Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (56)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
Am intrat sa va spun :HRISTOS A INVIAT!
Ma pregatesc sa merg la biserica.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
38+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
ADEVARAT A INVIAT!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ALRAK spune:
HRISTOS A INVIAT !
LUMINA ESTE PENTRU NOI !
SA AVETI SARBATORI FERICITE SI LUMINATE !
DOAMNE AJUTA !
Lia73 spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii ! HRISTOS A INVIAT!

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
laurraa spune:
HRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT,lumina in suflete si sarbatoarea aceasta sfanta sa aduca cate mai multe teste pozitive

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
FIE CA INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SA VA ADUCA IN SUFLETE PACE, LUMINA SI SPERANTA.
Livsy spune:
Dragele mele,
acesta este al treilea mesaj pe care incerc sa vi-l trimit, sper sa nu mai "dispara" fiindca de obicei nu am rabdare s-o iau de la capat [:d]
In primul rand HRISTOS A INVIAT! Va doresc sa aveti Sarbatori frumoase, multa credinta in suflete, nadejde si dragoste!
In al doilea rand, MULTUMESC din suflet tuturor celor care s-au gandit la mine de ziua mea, urarile mi-au mers direct in inima si m-am bucurat foarte mult. Ce-mi doresc cred ca este evident, va spun totusi [:d]: imi doresc sa fiu impacata cu mine, sa Il iubesc si sa il respect foarte mult pe Dumnezeu si sa fiu binecuvantata cu o familie frumoasa. Bineinteles, pe langa aceste lucruri as putea sa mai adaug inca muuuuulte, in primul rand sanatate, desigur.
Am avut o zi foarte frumoasa, iar pentru acelea dintre voi care au incercat sa sune (le multumesc din suflet!), intamplarea a facut ca exact cu o zi inainte mi s-a stricat cartela sim a telefonului si nu am apucat sa merg s-o schimb decat a doua zi dupa ziua mea... asa ca in ziua cu pricina nu m-a putut suna nimeni pe mobil. Asta e...
Va multumesc din suflet inca o data, tuturor 
As avea o intrebare, poate doamnele preotese ma pot ajuta: cum se iau Pastile? Am luat in noaptea Invierii de la Biserica, dar nu stiu nimic mai mult... eu am banuit ca se iau ca Anafura, dar va intreb si pe voi: ce reprezinta si ce facem cu ele? (stiu de le cineva ca anafura nu se ia cand esti la cm, asa este si cu Pastile?)
Am uitat sa va spun, am implinit 33 de ani, sunt destul de batrana... Dar macar par tanara!
Si sper ca sunt (putin) mai inteleapta acum decat cu ceva ani in urma... Doamne ajuta!
Va imbratisez cu multa dragoste pe toate!
Ioanact, 
, multumesc ca ai intrebat de mine! Pur si simplu nu am avut timp sa intru sa scriu... Am vazut ca mai e atat de putin pana nasti, cred ca esti atat de fericita cu familia ta frumoasa!!
Nastere usoara, draga mea, sa ai un bebelus sanatos si cuminte si binecuvantat! Poate, intr-o zi, Dumnezeu imi va ajuta sa te (va) cunosc si personal, ar fi o mare bucurie si onoare!
Cami, 
, si eu astept cu nerabdare sa te cunosc! poate ca se va intampla mai repede decat credem... Sper sa ai parte de muuuuulte binecuvantri anul acesta si, sper eu, si o Veste buna dupa Pasti!...
Multumesc din suflet tuturor celor care ne-au scris de Pasti, va doresc asemenea si, vorba Laurrei 
, cat mai multe liniute duble dupa Sarbatori! Doamne Ajuta! 
Criss,

, imi este dor de tine!
Va pup! Hai ca vad ca nu mai termin... [:)))]
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Hristos a Inviat!
www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie04.htm" target="_blank">Sinaxarul pt 04 Aprilie!
si pt www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie05.htm" target="_blank">azi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy As avea o intrebare, poate doamnele preotese ma pot ajuta: cum se iau Pastile? Am luat in noaptea Invierii de la Biserica, dar nu stiu nimic mai mult... eu am banuit ca se iau ca Anafura, dar va intreb si pe voi: ce reprezinta si ce facem cu ele? (stiu de le cineva ca anafura nu se ia cand esti la cm, asa este si cu Pastile?) |
Sfintele Pasti se i-a toata saptamana Luminata, dimineata (la fel ca si Anafura).
Pastile ca si anafura nu se i-a pe per CM.
| Citat: |
Ioanact, ![]() , multumesc ca ai intrebat de mine! Pur si simplu nu am avut timp sa intru sa scriu... Am vazut ca mai e atat de putin pana nasti, cred ca esti atat de fericita cu familia ta frumoasa!! Nastere usoara, draga mea, sa ai un bebelus sanatos si cuminte si binecuvantat! Poate, intr-o zi, Dumnezeu imi va ajuta sa te (va) cunosc si personal, ar fi o mare bucurie si onoare! |
Multumesc!

Da, mai am f putin. Sigur, si eu as vrea sa te cunosc, cat si pe celelalte fete de pe forum.

POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
38+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!