Lapte praf RARAUL (Campulung Moldovenesc)
Imi puteti spune, va rog, niste magazine din Romania unde sigur se gaseste acest tip de lapte? Este ambalat in cutii albastre de 500 g. Iese o cioco de casa super din el!
Raspunsuri
desprecopii spune:
hi ce m-ai atins. Cand eram studenta am lucrat acolo ca translator si cunoscu fabrica foarte bine!
e un super lapte de calitate - dar stiu ca au fost cumparati de o alta fabrica din Romania.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Cristina_C spune:
Laptele exista inca sub numele asta, l-am cumparat acum 2 ani din Falticeni, dar am uitat de unde! Parca un magazin mai mic... sa fi fost Fidelio?
Darria spune:
Se gaseste sigur in Selgros si Kaufland. Chiar si unele mag. de cartier comercializeaza Raraul lapte praf.
Pret: in jur de 12 lei.
Ambalajul este verde si da => o cioco delicioasa
helen75 spune:
La noi in oras l-am vazut chiar ieri.
Si sigur si la Campulung, in magazine, exista .
Laura25 spune:
Si eu l-am vazut in supermarketuri la mine in oras. Nu stiu daca in lanturile de hyper-marketuri se comercializeaza, dar in magazinele mai mici ar trebui sa il gasesti.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Cristina_C spune:
Mirela, am aflat cine i-a cumparat: ALBALACT - http://www.wall-street.ro/articol/Companii/72772/Albalact-si-a-majorat-detinerea-la-Raraul-Campulung-Moldovenesc.html
Ma uitam pe forum dupa reteta si am dat peste una de ciocolata de casa iar autoarea chiar recomanda Raraul
desprecopii spune:
Abia astept sa imi iau si eu din Romania cateva cutii sa fac ciocolata de casa.
Bine ca mi-ai adus aminte.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
bobocel_07 spune:
Eu am vazut la Kaufland chiar ieri.O sa cumpar si eu sa fac cioco ca mi-ati facut pofta.
alexia_07
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Imi puteti spune, va rog, niste magazine din Romania unde sigur se gaseste acest tip de lapte? Este ambalat in cutii albastre de 500 g. Iese o cioco de casa super din el! |
Cristina eu am cumparata cum 2 ani de la tarabe!
M-am uitata la termenul de garantzie,cutia arata ok ,am fost multzumita de el!
Este cel mai bun lapte praf de pe piatza din Romania!(tot pentru cioc l-am luat)
Dana