Viitorul suna bine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Stii ce-a zis dopul de Napoleon, invingatorii scriu istoria.

Dopul www.dutyfreedepot.com/ProductDetails.aspx?ProductID=6008&ProductName=CourvoisierNapoleonCognac" target="_blank">asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Stii ce-a zis dopul de Napoleon, invingatorii scriu istoria.

Dopul www.dutyfreedepot.com/ProductDetails.aspx?ProductID=6008&ProductName=CourvoisierNapoleonCognac" target="_blank">asta?

Ce ai Beren? Vrei ajungi Genial ca mine? Sau vrei sa spui ca acel cretin a fost academician!
Chiar daca matale esti serios si suprem inteligent cu ochelari, cel mai bine ar fi sa ne dai explicatiile stiintifice necesare pentru " deochi", ca sa fim ontopic.
Dupa cum spuneam; " Nebunia mi-e normala, iar normalitatea mi-e nebuna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Beren, explica-mi tu ce a vrut sa spuna Amina-Marina ca io ma straduiesc din greu si tot nu pricep.

In explicatie,te rog sa urmaresti urmatoarele:
- cine este cretinul academician
- de ce deochiul este on topic
- de ce este luata inteligenta in deradere
- de ce o gluma (simpatica, de altfel) este luata drept seriozitate.

PS. Te rog sa-ti scoti ochelarii cand cand imi dai explicatiile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Beren, te rog sa nu mai ma intepi cu scobitoarea ca uite, se nasc alte interpretari sau devin oamenii confuzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Beren, explica-mi tu ce a vrut sa spuna Amina-Marina ca io ma straduiesc din greu si tot nu pricep.

In explicatie,te rog sa urmaresti urmatoarele:
- cine este cretinul academician
- de ce deochiul este on topic
- de ce este luata inteligenta in deradere
- de ce o gluma (simpatica, de altfel) este luata drept seriozitate.

PS. Te rog sa-ti scoti ochelarii cand cand imi dai explicatiile.

Cu placere, viviana :

- habar n-am
- nici cea mai vaga idee
- hmm ...
- evident, pentru ca ...

P.S. N-am ochelari; poate numai cei de soare, la care tin in particular de cand am facut turul Mont Blanc-ului cu ei. Dar asta e alta poveste, de scris candva...

Sa revenim la subiectul cu cantec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Suna ciudat "scoala de manelisti". Toti cei care canta manele sunt manelisti? Daca unii dintre ei vin acasa si asculta toata ziua U2 dar jobul lor e sa cante manele ca asa fac bani multi?

Chitaristul de la Queen, Brian May, si-a obtinut doctoratul in astrofizica la Colegiul Imperial din Londra dar cine nu stie asta il poate numi rockerist pletos :))

Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Suna ciudat "scoala de manelisti". Toti cei care canta manele sunt manelisti? Daca unii dintre ei vin acasa si asculta toata ziua U2 dar jobul lor e sa cante manele ca asa fac bani multi?

probabil ca o sa trebuiasca sa mearga la psi pentru ca nu vor fi fericiti cu jobul lor

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu zic sa le dea spor de munca rusinoasa si spor de stress. A, si de ala de intoarcere din vacanta, ca atunci ii ia anxietatea jobului cel mai rau

Mergi la inceput

Citat:
Chitaristul de la Queen, Brian May, si-a obtinut doctoratul in astrofizica la Colegiul Imperial din Londra dar cine nu stie asta il poate numi rockerist pletos :))

Asta asa e. Si noi avem un manelist de exceptie in Romania. A terminat facultatea de medicina si-l cheama Cioaca Policlinica.Pe bune.

Mergi la inceput