doua rateuri am zis ca nu mai fac in veci, mi-am achizitionat de la Kaufland respectivul Rarau, astept retete testate si rastestate, pleaseeeee!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Cristina_C spune:
Da, da, nici mie nu mi-a iesit chiar perfecta (la consistenta), desi la gust era delicioasa.
Retete de succes, va rugam frumos!
r_ocsy spune:
Eu am facut aceasta reteta si a iesit super .
ATENTIE LA CANTITATI ... prima data am dat-o in bara, am pus prea mult lapte praf si prea putina apa 9 am folosit pachetul de 500g lapte praf si am uitat sa dublez cantitatea de apa ) !
http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Da, da, nici mie nu mi-a iesit chiar perfecta (la consistenta), desi la gust era delicioasa. Retete de succes, va rugam frumos! |
Cristina ,din incercarile mele de a face cioclata de casa(se maninca si asa ,crede-ma ca stiu ce-tzi spun)am ajuns la teribila concluzie ca laptele praf raraul,de provenientza romaneasca,nu s eimpaca cu untul,zaharul de provenientza nemtzeasca!
Niciodata nu mi-a iesit sa o pot taia patratzele sau ma rog alte forme geometrice!
In schim si asa mai molecutzae super!
Dana
diuna spune:
@andacos, e tare chestia cu impacatul
diuna spune:
Doamnelor, eu tocmai prepar reteta dupa postarea lui @r_ocsy. Va impartasesc pe seara daca am muncit cu folos sau nu. Oricum, mai asteptam si alte retete sigure, sigure!
Nicoleta spune:
Cred ca stiti ca va citeste lumea si ... Diuna, nu imi trimiti si mie prin posta niste lapte praf?
------------------
A venit primavara!
diuna spune:
A iesit! A iesit, a iesit, a iesit supeeeeer!!! Una ciocolata pe care am taiat-o in bucati, nu am mancat-o cu lingurita, fara cocoloase, nici prea dulce nici prea, prea...
Multumiri pentru reteta, @r_ocsy!.Daca vrei, ne intalnim maine sa gusti, sa-mi dai nota!
@Nicoleta, si pe tine te ajut cu drag! Cred ca fara laptele asta si fara topicul lui nu mai incercam in veci sa fac.Asa ca...iti trimit cu placere o duzina! Fara gluma. Dar ce te faci cu untul si zaharul austriece? Mai bine trimit si d-alea!
Spor la bucatarit!