Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Jay spune:
`ello fete cucuiete , mamici de fulgusori!!
A dat Domnu` de am mai intrat si eu pe aici, dupa amar de vreme!
Nu-i de mirare daca mai ma tine cineva minte.
Ha-ha.
La multi ani , Moni ( am intrat la fix !!!) , sa fii sanatoasa si fortoasa sa faci fatza lu` Santiago !!!
Pe mine ma tine Isabella ocupata NON_STOP, fara exagerare...sunt varza!
Are personalitate( de parca n-ati stii si voi de la ai vostrii )
Am pus foto in album ; ramasesem tare in urma.
V-am vzut pe toate si pe fulgusori si ii pupacesc pe toti ; sunt niste speciali!!!
DianaR spune:
Neata.
Monis, delicioase bucatele, multumim!
Andre am uitat a-ti raspund aseara, scaunul Poly e f stabil, inchipuie-ti ca se urca Vlad pe-o parte a scaunului si sta bine merci (Teodora fiind in scaun si dand din maini si din picioare).
Jay, bine ai revenit!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
shtephy spune:
Neata
Multumesc Monis pentru bucatele alese ,nu ratez nimic ,sunt delicioase.Te pup cu drag.
Jay ma bucur ca ai revenit ,mi-ai lipsit .V-am admirat in poze ,e tare dulce fetita ta.Ce mica era ea in primele poze pe care le stiam si acum e domnisoara in toata regula.Mai zi-ne de voi ,poate ne scrii si ce schema de diversificare veti urma.Te pup .
A fost super bucuresteala ,sunteti frumoase toate ,la fel si puii vostrii.Sa repetati curand,da?Va pup pe toate.
Si eu am scaun chicco polly .E foarte rezistent .Stefi l-a escaladat mereu ,chiar si acum de curand cand am fost in Sinaia si nu se clinteste de pe loc.
Va pup cu drag.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
lili_a spune:
Buna dimineata fulgulime, azi e Monis Day!
Sa cresteti mari si tu si Santi cu multe bucurii si sanatate
Pentru ca azi e simbata, fireste ca micuta dictatoare s-a trezit la 7 dimineata.Poate vrea sa ajunga departe... Da' las ca ma razbun si sta singurica in centrul de activitati pina ii raspund eu lui coquelicot, sa gasasca mesajul cind apare si ea de sub capison pe la vreo 12 asa, ca duamnele care se respecta
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Si multam de biscuitele informativ.Da' povestea cartofului infipt in tapusa de vis-a vis de Muzica, o stii? |
Stie, mama, stie, cum de nu. Oficial, se cheama Monumentul Eroilor Revolutiei, autor www.ghildush.com/portfolio.htm" target="_blank">Alexandru Ghildus.Criticii si oamenii de specialitate au in general o parere proasta despre opera cu pricina, dar a placut forurilor politice care iau hotaririle astea si fost platita cu 56 miliarde lei vechi. Asta pe scurt, pe lung www.catavencu.ro/ce_facem_cu_eapa_lui_ghildus-10831.html" target="_blank">aici
Eee, gata, va las pregatite niste frape-uri cu inghetata si praf de scortzi, ca doar a venit vara, si ma duc sa hitzin si eu de-o jucarie
mami de Mariuca
raluci_b spune:
neataaaa, la multi ani moni un brat mare de flori de camp , multumim de tratatie, fetele daca nu mai gasiti pirsicile, se stie le-am halit io
laura- inca nu ai venit prostiilew alea de splabit, le asteptam sapt asta, sarumana de intrebare
frumoase descrieri de pe la intalneli
many dau pm acusi
o zi minunata
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, MONIS!!!
Sa taiesti fericita alaturi de baietii tai, sa ai indoieli putine, intrebari multe, raspunsuri interesante.
sau ...www.williamcorey.com/" target="_blank">astea
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
raluci_b spune:
lili- pantofii sunt preferatii mei
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lidia74 spune:
MONIS...LA MULTI ANI!!! Sa fii iubita si fericita pana la adanci batraneti iar IULIAN sa iti bucure toata viata
Andrecluj spune:
Nu se poate pierde o astfel de petrecere! Monis iubita Iti doresc ce-mi doresc si mie. Stii cat te admir, stii ca Santi va fi extrem de mandru de tine si stii ca asta conteaza cel mai mult in viata. Sa-ti dea Dumnezeu sa poti continua asa. Am multe urari sa-ti fac, dar nu vreau sa te fac sa plangi. Sa ai parte numai de senin in viata si sa fac parte din aceeasi odisee cu tine e o mandrie. Ne bagam la a 2-a? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa