Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 22
monicabo spune:
Anaconda
, ce face bebe, va apropiati de 1 an! Ce trece timpul.. Imi aduc aminte cate IA ai facut, pana la urma ai reusit! (parca natural...?) In rest, sunteti bine, nu?
Rala, ai dpn in noiembrie? Ca Ana Maria mea, nascuta tot in nov!
Nu mai retin bine, tu esti sora cu Aris 26? Alex al ei avea mare nevoe de un verisor/verisoara, nu?
Aris, tu ce mai faci, ce face nazdravanul? 1 an juma', nu?
Ma bucur mult ca v-ari adus aminte de mine, eu care scriu rar pe aici.
Ma bucur ca se tot inmultueste lista de gravidute si mamici.
Hera 25, o vad pe listuta de mamici, mai asteapta un baietel. Ai aylin_tarcan, tot de pe aceiasi lista mai are inca o fetita...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anaconda2 spune:
Monica
, bebe e f bine , are deja 8 dinti
. Cum spuneam , pe 15 face 1 anisor , iar pe 18 ii luam motzul ...apoi il tund nr 2 !
Da , am facut IA la greu (6) , dintre care 2 au fost reusite...pana la un moment dat....ptr ca le-am pierdut , una la 6 sapt , si alta la 8 sapt...
Cand ma pregateam ptr a 7 a , dupa o luna , am ramas gravida natural . Nu-ti mai spun ce "fatza" a facut T cand i-am dat vestea :)) . Zice .."Ce ma , tu iti bati joc de mine ??" . Nu i-a venit sa creada ! Si chiar daca am ramas natural , am considerat tot timpul ca tot datorita lui T am putut sa am un bebe .
iliraluca spune:
Doamne fetelor, wow ce de gravide
Felicitari tuturor, sarcini usoare ca v-ati chinuit atat si sa aveti pui linistiti si sanatosi. Nu imi vine sa cred ce de viitoate mamici.
A intrebat cineva daca ajuta pregnyl pt ca are ceva scurgeri maronii. Eu am avut scurgeri ca la ciclu cam o luna de la 10 saptamani cand am foat si internata, am facut pregnyl si rezultatul il vedeti la semnatura.
inca o sata pe toata lumea.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
oana_32 spune:
FELICITARI Iriraluca!!
Ce minunatie de copil!!Superba Mariuca ta!!
M-am bucurat mult sa te revad, ne-am intalnit la Tutu pe hol la control, am si vorbit de multe ori, eram amandoua la inceput de sarcina, ai nascut(mi-am dat seama din fotografii)la o saptamana dupa mine(insa eu am nascut in Bacau).Se vede cat de fericiti sunteti...(scaunul de masa este super, nu e din tara, nu??)
Maria mea are 6 luni si o saptamana si e atat de vesele si sociabila!!
Pupici tuturor!!
machus spune:
Daro26, poate ca endometrioza era cauza si imediat ce ai sa faci tratamentul, daca sotul tau este ok, poate ne dai vestea cea mare !
Eu mi-am luat ieri rezultatul de la patologie pentru acel polip endocervical. Vestile sunt bune, nu e de natura canceroasa. Este din exces de estrogen. Oricum, cat mai curand posibil, voi ajunge si pe la Bucuresti.
va rog sa ma credeti, ca multe ganduri mi-au trecut prin minte zilele astea, dar cel mai pregnant este faptul ca imi doresc cel mai mult sa imi cresc copilul, sa ma bucur de tot ce urmeaza. Ma scuzati pentru deviere.
Va pup! Madutz, ne ajuti tu sa deschidem un alt capitol?
Adriana mica spune:
Hello,
Sunt o fosta pacienta a dr.T si as avea nevoie de cateva detalii depre cum se fac / nu se fac programarile la cabinet in acest moment. Dupa ce am nascut, am optat pt a face controale si analize periodice la alt medic. De jumatate de an au aparut ceva probleme (gen sangerari abundente in perioada menstruala, cicluri mai scurte, etc) pt care nu s-a gasit nici o explicatie medicala. Intrucat problema nu pare sa se fi reglat complet, as vrea sa ma programez la dr.T pt o consultatie.
Am un program destul de incarcat, aveti idee daca exista posibilitate de a face programare pt o anumita ora, macar orientativa?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/duduburlacu" target="_blank">Povestea merge mai departe...
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 ************************************************* Madutz ingerashul meu iubit ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie ![]() "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
nu am mai citit de ceva vreme topicul acesta; acum vad la semnatura ta

vad bine, nu?
ma bucur ptr tine,
mada23 spune:
Tannoo..asa e vezi bine, DD a facut iar o minune, va tin pumnii sa ma urmati
Capitol nou aici
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota