Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
Mie imi place lumanarea la nebunie Unde ai facut-o?
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://good-times.webshots.com/photo/2440734140105915686AbkEER pozeeeeeeeeeeeeeee Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui evyme
Mie imi place lumanarea la nebunie Unde ai facut-o? fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
e comandata de pe net, de catre nasi. au vazut-o pe www.lumanaridragstar.ro/produs/lumanari-botez-1-bleu-inaltime-60cm-sculptata-la-ambele-capete-/121" target="_blank">aceasta
ne-au aratat-o, ne-a placut si am comandat-o. a sosit si arata exact ca cea de pe site. si am inteles ca sunt f amabili si au primit-o destul de repede.
adevarul ca nici eu nu mai vazusem asa pe la noi. la botez a fost motzat tare, printul nostru!
poate place cate ceva de acolo.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Nik0le La multe lunite Vlad de irinnaa, Teodor de lucia2000 si pufulet de Nikol_f! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
multumim pt urari
micki_mica spune:
fetele, intrebare: bb ia ambroxol de vineri seara. febra ...nu prea (37.7) dar tusea a inceput sa se schimbe un pic din seaca dar speram sa i e duca mai repede. si muci la greu. e normal? sa mai rabd?
al3csa spune:
Si noi avem probleme cu mucii de cand am iesit din spital .. In fiecare seara dupa baitza scoatem mucii ... Imi e asa de mila de el saracutzul .. ce iese din nasucul lui .. si mie mi-a fi greu sa respir .. Fetelor care ati trecut prin asta .. cam cat timp tin??? Precizez ca nu este racit .. nu tuse nu febra .. nimic
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Ffff frumoase lumanarile de site-ul ala miki .. l-am salvat .. De acolo cred ca am sa dau si eu comanda
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
micki_mica spune:
citat din mesajul lui al3csa Ffff frumoase lumanarile de site-ul ala miki .. l-am salvat .. De acolo cred ca am sa dau si eu comanda de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
cu placere!
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Pai ne incuscrim si noi? fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
noi ne-am incuscrit cu andrelina inca dinainte de a se naste bb-lina (de fapt cred ca noi am dat tonul la incuscrit pe aici ) ..da ne primiti in peluza fanilor ??
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
Eleysa spune:
Mucisori avem si noi la greu ...de vineri am ajuns sa o aspir de 3-4 ori pe zi ..si doamne ce mai iese din nasucul ei ...sunt deja galbeni-verzui...maine ma duc cu ea la doctor ... febra nu avem dar mi-e asa o mila de ea ca imi vine sa ma bat singura dupa ce o aspir ...si se uita cu ochisorii aia la mine si suspina ......ma simt ca o criminala
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi