la cat timp un bebe dupa o sarcina pierduta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete bune

lia73 am vazut ca ai deschis subiectu' asta si acuma ceva ma-mpinge sa-ti raspund si eu la intrebare. Ti-am urmarit postarile cand aveai paunelu' in pantec si am suferit cand am aflat ca ti-o fo' luat sus la Domnu'. Mi-esti draga... de ce oare? Pai, pentru ca esti din 73 ca si mine, ca esti pozitiva si pentru ca suntem colege in aceeasi "sala de asteptare".
Eu postez mai mult pe Rugaciune ortodoxa pentru dobandire de prunci, insa in ultimu' timp no' fo' vreme sa scriu... Sentimentul meu sincer ii acela ca nime' pe lume nu stie mai bine decat Dumnezau Sfantu' cand suntem pregatite. Si asa cum tu printr-o minune cereasca ai ramas grea avand doar un rest de ovar functional poti spera ca miracolul sa se repete.
Roaga-te Domnului sa te lumineze si atunci vei sti, vei simti cand esti pregatita pentru o alta sarcina.

Si eu am pierdut un prunc nenascut, luna asta se fac 4 ani de atuncea.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ziua buna fete bune

lia73 am vazut ca ai deschis subiectu' asta si acuma ceva ma-mpinge sa-ti raspund si eu la intrebare. Ti-am urmarit postarile cand aveai paunelu' in pantec si am suferit cand am aflat ca ti-o fo' luat sus la Domnu'. Mi-esti draga... de ce oare? Pai, pentru ca esti din 73 ca si mine, ca esti pozitiva si pentru ca suntem colege in aceeasi "sala de asteptare".
Eu postez mai mult pe Rugaciune ortodoxa pentru dobandire de prunci, insa in ultimu' timp no' fo' vreme sa scriu... Sentimentul meu sincer ii acela ca nime' pe lume nu stie mai bine decat Dumnezau Sfantu' cand suntem pregatite. Si asa cum tu printr-o minune cereasca ai ramas grea avand doar un rest de ovar functional poti spera ca miracolul sa se repete.
Roaga-te Domnului sa te lumineze si atunci vei sti, vei simti cand esti pregatita pentru o alta sarcina.

Ce frumos ai scris, imi dau lacrimile
Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti dorinta cea mare!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ziua buna fete bune

ne rugam ptr asta
iti multumesc ca esti cu gandul la mine
sa dea BUNUL tuturor implinirea dorintei celei mari de a avea un pui

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

ne rugam ptr asta
iti multumesc ca esti cu gandul la mine
sa dea BUNUL tuturor implinirea dorintei celei mari de a avea un pui

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

lia draga mea... sa am un pui ii dorinta mea cea mica. Dorinta cea mare ii sa am 3 pui.
... sa fiu si eu ca virgula capra cu 3 iezi.

madutza_bra esti o scumpa. Si ai un bebe asa de fain! Ioi Doamne ce l-as mai tzuca de ar fi langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Lia73 si eu am pierdut o sarcina pe 27 ianuarie la 9 sapt(oprita in evolutie)si atat ginecologul cat si hematologul mi-au spus ca tre sa astept cel putin 3 menstruatii si apoi sa incerc din nou. Am intrat pe site-uri si am citit ca se recomanda si mai mult, adica 6 luni. Hematologul de la Fundeni mi-a explicat ca perioada de refacere este in functie de marimea sarcinii pierdute, adica ce depeseste 5 luni neaparat trebuie asteptat 6 luni si apoi incercat. Sfatul meu ar fii sa mergi sa te vada si un hematolog ca poate ai ceva probleme de care nu stii si.....din proprie experienta iti spun ca e mai bine sa previi.
Fetelor va intreb ca sunt disperata, voua dupa pierderea sarcinilor menstruatiile v-au venit normal???? Sarcina mea se oprise in evolutie, dar fiindca eram sub tratament nu am stiut.Pe 27 ianuarie din cauza hemoragiei abundente si de frica septicemiei m-au chiuretat. Urmatoarea menstra a venit pe 21 februarie, mai putina cantitativ dar mai lunga cu 2 zile decat era inainte. Pe 21 luna asta sau implinit 28 de zile si inca mai astept cea de-a 2 menstruatie. De la Fundeni mi-au dat acid folic, vit E si Elevit 20 de zile pe luna pt 3 luni si apoi sa incercam iar. Am intrerup si tratamentul daca am vazut ca nu-mi vine, mi-am luat un test de sarciona si insarcinata nu sunt, si atunci care ar putea fi problema? Am citit ca daca ginecologul a curatat "cu simt de raspundere" si mi-a raschetat peretele uterului pot face sinechie, adica se lipesc peretii uterului din cauza ranei si astfel nu mai curge menstruatia? Va rog sa-mi spuneti la voi cum a fost, daca v-ati confruntat cu asa ceva? Am vb la tel cu gineco si daca pana luni nu vine merg la spital pt o eco transvaginala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

din pacate, la ecografie nu se vede sinechia, asta se vede doar prin histeroscopie. la eco iti poate spune doar grosimea endometrului, existenta foliculilor/chisturilor, marimea lor.
poate ca echilibrul hormonal se restabileste mai greu la tine.
mai ai rabdare cateva zile pana te vede ginecologul si poate se rezolva usor problema

Mergi la inceput

in ce zile ti-a spus sa iei elevit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna Lia, cuvintele sunt prea sarace sa exprime parerea de rau ,e greu de imaginat durerea unei mame cand isi pierde puiutzul, si eu am un ingeras la DD dupa care cu greu mi-am revenit, l-am pierdut la 20 s in la sf lui mai anul trecut, era primul meu bb dupa 5 ani de asteptare, dar na asa so intamplat.....dignosticul col incompetent, fara nici o sangerare, fara nici o durere, am simtit ca-mi aluneca ceva in vagin...a incercat dr sa mai faca ceva dar sanse au fost 1%....puiutul a rezistat doar 3 zile apoi a plecat la ceruri....
m-am intins, scuze, ideea era ca mie mi-a dat voie sa incerc dupa primul ciclu ceea ce am si facut, dorinta era imensa sa am o sarcina cat mai repede, dar inca nu a venit.
Parerile sunt impartite acum depinde mult din ce cauza ai pierdut sarcina, daca au fost sau nu complicatii..etc.Vad ca esti din Bucuresti , ai de unde sa alegi, daca simti ca dr nu e ok poti sa ceri si alta parere. Eu pe perioada sarcinii am fost pacienta dr Tutunaru, caruia nu am cei reprosa, dar asta nu m-a impiedicat sa-i cer de curand si parerea dr Albu.
Este importatnt inainte sa te pui pe treaba sa cercetezi un pic cauza pierderii, analize...si nu in ultimul rand Rugaciunea , e cea mai importanta, fara ea as fi fost piertuda, au fost multe zile de intrebari fara raspuns, de lacrimi fara sfarsit,cu toate astea de undeva de sus a venit alinarea, inca doare enorm, dar "s-a cicatrizat".
Bunul Dumnezeu sa-ti aduca alinarea de care ai nevoie si puiutzul/tii care sa-ti spuna mami

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

simonia

din pacate, la ecografie nu se vede sinechia, asta se vede doar prin histeroscopie. la eco iti poate spune doar grosimea endometrului, existenta foliculilor/chisturilor, marimea lor.
poate ca echilibrul hormonal se restabileste mai greu la tine.
mai ai rabdare cateva zile pana te vede ginecologul si poate se rezolva usor problema
[/quote]
Multumesc tare mult pentru raspuns.Mai astept si vad apoi ce o sa fac, numai ca asteptarea asta ma omoara!Mi-au dat Elevit, vitamina E si acid folic 20 zile /luna timp de 3 luni, abia apoi am voie sa incerc sa fac alt bebe.
Mada cum ai ajuns la dr. Albu ca de la Fundeni m-i l-au recomandat si mie. Multe fete merg la dumnealui la MedLife dar eu am un nr de telef de la o clinica privata de prin sectorul 2.

Mergi la inceput

mrnscmnc, e greu sa-ti retin numele, in ce zile ti-a spus sa iei elevit?

Mergi la inceput