Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (89)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana incerc o reteta de petit chinoise ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Galii, facusi creier de chinez?
ce faci dulce ???...
galliciana spune:
cu pesmet,mire. hai,te astept!
mai mananc si gol,si rece, desi......
nu prea mananc....
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
Galii, facusi creier de chinez? ce faci dulce ???... |
alioooooooooooooooooooo!! wake up,baby!! asta e de dulce,fata!
luminita42 spune:
aoleo, io nu stiu d-astea ca-s fata de la taracrezui ca e creierul
PS. editai ca va luasem mult din spatiu de barfit!
CODRA74 spune:
buna seara fetele!hop si eu... ma chinuiai cu netu asta ca mergea greu...baiii voi numai de mancare vorbiti aici?vreau si eu bunatatzuri
azi am iesit si eu la o plimbarica cu sotzu si catzelu din dotare...lume multa neica,cu catzel,copil,familioane
acum stau in varful patului si va citesc...da ati scris nu gluma
CODRA74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana ce catel ai,codra? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
westie...e baiat si are 4 ani
alinutahu spune:
codra si eu am un catel westi de un an si 9 luni....lam primit de la sotul ca tot timpul ma-m plans ca sunt singur a
e o dulceata de catel pe al meu il cheama lacky....pe al tau?buburneak