Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Buna dimineata
vad ca vremea este frumoasa si la Tv am vazut ca temperaturile sunt in crestere saptamana asta...asa ca vom profita la maxim si vom sta muuuuuuuuuuuult pe afara![]()
Am mai slabit un kg...am ajuns la 74
...dar mai am...oho..
Am inceput sa incap in unele lucruri si asta imi da speranta...sunt cam inghesuita in hainele de dinainte, dar e ok...e un pas inainte!
La capitolul nopti nedormite suntem fruntasi...nu stiu ce are copilul meu, dar nu mai doarme noaptea...creste si face mai urat decat atunci cand era mic..
Vineri l-am cantarit 7200gr..in 3 saptamani a luat 350gr...eu zic ca e bine..dar vreau sa-si revina cu somnul...azi-noapte de la ora 21:00 cand a adormit si pana la 5:30 cand s-a trezit... a urlat de vreo 6 ori...sunt cheauna de somn...
Va doresc o saptamana frumoasa!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
coquelicot spune:
Pupi si ganduri bune pentru Ionela si RamoC
Ionela - o sa treca cu aerosoli, am auzit ca bb-ii reactioneaza bine la asa ceva.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
douradoudou spune:
helau
...am venit sa va salut ..va 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
laviniablaga spune:
Alexa, tu cum te simit? esti bine? cum stai cu simptomele de graviditate?
Lavinia, cea mai fericita
de
Rares Cristian, un
grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
dymomo77 spune:
Camy nu sunteti fruntasi.
. Danut se trezeste noaptea de 5-6 ori de doua luni
, iar mai nou trezirea definitiva e la 7.30, cel tarziu 8. Ce bine sta Flavius cu greutatea... noi mai avem mult tare pana la 7 kg...
Daca tot e zi de dat raportul... am ajuns la 60.00kg. Ce e drept aseara arata cantarul 59.9 dar de dimineata nu a mai vrut... E bun si asa daca ma gandesc ca dupa ce am nascut aveam 70.5 de am intrebat doctorul daca e sigur ca l-a scos
.
mami fericit de
Dan Mihail
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou helau ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
cat ma bucur sa te vad asa....cu o stare de spirit mult mai buna!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Camy nu sunteti fruntasi. , iar mai nou trezirea definitiva e la 7.30, cel tarziu 8. Ce bine sta Flavius cu greutatea... noi mai avem mult tare pana la 7 kg... Daca tot e zi de dat raportul... am ajuns la 60.00kg. Ce e drept aseara arata cantarul 59.9 dar de dimineata nu a mai vrut... E bun si asa daca ma gandesc ca dupa ce am nascut aveam 70.5 de am intrebat doctorul daca e sigur ca l-a scos mami fericit de Dan Mihail |
eu de cand am nascut am dat 21kg jos...si mai am de dat 19..dar daca dau si 14...sunt multumita...
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
dymomo77 spune:
Pai e super Camy 21 de kg...
Tii un regim ceva sau asa ... de la natura.
mami fericit de
Dan Mihail
douradoudou spune:
fara simptome..sper k totul este bine..va
pe toate 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri