Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (89)
Raspunsuri - Pagina 10
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 aoleo, ![]() PS. editai ca va luasem mult din spatiu de barfit! |
fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

CODRA74 spune:
da alina si eu la fel ma plangeam ca sunt singura...e un shmecher.mie foarte drag
il cheama Thomas dar noi i spunem Tommy sau Tommytza.intelege tot dar doar cand are el chef.nu e prieten cu apa si cand i promit baitza se tireaza![]()
el e copilashul nostru.in plan aveam intai catzelul,educat,crescut si apoi copilul.dar din pacate nu ni s-au indeplinit planurile si imi e teama ca imbatraneste saracu si nu are partener de joaca
CODRA74 spune:
| citat din mesajul lui alinutahu codra si eu am un catel westi de un an si 9 luni....lam primit de la sotul ca tot timpul ma-m plans ca sunt singur ae o dulceata de catel pe al meu il cheama lacky....pe al tau? buburneak |
sa-ti traiasca si sa te bucuri de el

alinutahu spune:
lasa ca inca e tinerel deabia acuma ii vine mintea la loc...al meu inca este asa de jucaus ca nu poti face nimic de el ,in orce vede joaca
dar is niste dragalasieu am obiceiul sa vb cu el ,sa ma cert si sa ma inpac ....mama mea spune ca o sa iau razna mai intales cand il las la ea pt o zi sau doua tot timpul o intreb daca are timp sa se ocupe de nepotulbuburneak
alinutahu spune:
mersi la fel si tie si sper ca o sa ti se indeplineasca dorinta de a fi MAMA
buburneak
CODRA74 spune:
| citat din mesajul lui alinutahu lasa ca inca e tinerel deabia acuma ii vine mintea la loc...al meu inca este asa de jucaus ca nu poti face nimic de el ,in orce vede joacadar is niste dragalasieu am obiceiul sa vb cu el ,sa ma cert si sa ma inpac ....mama mea spune ca o sa iau razna mai intales cand il las la ea pt o zi sau doua tot timpul o intreb daca are timp sa se ocupe de nepotul buburneak |
sa stii ca si eu am vorbit si vorbesc tot timpul cu el si conteaza foarte mult.ma intelege.cand suntem amandoi acasa(eu si sotzul),de mine nu prea asculta...adika daca i zic sa mearag la baie(ca sa-l spal pe labutze cand vine de afara),se face ca nu ma aude si se uita la al meu.el doar i arata baia si merge...si mie imi vine

asta e...si-a ales sefu
si al meu e jucaus dar e foarte cuminte...parca nu am catzel in casa
galliciana spune:
de la real am si io!![]()
![]()
![]()
e destul de ieftin, si nu prea pierzi nimic la el....
nu stiu la carrefour, parca la fel era pretul...
il spal, cu atentie sa nu se faramiteze.
il pun in castron, si presar sare si piper-
sa se poate manca, ai grija!![]()
faina, ou batut, pesmet! si in tigaie!![]()
![]()