Lapte praf RARAUL (Campulung Moldovenesc)
Raspunsuri - Pagina 2
gabi25 spune:
Eu stau la o aruncatura de bat de sursa....din toate variantele de lapte praf folosite la ciocolata de casa....Raraul e pe primul loc ca si gust, niciodata nu am dat gres cu el.
Bazar DC - pentru copii
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
nushulica spune:
si eu foloses doar raraul si are cutie verde,l-am luat saptamana asta din carefour in jur de 11 lei
ps:am gasit si cascaval raraulff bun
de David si 14+
Cristina_C spune:
Este si unt Raraul, chiar pe cutia de lapte praf am gasit o reteta de ciocolata cu acest unt.
desprecopii spune:
Cred ca nu exista reclama mai buna de recomandare decat ce spun mamicile de la DC!
Da e foarte bun - azi mi-am luat si eu din Bucuresti!
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Cristina_C spune:
Reteta de pe cutie spune asa:
-500 g lapte praf
-1 pachet unt
-500g zahar tos
-2-4 linguri cacao
-200 ml apa
- ( o sticluta esenta rom/eu nu am pus!)
Am gasit si alte retete unde cantitatile difera (la fel de mult lapte, dar mai putin zahar si unt)
Se pun zaharul si apa la foc mic si se lasa 10 min. de cand incep sa clocoteasca. Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi laptele praf cernut, (romul) si cacao. Se amesteca bine cu mixerul sa nu ramana cocoloase, iar pasta obtinuta se pune la racit intr-o tava unsa in prealabil cu unt. Pofta buna!
Eu am facut intai siropul si separat am amestecat untul cu lapte si cacao dupa care am turnat siropul si-a iesit pasta. Am lasat-o la racit de pe o zi pe alta.