A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 11
blackgirl0 spune:
Am vorbit si cu sora mea, ea a sunat la primarie (directia care se ocupa de asa ceva), nici ea neprimind alocatiile copiilor. Raspunsul primit a fost: banii pot intra oricand intre 8 si 28 ale lunii.
Stati, ca tocmai m-a sunat sora. A verificat si au intrat banii! Voua???
Bubulina, (sper ca nu ti-am gresit nickname-ul), teoretic aveam un mesaj de la primarie. Nu am sunat eu, ci sora mea. De asta credeam ca asa-i normal, ca banii sa intre oricand de la... la..., desi pana acum banii au intrat relativ la timp, in jurul zilei de 8.
bubulina1 spune:
Nu au intrat. Bine ca s-a rezolvat macar la tine, noi se pare ca vom mai astepta.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
Catalishka spune:
Raiffeisen sector 2 - IOC BANI la momentul asta...
Si haideti fetelor care mai sunteti contactate, spuneti-va oful...balckgirl nu te supara pe mine, nu am nimic cu tine ca nici io nu prea is razboinica, dar incerc sa ma educ in sensul asta ca m-am saturat de tara asta si de "las-o ba' ca merge-asa". Pe principiul asta merg si acestia la a caror mila suntem cu toatele se pare...ce ciudat ca bancile asteapta inca sa platim rate, chiar daca suntem mamici la mila statului...
dilaural spune:
auziti... am eu o impresie sau Raiffeisen-ul e cel mai codas?
ca sa va mai dau un strop de speranta, luna trecuta pana la ora 17 nu intrasera banii si cand am verificat dupa 18.30... erau acolo!
Oricum ziua era cea potrivita (adica 16)...
Nu stiu ce sa mai zic!
POZE
Luminel spune:
Eu primesc indemnizatia de crestere si alocatiile celor doi copii (cel mare are 16 ani) pe card la BRD. Pana acum n-a intrat nici un banut. In ultimele trei luni chiar m-am bucurat ca au intrat mai devreme decat de obicei (adica 15-16 in loc de 18-19 ale lunii). Luna asta pauza...
Am mai trecut prin asa ceva in septembrie anul trecut cand din cauza unor probleme cu sistemul informatic al celor din Hambarului, nu am primit nici un ban, in schimb mi-au fost virati in octombrie pe doua luni. Doamne fereste sa se intample la fel si luna asta!!!
E enervant si frustrant...eu si familia mea, temporar, traim numai din banii astia, sotul neavand de lucru momentan...guvernantii au impresia ca traim cu aer?!?!?
si faptul ca prin posta s-au dat alocatiile si pe card nu, mi se pare o discriminare...copiii nostrii n-au aceleasi nevoi ca si ceilalti?!?!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
urseraluca spune:
Tot Raiffeisen sectorul 2, nu au intrat banii. Cred ca vor intra pana vineri, insa asa ne vom lamenta luna de luna? Jenant, avand in vedere ca am cotizat la bugetul statului, jenant ca nimeni nu se gandeste la acesti copii. Imi aduc aminte de declaratia unui domn politician care ne indemna sa facem copii, caci ei ne vor plati pensiile. Cu ce sa ii crestem? Luna aceasta am intarziat cu plata intretinerii, iar pentru cele necesare copilului am folosit economiile pentru botez. E dificil sa intre banii intr-o luna pe 8, iar luna urmatoare pe 28! De ce pensiile nu intarzie niciodata? Poate ca numarul nostru nu conteaza o data la 5 ani, cand se voteaza.
Tanti Zavaidoc spune:
La mine, acelasi card BRD, aceiasi 2,15 Ron in cont... In mod normal, cel tarziu pe 17 ale lunii intrau banii. Deci da, e bine, suna promitator...
buburuza1979 spune:
inca nu mi-au intrat banii si de obicei imi intrau pe 16 ale lunii...
BRD Bucuresti
ce se mai aude in legatura cu problema asta?
mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...
Grasunica80 spune:
fetelor,
puteti sa imi spuneti mai exact cine anume vireaza banii pt indemnizatii: primaria de sector, trezoreria de sector, ministerul muncii sau min finantelor???
ca sa stiu cui trimit mail...
Thks si astept raspunsul voastru.
Drag,
mami de Daria 6 luni