Economisti, de ce ne faceti tristi?
Raspunsuri - Pagina 9
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Cind incepi tu sa cinti Vesnica Pomenire, eu dau anafora pe jos. |
Anafora-i un procedeu stilistic.
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Anafora-i un procedeu stilistic. |
Mda,ti-as fi raspuns si aici, dar ma opresc ca abia asteapta cineva sa-mi dea avertisment pentru offtopic.
Parintii meu sunt militari si stiu ce vorbesc cind e vorba de razboi etc.
In fine. O zi buna!
Llaura spune:
Edit: xeno, nu te gandesti sa-ti pui actele de Canada? aseara Ann Coulter a fost alungata cu pietre de la universitatea din Ottawa, dupa ce a fost amenintata cu bataia (de studenti) si cu parnaia (de vicepresedintele universitatii). www.theglobeandmail.com/news/politics/ann-coulters-speech-in-ottawa-cancelled/article1509793/" target="_blank">Scurt rezumat. S-ar putea sa ti-l detroneze pe Beck din inima, are gura si mai mare (da, e posibil) si se imbraca cu mult mai bine Postul de radio pe care-l ascult io e furibund cu tot cu ascultatori iar Ann va inainta plangere de human rights violation. Fun!
xenocid spune:
Vai Laura, suna infiorator ce spui tu aici mai ales daca ar fi adevarat. Ceea ce www.alumninews.uottawa.ca/alumni/View.aspx?id=195828&q=194726803&qz=61ec9c" target="_blank">nu este!.
Da' nu'i Ann autoarea memorabile fraze: We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity. Daca era vorba de Nakotchokutchinii de pe Mackenzie? Eh?
Llaura spune:
xeno, aia a aparut ieri, dupa ce s-a anuntat plangerea. VP-ul universitatii i-a zis ca in Canada e ilegal sa single out a group of people, deci de la fraza aia a amenintat-o cu parnaia :-) amenintarile cu bataia au fost pe facebook.
Ce e ma trist e ca la punctele unu si doi din ce a zis ea inca se lucreaza, cu punctul trei nu stiu cum stam ca nu prea ma intereseaza.
Nu-s fan, si pe ea si pe Beck ii consider doar prelungiri inutile.