Ce inseamna a fi seducator/seducatoare?
Ce inseamna pentru o femeie a fi seducatoare? Ce trebuie sa faca? Cum trebuie sa arate? Cum trebuie sa se poarte?
Raspunsuri
Gabi_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madi25 Ce inseamna pentru o femeie a fi seducatoare? Ce trebuie sa faca? Cum trebuie sa arate? Cum trebuie sa se poarte? |
Depinde... vrei sa seduci multi barbati sau numai unul? DAca vrei sa fii seducatoare in general, incearca sa-ti gasesti un look care sa-ti scoata in evidenta avantajele fizice, si sa te simti bine in pielea ta. Daca vrei sa-i placi unui singur barbat, afla ce anume ii place la o femeie.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Guestus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
Depinde... vrei sa seduci multi barbati sau numai unul? DAca vrei sa fii seducatoare in general, incearca sa-ti gasesti un look care sa-ti scoata in evidenta avantajele fizice, si sa te simti bine in pielea ta. Daca vrei sa-i placi unui singur barbat, afla ce anume ii place la o femeie. |
yo cred ca sint prea multi factori pe care un barbat ii analizeaza la o femeie si tu nu poti sa acoperi toata zona.
nu merge asa cum spui tu ...sorry...nu esti o pro
Guestus spune:
| citat din mesajul lui Madi25 Guestus, ce anume analizeaza un barbat la o femeie? Ce inseamna o femeie seducatoare? |
sorry....yo nu pot sa spun ce si cum decit daca cei 2 ochi ai mei vad...deh..defect profesional.
Guestus spune:
| citat din mesajul lui dulcetica Zi si tu la modul general.Deconspira, ca n-o sa patesti nimic. dulcetica |
nu am ce sa spun...poate sa-mi placa de la 1.60 la 1.80 si de la cupa A la cupa Z si de la par blond la negru si de la strungareata la dinti perfecti. si daca mai beau si un vin bun...
Amina_Marina spune:
Ce inseamna sa fii seducatoare? Sa-l faci pe om sa ejaculeze in pantaloni doar cind te priveste.![]()
E de bine sau de rau?
carmenstefi spune:
sa fi seducatoaree..hhhmmmm
..ce sa zic si eu,atat timp cat te simti foarte bine in pielea ta si ai o mare incredere in tine,ce mai conteaza??cine te va place,te va place asa cum esti...poti fi seducatoare si cu privirea ta,depinde de cel care te priveste
,oricum sunt multe de scris
o zi bunaa
carmen si stefii
Guestus spune:
| citat din mesajul lui carmenstefi sa fi seducatoaree..hhhmmmm ..ce sa zic si eu,atat timp cat te simti foarte bine in pielea ta si ai o mare incredere in tine,ce mai conteaza??cine te va place,te va place asa cum esti...poti fi seducatoare si cu privirea ta,depinde de cel care te priveste ,oricum sunt multe de scriso zi bunaa ![]() carmen si stefii |
pai uite...sint unii care cred ca o secretara vizibil fisticita este mai mult decit seducator. si aia nu e in pielea ei...e clar