Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Podeanu spune:
Ankalaura bagajele se transfera de la un zbor la altul. Tu nu le mai vezi decit la destinatie. (asta daca nu cumva se pierd).
Noi am fost in Ro de Craciun cu BA si cind ne-au anuntat ca zborul s-a anulat , ptr ca nu se stia la ce alt zbor ne baga ne-au obligat sa ne luam bagajele. Lasarea (storage) bagajelor in aeroport costa 7Lire/zi de bagaj.
Nu stiu la ce se refera zavalita...
Oana de abia astept impresiile de vacanta, ca ma duc si eu la acelasi hotel
. De unde le-ai luat pina la urma, de la site-ul dat de mine? Eu de acolo le-am luat si pot sa zic ca am economisit aproape $1,000/bilet. Sper sa fie totul ok si sa nu ma debarce pe vreo insula ratacita...![]()
nelia spune:
Ankalaura, drum bun!
Parca noua ne-au transferat, eu circul rar cu avionul, dar nu cred ca am avut stresul lor decit la in punctul de plecare si cel de destinatie.
Simona, la multi ani tuturor sarbatoritilor din familia voastra, in frunte cu cel mai cel... Si re-intilnire placuta!
Zavalita, si tu mai ai putin!
Si pe mine tot Friends m-a prins mai mult, dar imi plac si celelalte doua... dar la intilnire nu zic nu daca vin mai multe fete... poate sa fie si Saw 7!
Si legat de asta - discutie intre tata si fiica, duminica, in masina, dupa revista pe gheata
: Ajungem acasa, mincam pizza si ne uitam la un film! - zice copila. Da - zice tata, da' vedem ce film vreau eu! Saw 6 zice fiica oarecum incintata... Nope! 7! - raspunde cel mare. Cuuuum, a iesit 7 si eu nu stiu!?!
Sper doar ca faceau misto de mine si nu le-au vazut pe cele de la 1 la 6... ca pe cuvint ca-l dau pe mina... colegilor!![]()
Mai era una-alta de spus... dar
! Mai incolo...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
inacanada2005 spune:
Magda, muuuuuulte felicitari pentru "baietel"...am pus ghilimelele de rigoare ca, vorba fetelor, mai are putin si-i dau dintii, nu?
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii si impliniri.
columbiana spune:
Magda, Felicitari pentru flacau
!
sa va fie de bine sarbatoritilor de ieri cu nume de flori(ca-i tirziu sa va felicit).
Anka, e asa cum a spus Dana, bagajele le recuperezi la Montreal; daca se pierd faci reclamatie, se gasesc si aduc la usa de obicei (sa ai o adresa de Canada la indemina in aeroport, daca ai nevoie s-o dai unde sa aduca bagajele); cind am avut un zbor anulat la Vienna acum vreo trei ani au trimis ei bagajele (e drept ca le-au si piedut, dar asta-i alta istorie), numai ca in aeroport acolo am avut acces la ele-mi-am cules pijamale si cosmetice pentru noaptea la Viena din ele)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ione81 spune:
Ok, a 4-a zi pe penicilina si ma simteam si mai rau; am fost la doftor, s-a uitat in gatlej, si cica e mai bine! mi-a mai dat un sirop si picaturi! fingers crossed! exista speranta!
Delphin,
Faine poze! Dinauntru de la burj "nu este"? :D Eu acolo vreau!
Iti recomand Marocul, daca nu l-ai vazut deja, tara superba, cultura musulmana inclusa!
Magda,
Felicitari pt prunc! Multa sanatate!
Uraaaa! Mergem la SATC2!
SATC 2 - 28 mai, 2010
http://www.sexandthecitymovie.com/
Participante: Doloress, Pitilache, Zavalita,
Provocare: put on your favourite shoes - c-or fi sexi, cu toc, fara toc, negrii, rosii, albi, cu bulinute, fundite, pietricele, sau fara!
Ce ziceti?
Dupa SATC 2, cocktail (la propunerea Simonnei):
Participante: Simonna, Nelia,
Kristine - vii si tu de la To? :D
Gata, ma duc sa dau pe gat un ceai!
Sa fiti sanatoase!
Ione81 spune:
ah, in legatura cu bagajele:
in mod normal se transfera, si le culegi la destinatie!
DAR eu am avut 1-2 zboruri, mai ales cand e intre continente, cand a trebuit sa mi le ridic la mijlocul calatoriei!
cel mai bine e sa intrebi.
asa, cum nu aveam TV si am zis ca nu cumparam nimic pana nu gaseste sotul job si ne luam o plasma, si-a facut un prieten mila de noi si ne-a dat un TV vechi si prafuit, are intrare pt caseta, ahahah!
merge bine, si ce am vazut de sambata de cand l-am primit: 2 morti in incediu la verdun, atentat la moscova, mai 2 morti la montreal, morti la surrey bc, puf! imi vine sa-l dau inapoi!...
Ica 1975 spune:
Magda,felicitari si refacere usoara
Bun venit pe lume pui de om.
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
mikiion spune:
Magadone felicitari!!!!
Cum am 4 zile libere, ne gandeam sa iesim si noi putin.
Ati fost la St-Felicien la zoo?
simi spune:
Magda felicitari pentru asa baiat!
O viata minunata ii dorim!
Ankalaura aterizare lina si mult noroc in noua voastra viata!
Simonna La multi ani tuturor sarbatoritilor casei!
Ioneda sa pup ca sa treaca
Voi ati auzit ce-am auzit eu, cum ca vineri vor fi 23 de grade? E posibil? Abia asteptdin pacate nu prea imi vine sa ma las de palton, ca ala imi mai ascundea toate cele
Podeanu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ione81 ah, in legatura cu bagajele: in mod normal se transfera, si le culegi la destinatie! DAR eu am avut 1-2 zboruri, mai ales cand e intre continente, cand a trebuit sa mi le ridic la mijlocul calatoriei! cel mai bine e sa intrebi. asa, cum nu aveam TV si am zis ca nu cumparam nimic pana nu gaseste sotul job si ne luam o plasma, si-a facut un prieten mila de noi si ne-a dat un TV vechi si prafuit, are intrare pt caseta, ahahah! merge bine, si ce am vazut de sambata de cand l-am primit: 2 morti in incediu la verdun, atentat la moscova, mai 2 morti la montreal, morti la surrey bc, puf! imi vine sa-l dau inapoi!... Ione |
Ah Ionela ce bogatie ai tu acasa, tv cu caseta...Daca erai mai aproape dadeam o fuga sa verific si eu o caseta ca tocmai ce am dat la Costco sa-mi puna caseta de la cununie si botez, pe CD...Dar mai aveam pe acasa 2 casete , destepti cum suntem nu am scris nimic pe ele si habar nu am daca e ce caut eu sau nu
Si parca nu-mi vine sa dau $35 sa le mute pe CD ca sa vad ca era de fapt ... Spiderman.Eu nu sunt fan Sex in the city, adica poate daca vedeam vreun episod/film deveneam fan, dar sunt fan cocktail, am pantofi cu toc rosii, pot sa ma alatur si eu? Dar in loc de cocktail nu doreati voi un club 281?

Anka, banuiesc ca nu mai intri , ai "impachetat" ordinatorul deja , asa ca iti urez drum bun, fara evenimente neplacute (agreve si turbulente) si te asteptam in persoana printre noi.