Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

corect spus aveam cand s-a deschis subiectul asta, apoi a intervenit mutarea si stressul asociat si am mai luat ceva. uf, tare e bine sa vad ca mai dau si jos.

Mergi la inceput

ute cum se da sunca jos:
http://apha.shutterfly.com/13054

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Am ajuns sub 60 kg.
Sper sa trecem fara abateri (mari) si peste sarbatorile de Pasti.

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

philip, te-am vazut sarind pe trambulina ieri, cand ai pus la americance pozele. Vreau si eu! arati bestial!

Mergi la inceput

maru , stii ce mi-a zis mama dupa ce-a vazut pozele. ca-s tanara de sar pe trambulina si ca nu-s grasa da-s "in carne asa". hahaha, ce-o mai fi insemnand si asta...

Mergi la inceput

zi mai degraba cand ma primesti sa ma zdupui pe trambulina ta!
au vecinii aici, dar cum ei sunt in zona aia a milionarilor (si is romani toti) iar noi pe partea saracilor, Andrei nu a primit in 2 ani de zile nici o invitatie la joaca si zdupuit la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

N-am mai aparut de ceva vreme. Sunt cu energia la pamanat, mi se inchid ochii de somn la orice ora din zi, m-am cautat la doctor si m-a gasit cu fierul jos, asa ca am gasit explicatia si tratamentul, acum mai ramane sa am rabdare.
Cu slabitul... oscilez, ce pierd intr-o saptamana castig in alta, in felul asta sunt la greutatea la care eram cam acum trei saptamani. Simt ca e o perioada nu prea propice slabitului, insa continui sa incerc, altfel, daca m-as lasa prada poftelor, cred ca as pune pe mine cu nemiluita.
Si am la pofte... e de speriat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

N-am mai aparut de ceva vreme. Sunt cu energia la pamanat, mi se inchid ochii de somn la orice ora din zi, m-am cautat la doctor si m-a gasit cu fierul jos, asa ca am gasit explicatia si tratamentul, acum mai ramane sa am rabdare.
Cu slabitul... oscilez, ce pierd intr-o saptamana castig in alta, in felul asta sunt la greutatea la care eram cam acum trei saptamani. Simt ca e o perioada nu prea propice slabitului, insa continui sa incerc, altfel, daca m-as lasa prada poftelor, cred ca as pune pe mine cu nemiluita.
Si am la pofte... e de speriat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

hm, are oki?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

au vecinii aici, dar cum ei sunt in zona aia a milionarilor (si is romani toti) iar noi pe partea saracilor, Andrei nu a primit in 2 ani de zile nici o invitatie la joaca si zdupuit la ei.

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Marule, trimite-l mama la mine ca si eu am una cu 4 metri diagonala. Si eu sar cu pruncu pana nu mai am aer. Eu va primesc si va invit de mii de ori, dar neaparat impreuna!

Mergi la inceput

facem schimb, noi venim la trambulina si voi veniti la carnaciori pe gratar de St Jacobs (menoniti). Ce zici?

si tu nu zice de 2 ori, ca deja suntem canadieni, pasapoarte si tot, si venitul in state e pe lista de multisor!

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Citat:
citat din mesajul lui maru

Marule, trimite-l mama la mine ca si eu am una cu 4 metri diagonala. Si eu sar cu pruncu pana nu mai am aer. Eu va primesc si va invit de mii de ori, dar neaparat impreuna!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Mergi la inceput