A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 10
bebecris spune:
si eu sunt pt reportaj...dar sa-lfaca azi...ca maine poate baga retarzii astia banii si se spala pe maini...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
bubulina1 spune:
Stati linistite, diseara o sa apara la stiri reportajul. Ne-a luat doar pe mine si pe elanada, caci ea sta f aproape de mine. Sa speram ca se va misca ceva si nu a fost totul in zadar.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
Grasunica80 spune:
Bravo bubulina...
sa de-a Domnul sa fie bine si sa se rezolve ceva....
astept vesti...
Drag,
mami de Daria 6 luni
elenada spune:
Sa speram ca vom fi auzite. Macar de ar intra banii maine
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Catalishka spune:
Bravo bubulina. Io acu trei zile am scris la antena 1 dar nu m-au contactat. Sa speram ca PRO tv ii va pune in miscare...
urseraluca spune:
Buna! Sunt in aceeasi situatie, de cateva zile urmaresc forumul. Sper sa se rezolve pentru luna aceasta, dar ce vom face lunile urmatoare? Ma intreb daca in cei doi ani, cat voi sta sa am grija de copil, o sa imi fac griji luna de luna pentru acesti bani. Daca m-as intoarce la serviciu, ar trebui sa imi dau salariul pentru a angaja bona.
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui urseraluca Buna! Sunt in aceeasi situatie, de cateva zile urmaresc forumul. Sper sa se rezolve pentru luna aceasta, dar ce vom face lunile urmatoare? Ma intreb daca in cei doi ani, cat voi sta sa am grija de copil, o sa imi fac griji luna de luna pentru acesti bani. Daca m-as intoarce la serviciu, ar trebui sa imi dau salariul pentru a angaja bona. |
Asta am zis si eu. Si eu mi-am pus serios problema intoarcerii la servici inainte de terminarea celor 2 ani. Eu nu pot sa traiesc cu sperante si promisiuni desarte, am rate la banca, facturi si culmea, mai si mancam!
Poze cu noi
blackgirl0 spune:
Vroiam sa va spun ca aveam un mesaj offline de la George Buhnici, cred ca de la PRO TV. I-am lasat si eu mesaj offline, desi mi-a lasat si un numar de telefon. Nu am de gand sa-l contactez telefonic, desi cred ca am intarzierea cea mai mare de aici (deja 15 zile), insa spre deosebire de voi am adoptat metoda pasiva, adica am asteptat. Nu am sunat nici la primarie la serviciul respectiv, nici la banca. Deci ce sa spun? Ma deranjeaza in primul rand ca nu stiu cum va fi luna viitoare, cum sa-mi mai programez cheltuielile. Doamne pazeste de-o boala pe nepregatite. Astept si eu sa vad reportajul, insa nu-i genul meu sa initiez razboaie. Poate gresesc.
cris_82 spune:
blackgirl0 eu as opta pentru acel telefon,sunt mai bataioasa de fel,dar decizia iti apartine
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
bubulina1 spune:
Gresiti ca adoptati metoda pasiva, omul mi-a zis ca a contactat si persoane din tara tocmai in ideea de a sublinia ca suntem mai multe persoane din toata tara cu aceasta problema. Banii nu cred ca vor veni prea curand.
Poze cu noi