Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui simi

Voi ati auzit ce-am auzit eu, cum ca vineri vor fi 23 de grade? E posibil? Abia asteptdin pacate nu prea imi vine sa ma las de palton, ca ala imi mai ascundea toate cele

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Asa s-a auzit si la mine in zona tot 23-24 pe weekend. Desi babeste se zice ca, cum e de Florii e si de pasti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Magda, felicitari, bb sanatos si tie refacere usoara si rapida.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

oh,ce emotionata trebuie sa fii anka.mai e asa putin putin.Eu sunt deja si inca n-am mancat mielul ca sa ma refer strict la paste. neamii...

eu ma refeream la bagajele de mana, eu imi iau un rucsac mare,cred ca-si ia si sotul ceva.Cu cele de cala n-ai treaba. Eu asa am retinut, ca-ti iei bagaj de mana pt copii in avion, mi-am inchipuit ca-i mai voluminos asa.
vezi ca cu connect faci 33 de minute si e mai ok ca pret decat express-ul care-i abominabil la pret.

noi asa o sa procedam, dam o tura cred ca cu hop and off si o sa mancam last european meal:fish and chips.poate caut localul de la bizzare foods, sa ne infruptam cu tipar.he he

poate-i oboseste si pe copii, eu una am de gand sa dorm tun in avion, ma sperie durata si pentru asta trebuie sa "ma obosesc".

Mergi la inceput

ione, preferata mea e miranda, ea se imbraca mai clasic. eu nu prea sunt excentrica, dar imi plac insa si nebunii frumosi.sunt de-a dreptul baba la pantofi,maro,negru si gri...a si imi mai plac ghetele de denim albastru,asa mai army ca look.am avut o pereche draga mie, mi-a ramas la inima.daca ma gandesc bine merg si pe kaki, verde dar nu prea deschis.

mie imi place sex and the city pentru discutii mai mult, ca sunt nebune de legat...iti da asa un "feeling" de tanara , nebuna si fara obligatii,ca lumea-i cool. si mai spun raspicat ca si femeile sunt interesate de celibat si sex si alte nebunii, si ca nu-i nimic in neregula cu tine. prietenele mele single adora filmul, iti dai seama...asta mai mult legat de serial,mie nu prea mi-a placut filmul, dar asta avem cu asta defilam.serialul ins a afost super cool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PODE' - nu am ambalat ordinatorul, pe ala il ambalez joi dimineata, mai arunc un oki pe forum inainte de zbor
ZAVA' - acuma pricep... Da, am bagajul copiilor, dar are roti... Nu m-am decis daca sa cumpar un buggy board si fie-mii, si uite ca acuma e cam tarziu, deci suntem cu un copil de mana si unul in carut. Era mai bine sa fie amandoi pe roti...

Ma duc sa ma cert la RDS, sa anulez contractul. De trei ori m-am dus si de trei ori am aflat lucruri diferite, iar acum am sunat la info call center si baiatul ala nu stia nimic, m-a tinut pe hold vreo 15 minute, a "intrebat un prieten", dar tot nu m-a lamurit nici dupa, asa ca ma duc iar, a patra oara, si daca nu imi inchid abonamentele le pun o bomba cu ceas...

Mergi la inceput

ce-am facut eu cu RDS-ul cand m-am mutat la maica-mea. Am cerut suspendarea abonamentelor, vezi ca trebuie sa fii in primele 15 zile ale lunii aprilie, ca sa intre in vigoare suspendare de la 1 mai. daca depasesti primele 15 zile intri cu suspendare de la 1 iunie. bestial, nu? te certi degeaba.daaca ai telefoane digi alea se platesc cu 12 Ron pe luna, eu n-am platit dar nici nu le-am mai folosit.
suspendarea a operat 6 luni, apoi ca sa reintri in drepturi trebuie sa ceri...ATENTIE ...tot in primele 15 zile ale lunii in curs reactivarea ca sa intre in valabilitate de la 1 a lunii urmatoare.
eu n-am mai cerut reactivarea, si am scapat de dobitoci.a trecut deja un an si jumatate si n-am mai auzit de ei.

dar mai bine sa rezolvi situatia definitiv.

alta duma rds-ista.
cand ne-am mutat am cerut rds-ului transferul abonamentului de net al sotului(inca mai exista modemul individual pe atunci) pe numele meu. zis si facut. si acum dupa n ani de zile ne mai vin facturi pe numele sotului, i-au amenintat si pe parintii sotului ca-i da in judecata pentru intreaga perioada,de parca prescriptia ar opera doar pentru altii...cand am vorbit insa cu ei, imi dadeau dreptate...dar factura mai soseste din cand in cand, a adunat o suma bunicica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anka, noi n-am indraznit sa iesim cu copiii din aeroport in Londra.
Si vezi ca astia de la Bucuresti nu iti lasa caruciorul, incearca sa vb. cu ei sa ti-l lase in avion.
Daca il trimit la cala, il mai vezi in Montreal.

