Viitorul suna bine
60 pe loc la scoala de manelisti!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/890007/60-pe-loc-la-scoala-de-manelisti/
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii 60 pe loc la scoala de manelisti! http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/890007/60-pe-loc-la-scoala-de-manelisti/ ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
No commet!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
viviana spune:
Am citi si eu dimineata si nu mi-a venit sa cred.
Viitorul suna a bani. Pentru viitorii manelisti, desigur.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
cait spune:
Cea mai usoara cale sa castige bani.Cum zice Sorinel etc cu banii castigati tine 2 case si 15 persoane.Asta stimuleaza alti copii carora li se pare mai simplu sa cante o lalaiala decat sa urmeze o scoala.Si pana la urma daca nu era cerere nu era atata concurenta la scoala de manele.Stiti vorba aia nu e pr...cine ce cere ci ala care da.Asa si aici daca nimeni nu ar mai asculta aceasta muzica si nu ar da atatia bani pe ea nu ar mai exista nici atatia cantareti cu castiguri fabuloase.
Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/
paula2003 spune:
Bani pentru scolile de masa, material didactic nu sunt, dar pentru prostii sunt!. Super tare!
ladyJ spune:
Dar de ce se spune ´´scoala´´? Exprimarea este gresita.
E vorba despre un studio de inregistrari unde nea bursuc asta face selectie de tineri talentati. Care i se pare lui ca virgula canta mai pe nas, ala merge la nunti si botezuri. Bursuc isi ia cota parte.
Apoi mai scoate un cd cu noul talent si-si ia si de aici bani.
E un fel de impresariat, da nu scoala, ca baietii aia sigur nu invata notele muzicale acolo, sau istoria muzicii.Nici vocalize nu cred ca fac
Sabina spune:
io cred ca fac vocalize;D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Rufus spune:
citat din mesajul lui iahim Asta releva cultura poporului roman! |
Sa nu exageram...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Amina_Marina spune:
In curind tara noastra se va numi RRRomania.Si cind Romania se va numi Patrie, rromi nu vor mai avea tara.
io cred ca fac vocalize |
Eu cred ca a fost facuta pentru a dezvolta abilitati.
Degradant!Asta releva cultura poporului roman! |
Stii ce-a zis dopul de Napoleon, invingatorii scriu istoria. Peste 100 de ani copiii vor invata la scoala, cine a fost Voievodul Sorinel Pustiul sau Adi Del vito, care a a fost un diplomat celebru al Romaniei.
E tara noastra si ar trebui luate masuri in acesta privinta, chiar daca romanul va fi acuzat de egocentrism mitic.
buli spune:
ce-aveti, dom'ne, eu zic ca-i bine ca merg totusi la scoala
aaa ... si sa stiti ca eu aud manele tot mai rar. probabil ca locuiesc in alta tara decit Basescu
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@