Atentionare la slinguri
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Eu nu stiu cum poti sa tii copilul atarnat de tine, eu am incercat cu baby carrier cand era al meu mic, dar era baban si ma durea coloana in nu mai mult de 10 minute. Mai bine in brate, iar cand faceam treaba la bucatarie il puneam pe masa in bouncy seat si vorbeam si eu, vorbea si el (a-gugu, aaaacuuu ) Eu n-am gasit utilitatea atarnarii copilului de mine personal. Poate altele sunt mai tari de coloana.
Sabina spune:
am avut si eu marsupiu clasic si am murit in el, sunt f naspa pt mame.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Luna1 spune:
Hehehe, pe fiu-miu l-am culcat numa pe burta ca asa zicea "legea" acu aproape noua ani. Ca sa nu se inece cu voma si sa moara. Nu va zic ca dupa ce mi-au zis asta la maternitate dezvoltasem o psihoza, nu puteam dormi decat daca ii auzeam respiratia, si stiti cum e, cand sunt mici cateodata nu se aude cum respira, si saream ca arsa, nici nu vreau sa-mi aduc aminte de cate ori l-am trezit pentru ca parea nemiscat.
La fie-mea pe spate a trebuit sa o pun, numai ca fiind asa minuscula ( a avut ceva retard de crestere in burtica si a avut numai 2600g) nu ma puteam desprinde de ea, numai cu ea in brate am stat, desi ea era "cuminte" nu plangea, nu mieuna, dar stiind ca e ultimul copil (asa ziceam atunci cel putin, acum inca nu stim sigur) mi-am facut toate poftele, n-am ascultat de nimeni, doar de instinctul meu, cand simteam ca ce citesc se potriveste asa faceam, in rest numai cum am simtit.
Zic eu ca am simtit bine, desi fie-mea a stat in brate la greu cu uimire am constatat in concediu ca pleca la mini disco fara sa-i pese ca nu stam langa ea (ea pe scena, noi in public), deci e de-o independenta iesita din comun.
In fine, am divagat, eu zic ca avertismentul ca se pot intampla accidente in slinguri e bine venit, la fel cum e pe orice chestie pt copii, cand am venit aici si am citit pe haine "keep away from fire" am crezut ca astia is o tara de idioti care nu stiu ca o haina arde de o pui pe foc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Sabina spune:
haha, pt tati esarfele de 5 metri no, no way
Bun, cunosc tatici care poarta lejer asa ceva,
dar am observat ca tatii prefera pouch-urile.
http://bundleoflove.net/accelsite/images/photoGallery/tn640_photo_gallery947.jpg
ca sunt cele mai intuitive esarfe. cele mai simple si eficiente.
Si neavand curelele alea de la baby carrier de care zice letitia1, nu te doare nimica.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
Daca sling, wrap, pouch sunt asa mare pericol pentru Bebei, asta e, va trebui sa ii carati in brate .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Daca sling, wrap, pouch sunt asa mare pericol pentru Bebei, asta e, va trebui sa ii carati in brate . Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
O bona din filipine te poate ajuta oricind!
are cineva aici asa ceva sau nu?
psichoMom spune:
citat din mesajul lui denizel Daca sling, wrap, pouch sunt asa mare pericol pentru Bebei, asta e, va trebui sa ii carati in brate . Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Doamne fereste, Denizel!!! Daca te impiedici si-l scapi!!! Am mai zis eu... cred ca e mai sigur sa nu-i mai faci... asa esti sigur ca nu mai risti sa-i omori cu mana ta...
denizel spune:
O bona din filipine te poate ajuta oricind! are cineva aici asa ceva sau nu? |
ce, Guestus, acuma vrei sa-i dibuiesti pe ai' de-s membri psd? :)))))
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
citat din mesajul lui psichoMom Doamne fereste, Denizel!!! Daca te impiedici si-l scapi!!! |
:D. Cam asa ceva...
ioanadara spune:
Eu pe tati nici daca ar accepta sa s e infasoare nu l-as lasa cu bebe in sling afara.Mi-ar fi frica , sincer.Am mai spus ca am gargaunii mei si oricum si cand e vorba de mine mi se pare ca il zdruncin tare daca doarme insa despre tati, nu mai discut.
Ei nu au acel al 11 lea simt pe care noi il avem, chiar daca ii iubesc enorm pe bebei.
Trebuie sa spun insa ca al meu cel putin se poarta mult mai bine in cazuri extreme decat o fac eu.La lovituri de exemplu mie mi-e si frica sa ma apropii pe cand el se descurca minunat si asa de natural incat cel mic uita instantaneu ca s-a lovit.
Prefer insa sa nu-i dau ocazia sa ajunga acolo purtand slingul cu propria progenitura in el .
Vikinga, de cand am citit ce ai scris despre tinerele asistente din maternitati stau si ma intreb: daca bebe este nascut prin ceza deci nu are amintira "traumei nasterii naturale' atunci o invata pe mama sa-i puna body ul pe cap sau nu?