Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 4
philip spune:
maru, eu n-am cu ce va imbia pe langa trambulina, poate niste steak-uri si mers la pescuit ca-s la tara, carmen in schimb...dar va asteptam cu mare drag oricand
Carmenbr spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maru facem schimb, noi venim la trambulina si voi veniti la carnaciori pe gratar de St Jacobs (menoniti). Ce zici? si tu nu zice de 2 ori, ca deja suntem canadieni, pasapoarte si tot, si venitul in state e pe lista de multisor!
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Mai, noi mai vorbisem o data de chestia asta, dar atunci nu te ademenisem cu trambulina. Adevarul e ca nu o aveam montata si habar nu aveam cat e de fain.
O iau pe urmele tale , nu ma ameninta cu produse de la menoniti ca sigur fac vreo nefacuta si te trezesti cu mine si cu fiu-meu, ca eu nu plce fara el nicaieri, fara barbat da, dar fara copil nu.
Ina869 spune:
Felicitari Ana, Philip si fetelor care au urnit in jos acul cantarului!
Hop si eu la raport:
stiti povestea cu Fat-Frumos care crestea intr-o zi cit altii intr-un an? eh, asa sint eu in we; toata saptamina sint OK, in we dau in baltoace. Simbata am fost cuminte, dar duminica, de ziua mea - a Floriile - am mancat cot la cot cu musafirii + 3 felii de tort .
Luni si marti i-am tras pe cei mici cu vagonul si carutul de mi-au iesit okii din cap, am facut la ture de cite o ora ( dimineata, dupa-amiaza, seara) asa ca astazi am constatat ca mai am doar 900 gr. sa ajung la greutatea pe care mi-o propusesem initial.
Cind ajung acolo, o sa-mi propun alta, ca nu mi-ar sta rau sa mai dau inca vreo 5 kg. jos.
Ah, da, si eu am o stare de somnolenta - sa fie venirea primaverii de vina? - si ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca mi se infunda urechile , parca sint tot timpul sub apa , o fi de la tensiune ( ca eu o am foarte mica in general) habar nu am, sper sa nu ma preling pe strada cind sint la plimbare cu maimutele mele.
Spor la slabit tuturor!
maru spune:
haha, uite cum din cauza dietei imi fac eu rost de tur al Americii!
mai, eu fara copkii nu va primesc pe nici una, carnatii si alte nebunii delicioase la menoniti (mai, au astia niste conuri cu sirop de artar la consistenta caramelului, zici ca esti in rai, ori in plin orgasm) trebuie incercate de toata famelia, da?
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru hm, are oki? |
Hai ca m-ai inveselit brusc
Nope, e fara oki, dar e adevarat ca dupa ce am citit mesajul meu, tot asa imi suna si mie.
Felicitari fetelor care au slabit, sunteti o inspiratie pentru mine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
cred ca te-am inveselit
gata pregatirile de Pasti?
va suparati daca disutam de idei de meniu pentru masa de Pasti? ca sa nu dam peste cap dieta?
eu mi-am facut rost de invitatii pentru ambele zile de Pasti, dar tot am sa fac acasa cozonac, oua rosii, si ma gandeam sa fac un pui umplut, sa il desosez si sa il umplu cu carnita de carnati si ceva legume, cusut la loc si bagat in cuptor. (am niste pui de la ferma gigantus)
Daca ajung si pe la vreun magazin european am sa ma uit dupa branzica. Miel nu iau ca nu se mananca...cu toate ca tare mi-ar fi pofta de o fripturica in cuptor.
Voi ce planuiti?
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Hai ca m-ai inveselit brusc Nope, e fara oki, dar e adevarat ca dupa ce am citit mesajul meu, tot asa imi suna si mie. Felicitari fetelor care au slabit, sunteti o inspiratie pentru mine! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
philip spune:
eu fac miel indian cu orez :) si cozonaci si oua rosii. din astea voi manca numai ouale :))
Donia spune:
philip, cum e mielul indian? Sau orezul e indian?
Citat: |
citat din mesajul lui maru ma gandeam sa fac un pui umplut, sa il desosez si sa il umplu cu carnita de carnati si ceva legume, cusut la loc si bagat in cuptor. |
Julia Child scrie pe tine Daca te bagi la fineturi din astea inseamna ca esti priceputa rau.
Eu fac pulpa de miel la cuptor, cu ceva legume (asparagus "maru style" included ) si pireu (pireul mai mult pentru cei mici) si desigur drob.
Pentru mic dejun o sa avem oua, drob, friptura rece de miel, ridichi, ceapa verde si imi lasa gura apa dupa urda si cas, ca erau traditionale la masa de Paste cand eram copii. O sa inlocuim cu alte branzeturi.
Ah, am uitat ca va trebui sa fac si niste pui sau porc, pentru nemancatorii de miel.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
Donia, sincer, m-am saturat de pui pe gratar, pui la cuptor, pui snitele, pui sub broiler...
so am sa incerc ceva nou