Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
corect spus aveam cand s-a deschis subiectul asta, apoi a intervenit mutarea si stressul asociat si am mai luat ceva. uf, tare e bine sa vad ca mai dau si jos.
cge spune:
'neata,
Am ajuns sub 60 kg.
Sper sa trecem fara abateri (mari) si peste sarbatorile de Pasti.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
philip, te-am vazut sarind pe trambulina ieri, cand ai pus la americance pozele. Vreau si eu! arati bestial!
philip spune:
maru , stii ce mi-a zis mama dupa ce-a vazut pozele. ca-s tanara de sar pe trambulina si ca nu-s grasa da-s "in carne asa". hahaha, ce-o mai fi insemnand si asta...
maru spune:
zi mai degraba cand ma primesti sa ma zdupui pe trambulina ta!
au vecinii aici, dar cum ei sunt in zona aia a milionarilor (si is romani toti) iar noi pe partea saracilor, Andrei nu a primit in 2 ani de zile nici o invitatie la joaca si zdupuit la ei.
Donia spune:
N-am mai aparut de ceva vreme. Sunt cu energia la pamanat, mi se inchid ochii de somn la orice ora din zi, m-am cautat la doctor si m-a gasit cu fierul jos, asa ca am gasit explicatia si tratamentul, acum mai ramane sa am rabdare.
Cu slabitul... oscilez, ce pierd intr-o saptamana castig in alta, in felul asta sunt la greutatea la care eram cam acum trei saptamani. Simt ca e o perioada nu prea propice slabitului, insa continui sa incerc, altfel, daca m-as lasa prada poftelor, cred ca as pune pe mine cu nemiluita.
Si am la pofte... e de speriat!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia N-am mai aparut de ceva vreme. Sunt cu energia la pamanat, mi se inchid ochii de somn la orice ora din zi, m-am cautat la doctor si m-a gasit cu fierul jos, asa ca am gasit explicatia si tratamentul, acum mai ramane sa am rabdare. Cu slabitul... oscilez, ce pierd intr-o saptamana castig in alta, in felul asta sunt la greutatea la care eram cam acum trei saptamani. Simt ca e o perioada nu prea propice slabitului, insa continui sa incerc, altfel, daca m-as lasa prada poftelor, cred ca as pune pe mine cu nemiluita. Si am la pofte... e de speriat! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
hm, are oki?
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru zi mai degraba cand ma primesti sa ma zdupui pe trambulina ta! au vecinii aici, dar cum ei sunt in zona aia a milionarilor (si is romani toti) iar noi pe partea saracilor, Andrei nu a primit in 2 ani de zile nici o invitatie la joaca si zdupuit la ei. Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Marule, trimite-l mama la mine ca si eu am una cu 4 metri diagonala. Si eu sar cu pruncu pana nu mai am aer. Eu va primesc si va invit de mii de ori, dar neaparat impreuna!
maru spune:
facem schimb, noi venim la trambulina si voi veniti la carnaciori pe gratar de St Jacobs (menoniti). Ce zici?
si tu nu zice de 2 ori, ca deja suntem canadieni, pasapoarte si tot, si venitul in state e pe lista de multisor!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Carmenbr
Marule, trimite-l mama la mine ca si eu am una cu 4 metri diagonala. Si eu sar cu pruncu pana nu mai am aer. Eu va primesc si va invit de mii de ori, dar neaparat impreuna! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |