LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si uite asa am ajuns la postarea vikingei. Eu o sa stau acasa cu copilul in mod sigur 3 ani, pana va merge la gradi. Apoi voi cauta ceva pt 4 ore, adica sa fiu plecata cat e el la gradi. Aici majoritatea femeilor cu copii lucreaza program redus. Si nu numai cele cu copii mici. Mamele noastre stiti ca incepeau serviciul la 3 luni dupa natere. Stiu si cum e cu cheia de gat, stiu si cum ma uitam necajita ca pe alti copii veneau sa-i ia parintii mai repede de la camin, stiu si cum stateam nemancata pana veneau ai mei, ca mi-era lene sa incalzesc mancarea. Tata facea cariera, mama, daca ar fi avut cine sa o ajute cu noi, ar fi facut si ea. Stiu ca i s-a oferit sansa sa fie director economic, sau contabil sef cum se numea pe atunci. Eu vreau copilul meu sa ma simta cat mai mult langa el. Nu vreau sa se simta nimeni ofensat dar eu nu cred in povestea aia cu timp de calitate oferit dupa 8 ore de serviciu si una pe drum. Mie una mi-e prea putin 3 ore de calitate oferite copilului din cele 12-14 in care el e treaz. Ma refer strict la mine, nu intelegeti va rog ca as judeca pe cineva. Poate ma ajuta sa gandesc asa si ca ne descurcam decent dintr-un singur salariu. Poate daca n-ar fi asa, as gandi altfel, nu stiu. Si n-am gandit asa din totdeauna, recunosc. Dar poate si pt faptul ca in ro, femeile care stau acasa sunt in majoritate covarsitoare nescolite. Cand s-a pus problema sa vin aici, ma durea sufletul ca las eu postul meu, biroul meu, munca mea, ca o sa vina altcineva in loc si o sa faca ce fac eu Ce durere pe mine, nici nu va puteti imagina! Si eram o angajata oarecare la o institutie de stat, nu aveam functie de conducere, nu aveam un salariu de invidiat. Dar tot mi se rupea sufletul de durere!

Keutu cheliutu

Kea, cu siguranta gandesti asa si pt ca va descurcati din salariul sotului
Si eu as mai fi stat acasa pana la 2 ani dar situatia actuala a companiei chiar nu-mi permite si sa pierd jobul asta iar nu-mi permit din motive pur financiare

Deocamdata e super cu 6 ore si 10 minute drumul (pe jos )

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Salutare, noi suntem mai bine, de muci nu am scapat, insa am gasit o solutie mai putin traumatizanta de aspirat - am scos aspiratorul din camera ca sa reduc zgomotul si asa Ina suporta muuuuuuult mai bune operatiunea.
Zilele astea de cand este bolnavioara este atat de mamoasa si de lipicioasa ca sta numai la mine in brate. Cum o pun jos se lasa cu istericale asa ca de trei zile sta lipita de ma-sa.

Multa sanatate va dorim !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

S-a culcat copilu'. Era obosit, parca vad ca maine la 6 jumate e in picioare.

Mai nou, Vladimir spune "apa". Adica spune cu directie ca si cere. De abia astept sa zica "bere".

La capitolul cuvinte mai zice iete/uite/, haide/aide, mama, tata, dei-dei, dada, si nu mai stiu.

Unde mai vad si eu ceva poze cu frumosul cu ochi albastri ?

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Gata, rapusei piticul. Acum astept sa soseasca omu' de la job...

S-a muciosit Adelake, era si un pic subfebrila... sper sa nu faca acum vreo aroganta (ca sa citesc dintr-un clasic in viata), de mancat a mancat bine, kiar nesperat de bine.

sa treaca mucii !! inclusiv ai mei

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ha ha Mona, mie barbatu-meu mi-a zis ieri sa las copilul macar de ziua lui sa doarma si el comod in patutul lui.

Ana, vroiam sa spun demult ca eu sunt mare fan Luca si Mura!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Voi va vaietati ca nu stau copiii locului, eu ma vait ca al meu, unde-l pui, acolo sta, cu orele daca-l lasi, studiaza atmosfera, asculta pasarelele, se uita pe sus, se uita pe jos, face ochi dulci in stanga, face ochi dulci in dreapta, de amortesc uitandu-ma la el, si-l iau si-l mut ca pe geamantan, unde o luam de la inceput...Dar n-ar sta el frate in carut sau alt vehicol, nuuuu, numai pe picioarele lui sau pe mine. Nici nu ma gandesc la tricicleta, ca dau banii degeaba.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Lasa ca-l apuca plimbareala cand mai creste !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/Martie2010#5448488697083326386

uite aici niste poze.

maduc si eu la somn acum. Dimineata sunt ultima care se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, da, probabil asa e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai e putin, dar nu rezist... vreau sa fiu prima care ureaza baietilor mei preferati si mamicilor dragi:

La multi ani, ALEXANDROS - Vitamina!

La multi ani, VLADIMIR - hlizici!

Sa cresteti sanatosi si la corp, si la suflet!

Multe multe pentru mamici.
Sa aduc o cutie de servetele?
[eu de ziua piticului am testat waterproof-itata rimelului]

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

un mesaj si gata... ca ma ia mutzu imediat in primire
de 2 zile mergem si noi de o singura manutaaaaa!!!... sunt foarte mandra de el. ne jucam afara, ne dam pe tobogan (ne place cel albastru... rosu nu e de noi), ne tavalim in nisip pe care-l scarpinam bine de tot... deocamdata nu vrem sa-l gustam.
azi m-a ingramadit soacra sa vina cu noi afara si evident ca mi l-a enervat in asa hal incat am reusit sa stau maxim o ora.......
si nu dormim de vreo 2 nopti aproape deloc; inca nu stiu daca sunt dintisorii sau faptul ca raman eu fara laptic. simt ca nu prea mai e lapte, si-n plus el tot vrea sa ma rontaie si ziua, ma trage de tricou sa-i dau si lui putina titi... si cand o vede... mamaaaaaaaa ce gurita mare face.... eu ma tampesc daca raman fara lapte, in seara asta plangeam la gandul ca nu ne mai rasfatam noi in iubire maxima la titi... stiu, poate vi se pare exagerat, ca doar face un an... dar cred ca e greu la orice varsta sa termini alaptatul.. mai ales cand ma gandesc ca iese macel daca incerc lapte praf; am incercat in seara asta putin lapte praf, ca era clar ca nu i-a ajuns titi.... i-am dat mai intai bibi cu apita (am luat de la DM o canita cu cioc care imita extraordinar de bine titi si bea la ea muulta apica fata de ce bea el inainte) si a baut vreo 30 ml... asa ca am pregatit laptic... vaaaaaaaaaiii ce jale a fost cand a simtit laptele praaaaffff... urlete, s-a zbatut gata sa-mi cada din brate, a aruncat bibele pe jos... teroare; o sa mai incerc cu ceiut maine... si cu aptamil... si cu junior drink.... si poate gasesc ceva sa-i placa.
fug la somn, ca deja s-a trezit de 3 ori... abia l-am adormit saracutul, mai mult de suparare,a tras bine din titi ce a mai gasit... si somnic; dar daca repetam figura din ultimele 2 nopti (si vad ca asa promite....) nu o sa mai dormim mult... si imncepe statul cu orele la titi; eu am bagat galafor si apa la greu... poate poate fac ceva lapte; si maine cu toata cura mea.... beau o bere, ca la mine facea minuni
somn usor fetele si bebicii cei mai minunati din lume

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput