Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Pana sa stiu "traseul", sincer imi venea sa plang..in prima faza eram cu bebe la bord si apoi cu bebe in brate..cand am mers la finante dupa adeverinta imi zice un tampit..hai doamna intra inaintea mea..ca d`aia ai venit cu copilul sa intimidezi/impresionezi sa te lasam in fata

Acum..e mai lunga povestea ca actiunea in sine...

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimineata!

maria bunica, La multe lunitze inainte lui Darius!! iarta-ma ca am intarziat!

philip, nicuratze,

ana micufff interesanta ingineria!!!! numai ca mie nu-mi iese socoteala, numai 1900 impozit la 12o.ooo???? - poate 19000!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Cosminica, sar`na de atentionare...am editat...nu erau 120.000 ron ci 12.000 ron...

In mintea mea tot 120 mil lei vechi defilau...Pai de aveam 120000 ron..hmmm,,,va scriam mesajul asta de prin caraibe nu din Sibiu

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele

am fost tot week-endul la parintii mei, Maya a stat numai pe afara si a fost innebunita dupa catei; acum cand ii zic "catelul,mami,unde e?" se uita peste tot; nu a mai facut febra, mergem cu macerat din muguri de nuc si imuno baby; sambata au stat parintii cu ea si eu am dormit de la 5 la 8.30!!!!!! eram ffff obosita

philip, foarte foarte furmos acolo si un stil de case care mie imi place fff mult,arata stil,intimitate si frumusete; Carina este in copou
alexsimatei, si baietelul unei prietene facea la fel,nu e pb,stai linitita
ganesha,ideea lui Baby-first e buna, am vazut ca ai incercta si la mine maya face asa: cu lingurita stramba toata fatuca si da din cap,din mana mananca cu pofta
alynta, multumesc de compliment, mi-au mai spus apropiatii dar eu am muuult de slabit; asta a fost fara nicio cura nimic; faina tricicleta
ramonaiani, bine te-am regasit; ce le-ai dat copiilor impotriva tusei ca am o prietena si tot asa ii tuseste baietelul pana vomita
ana=micu, vreau setul de bile si sa ma uit ce mai dorec si iti vois crie un PM cu adresa
cosminica,nicuratze
carla, Maya merge tinuta de o singura manutza doar daca uita:) ca in rest nu vrea un pas s afaca; sta tzantzosa in picioare si nu vrea; si ea cand aude tzitzi vine direct la ea si chiuie de bucurie

ete ca se trezeste

pupupu

beca,ce faci?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

lauraa, si mie mi s-a parut c-ai mai slabit!!

...am slabit si eu- 1kg in 2 sapt. e ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

buna fetelor!
azi am fost cu mandruta la dr ca am crezut ca a facut iar alergie. din fericire era vb numai de sudamina. in schimb am discutat cu dr si altele referitoare la hrana, alaptare etc. dr a zis ca e destul de mare si ca pot incepe sa-i dau lapte de vaca (asta fiindca eu vreau sa evit total laptele formula si fiindca avem sursa sigura de lapte la tara). eu voiam sa-i dau, dar dupa 1 an. dr a zis ca merge si de-acuma.... clara are 11 luni fara cateva zile. si mai zicea ca acum laptele meu nu mai are valoare nutritiva cine stie ce... si ca atunci cand sunt la ciclu mai are si multi hormoni care nu-i fac bine. in fine.... ideea e ca eu vreau sa-i dau lapte de vaca, dar nu stiu daca sa incep de acum, sa astept pana la un an, sa astept sa se intarce singura, si daca ii dau lapte de vaca daca o sa mai accepte sau nu sanul....
o gramda de dileme in capul meu.
asa ca va rog sa va dati cu parerea, sa dati si voi ce info stiti despre valoarea nutritiva a laptelui etc... ce considerati ca ar mai fi folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

cosminica

anda,eu unu nu as da pana la un an si daca ai san mergi cu el pana atunci,nu are sens; parerea mea; a mea manaca doar seara lapte praf si nu intotdeauna dar tot tzitzi este vaza nu am sa reusesc ever sa o intarc si voi incerca cu lapte de la ferma matucii mele fff proaspta dar dupa un an; parerea mea eu cred ca laptele nostru nu mai are aceeasi val nutritiva,pbserv si la maya cand mi se trezea fara nici o alta suparare la o ora noaptea de foame ca sugea si ambii sani si tot se trezea de foame, ea care dintotdeauna la o masa un san a fost deajuns

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

anda, si eu zic ca poti sa mai astepti pana la 1 an!...si eu am observat ca atunci cand sunt la ciclu, Eliza este mult mult mai agitata si maraita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, alynta , si mie imi place casa
laura, si eu ma remarcat ca ai slabit. si eu ma tin tare de sport si am redus considerabil portiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ganesha uite ce am gasit uitandu-ma pe kellymom.com dupa info legate de nutritiela varsta de un an
"Some toddlers are eating very few solids, or even no solids, at 12 months. This is not unusual and really depends on your child - there is quite a big variation. We like to see breastmilk making up the majority (around 75%) of baby's diet at 12 months. Some babies will be taking more solids by 12 months, but others will still be exclusively or almost-exclusively breastfed at this point. It is normal for baby to keep breastmilk as the primary part of his diet up until 18 months or even longer. An example of a nice gradual increase in solids would be 25% solids at 12 months, 50% solids at 18 months, and 80% solids at 24 months."
asa ca s-au mai vazut copii ca amir

Mergi la inceput