Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Am intrat si eu sa va doresc ca
Sfanta Lumina sa ne incalzeasca sufletele, sa ne ajute sa fim mai buni, mai intelegatori si rabdatori.
Doamne ajuta tuturor!

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days..
iar sunt optimista
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi si Cipicah,

Aduc multumiri Domnului meu Bunu' ca mi-o ajutat de mi-am facut planu' la lucru. Asta insamna ca, incepand din aprilie contractu' meu de munca va fi prelungit pe o perioada nedeterminata. Acum cand scriu ochiu' imi lacrimeaza a bucurie, va multumesc si voua celor care v-ati rugat pentru mine.

Hera Felicitari pentru bebe 2!!!

Anadomnica am vazut pozele cu Maria. Ce faina s-o facut!!! Cre'ca sunteti tare fericiti.

Ioana ce harnica esti... Draga me' mai poti cu asa o burta mare??? Nu te'ntreb ce-ti aduce iepurasu'... fin'ca stiu ce dar primesti dupa Paste.

cami te pup si pe tine si pe printesa Antonia. Ce face Alina? Poate ii aduce iepurasu un pachet mare mare cu sanatate.

Danutza 2783 Fericita intamplarea ce ne-ai povestit despre ai tai prieteni. nadajduieste intru Domnu si-ti va linisti sufletu' de nu vei mai simti povara sterpaciunii. Sa sti draga Dana ca si invidia ii un pacat. Fa bine de te roaga catre Domnu Bunu si a Lui Maica Sfanta, nu in mod spacial pentru prunci, ci pentru linistirea sufletului si pentru izbavirea de greseala invidiei care te macina. Degraba iti va fi de folos, ma jur, eu asa am reusit. N-am prunci si nici nu stiu de voi avea, insa nu ma mai roade pe dinauntru durerea lipsei lor. Acuma is cu sufletu' usor ca o pana. Ce va urma lasa la mana Celui Preainalt.

Georgia, Mada23, Speranta, Theiuta, Housepocket, Livsy, Pogonici ma bucur foarte ca mai scrieti.

Am vorbit azi cu Cleopatra, o fost bolnava la inceput de an, acuma se simte bine. Va pupa pe toate, iara de va putea o sa ne scrie zilele astea.

Si pentru ca nu stiu de mai intru pana dupa sarbatori va urez acuma:

Domnu Bunu sa va mangaie viata cu Lumina Sfanta a Invierii!!!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc dragele mele pt felicitari si pt vorbele bune care mi le-ati adresat. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa fie la fel de bun si de darnic asa cum a fost cu mine si cu familia mea.

Va urez un Paste Fericit plin de iubire in sanul familiilor voastre si Dumnezeu sa va implineasca toate dorintele.

O seara buna.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Dragele mele,

Va doresc un Paste minunat, cu liniste in suflet si cu tot ce va doriti!

Sa-I multumim Bunului Dumnezeu pentru ceea ce avem si sa-L rugam sa ne ajute sa dobandim cele folositoare sufletului.

Anadomnica, ai scris absolut minunat, ai descris exact realitatea de azi, f frumos, am salvat mesajul tau.

Danutza2783, bine ai venit la noi si sa-ti ajute Maica Domnului in tot ce iti doresti.

Multumesc pentru urarile frumoase - Mada23, Deeva, Hera25 si tuturor pentru gandurile bune.

Va postez sinaxarul pt 1 aprilie - http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie01.htm

si cel de astazi - http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie02.htm

sa ne intalnim intr0un gand la rugaciune diseara. tare fumoase sunt slujbele in aceste zile

Va imbratisez cu drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ioana ce harnica esti... Draga me' mai poti cu asa o burta mare??? Nu te'ntreb ce-ti aduce iepurasu'... fin'ca stiu ce dar primesti dupa Paste.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa le fac pe toate chiar si cu burta.
La sarcina cu Ioana, am 'prins' Craciunul, si tot asa tb sa fac curatenie, mancare..dar nu puteam sa stau mult in picioare, ca ma lua durerea de spate. Insa, acum e mai bine..
Hihi..iepurasul mi-a adus un parfum (de la sotul, azi l-am primit), iar dupa Pasti vom primi toti 3 'cadoul' (sigur se va bucura si Ioana de surioara ei, Justina).

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Si pentru ca nu stiu de mai intru pana dupa sarbatori va urez acuma:

Domnu Bunu sa va mangaie viata cu Lumina Sfanta a Invierii!!!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Multumim mult!
Iti doresc ca si tu si toti cei dragi tie sa aveti un :PASTE FERICIT!
Sa ne bucuram de Invierea Mantuitorului.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

MaraAnisia multumim pt sinaxar!
Am vrut sa-l postez eu, dar mi-ai luat-o inainte.

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia

Sa ne intalnim intr-un gand la rugaciune diseara. tare fumoase sunt slujbele in aceste zile
Va imbratisez cu drag,
Mara

Cu Dumnezeu in gand

Asa este! Abia astept in seara asta sa cantam Prohodul iar maine slujba Invierii.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

Buna ziua va zic la toate aspirantele, viitoarele mamici si mamicilor. Citesc de mult timp topicurile si mi se par toate de f.mare folos.
Ma puteti inscrie si pe mine pe lista aspirantelor? Sotul meu se numeste Costel Florin. Avem cativa ani de cand incercam sa avem un BB in viatza noastra (medici, clinici, teste ... si... rezultat = 0 ). Totusi avem speranta ca intr-o zi Doamne Doamne o sa ne binecuvinteze cu un
Doamne ajuta-ne pe toate.
va doresc la toate.

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Dragutele mele,

Va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti un Paste linistit si cu multa lumina!
Doamne ajuta, un gand bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

paste fericitttt

sa dea domnul ca acest pasti sa ne faca mai buni mai rabdatori cu incercarile vietii..mai blanzi...mai intariti in credinta

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie03.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!

ang_21_costi te-am trecut in lista.
Tb sa scrii 10 mesaje ca sa-ti apara in timp real, altfel le vedem mai tarziu.
PASTE FERICIT, si tie!

pogonici deasemenea si tie iti doresc un :PASTE FERICIT!

Sper sa mai intru diseara, daca nu va rog sa am iertati , pt ca ma voi impartasi.

Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a ajutat si am ajuns pana aici tot cu bebe la purtator..imi era frica sa nu nasc si sa nu apuc sa ma impartasesc, mai ales ca vroiam de Inviere.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - Justina

Mergi la inceput