Dar trebuie sa fie carucioare de copii prin aeroport, cauta-le pe alea, daca nu o sa le aveti pe al vostru.

Zbor fara peripetii si sa ne vedem in Montreal.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

hei anka mai un pic numai maine nu-i poimaine
noi cand am fost acum doi ani in romania am urcat cu caruciorul in avion, la check-in spui ca-l vrei in avion si-ti pun un altfel de ticket pe el; ni l-au dus ei in cala ce-i drept, dar cand am iesit din avion caruciorul ne astepta cuminte acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone ti-am zis si la Odisee, iti zic si-aici bravo si felicitari, Bun venit, bebe Adam Leo! Cum au reactionat big brother si big sister?

Zavalita nici mie nu prea mi-a placut filmul SATC, de aceea nici nu mi-am luat dvd-ul. Dar mereu filmele facute dupa seriale ma dezamagesc. Preferata mea e Carrie si normal the City, asta e un personaj foarte important. Nu cred ca exista un film care m-a facut sa ma indragostesc mai tare de un oras. Si eu tot n-am reusit sa vad NY desi e atata de aproape! Inainte n-aveam cetatenia si Gabi n-avea viza, asa ca amanam pentru cand luam cetatenia.Dupa ce am luat cetatnia a venit piticul. Si nu prea m-as incumeta cu piticul prin New York.
Si eu sunt innebunita dupa pantofi, as vrea sa am si bani sa-mi iau mii de perechi ca ea.

Ankalaura drum bun, te asteptam cu impresii! Si, da, si noi am mers cu British si ne-au bagat caruciorul la cala! Noroc ca am luat marsupiul cu noi. Mai grav a fost ca nici nu ne-au zis, adica ne-au lasat sa-l luam cu noi pana la avion cand am urcat, si ne-au zis ca in Londra ni-l dau inapoi, in Londra, cand am iesit din avion ia-l de unde nu-i, au zis ca i-au dat drumul la cala ca nu mai aveau loc. Apoi aflam de la alti calatori care mergeau frecvent cu British ca mai mereu fac treaba asta, cateodata iti zic din prima ca nu-ti lasa caruciorul cu tine in avion, cateodata ca sa nu se certe cu tine, iti zic ca da, da, o sa-l ai la escala si apoi ii dau drumul in cala, il mai vezi la destinatie. Eu preferam sa-mi zica de la inceput, ca nu sunt certareata din fire, as fi inteles. Asa la Londra, ne-am stressat tare de tot ca o sa pierdem carutul, unii ne trimiteau sa iesim din aeroport sa cautam carutul la bagaje, unii ne ziceau sa stam calmi ca e la cala, o nebunie intreaga. Pana la Hamburg am stat cu inima cat un purice ca am pierdut carutul. Pentru ca nu tineam minte sa-i fi pus banderola din aia ca la bagaje, deci ne gandeam i-au dat ei drumul la cala dar de unde stiau ei ca e al nostru. Pana la urma, la destinatie, am vazut ca tipa pusese banderola si la carut.
Patrick nici nu mergea insa era grelut bine, la un an.
IN plus, la Londra, sa ai grija sa scoti tot ce ai apa, mancare, sa le arati dinainte, noi am uitat o sticluta cu apa si ne-au luat deoparte si ne-a puricat si captuseala gentii.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Anka, ai mare grija cu rucsacul ala mare...chiar daca se incadreaza la kg cerute trebuie sa si incapa in masura aia de o au la aeroport. Cauta pe net ca-ti dau exact dimensiunile. Noi la imbarcarea ptr Buc am vazut agenti de bord care umblau prin sala de asteptare si luau la verificat bagaje de mina. Ma refer dupa ce faci check in si astepti sa te imbarci.Mi s-a parut incorect, mai ales ca la 2 persoane geanta nu era mare dar f voluminoasa si cum nu a incaput in masura aia a lor i-a pus sa plateasca extra.

Zavalita
daca iesi sa vizitezi Londra sa nu iei trenul la limita timpului... Noua ni s-a intimplat sa nu reusim sa urcam in vreo 3 trenuri consecutive dar noi nu ne grabeam asa ca am asteptat. E f multa lume cu bagaje .

Mergi la inceput