Economisti, de ce ne faceti tristi?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Cind incepi tu sa cinti Vesnica Pomenire, eu dau anafora pe jos.

Anafora-i un procedeu stilistic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Cind incepi tu sa cinti Vesnica Pomenire, eu dau anafora pe jos.

Anafora-i un procedeu stilistic.

Mda,ti-as fi raspuns si aici, dar ma opresc ca abia asteapta cineva sa-mi dea avertisment pentru offtopic.
Parintii meu sunt militari si stiu ce vorbesc cind e vorba de razboi etc.
In fine. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Edit: xeno, nu te gandesti sa-ti pui actele de Canada? aseara Ann Coulter a fost alungata cu pietre de la universitatea din Ottawa, dupa ce a fost amenintata cu bataia (de studenti) si cu parnaia (de vicepresedintele universitatii). www.theglobeandmail.com/news/politics/ann-coulters-speech-in-ottawa-cancelled/article1509793/" target="_blank">Scurt rezumat. S-ar putea sa ti-l detroneze pe Beck din inima, are gura si mai mare (da, e posibil) si se imbraca cu mult mai bine Postul de radio pe care-l ascult io e furibund cu tot cu ascultatori iar Ann va inainta plangere de human rights violation. Fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Vai Laura, suna infiorator ce spui tu aici mai ales daca ar fi adevarat. Ceea ce www.alumninews.uottawa.ca/alumni/View.aspx?id=195828&q=194726803&qz=61ec9c" target="_blank">nu este!.
Da' nu'i Ann autoarea memorabile fraze: We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity. Daca era vorba de Nakotchokutchinii de pe Mackenzie? Eh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

xeno, aia a aparut ieri, dupa ce s-a anuntat plangerea. VP-ul universitatii i-a zis ca in Canada e ilegal sa single out a group of people, deci de la fraza aia a amenintat-o cu parnaia :-) amenintarile cu bataia au fost pe facebook.
Ce e ma trist e ca la punctele unu si doi din ce a zis ea inca se lucreaza, cu punctul trei nu stiu cum stam ca nu prea ma intereseaza.
Nu-s fan, si pe ea si pe Beck ii consider doar prelungiri inutile.

Mergi la inceput