Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
deformatie profesionala e asta cu atatea sentimente la mijloc ![]() ![]() Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Editez:
![](radtare.gif)
Totusi, ai vazut ca prinde? lorex s-a pus pe
![](plang.gif)
mami de
![](alaptare.gif)
pozicile mele
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario am calcaat toooot ![]() ![]() pitica mea doarme de foarte muult timp ![]() Andreea ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
intrebai ed mine...normal ca am aparut....BATAIEEEEEEEEEEEE......lasa-le doamne iarta-ma de rufe...chiar crezi ca-ti face cineva statuie?...stii ce? vb gogosi si io tot ca tine fac...nu la calcat ce-i drept...dar pana nu e gata tot ce vreau nu ma las..chiar daca raman cu o mana de suflet...si? dupa tot efortul se trez si jiji ca vrea in bratze...l-am lasat sa urla...5 min...nu s-a oprit..e dat nabii...plOdaciunea...de la nervi a adormit rapid in bratze..il mai las...si apoi baie
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui mcrissa miremia in ce parc iesi?ca eu ies in IOR.poate facem o gasca si o trupa de pufuleti. Cristina, ![]() ![]() Atat sunt de mare |
Eu merg in parcul National (asa cred ca se numeste),insa pot sa vin si in IOR asa o data pe saptamana(acolo trebuie sa venim cu masina). Ce mi-ar placea sa ne plimbam in gasca....asa ma cam plictisesc caci bebita doarme.
Mirela
![](mamica.gif)
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
intrebai ed mine...normal ca am aparut....BATAIEEEEEEEEEEEE......lasa-le doamne iarta-ma de rufe...chiar crezi ca-ti face cineva statuie?...stii ce? vb gogosi si io tot ca tine fac...nu la calcat ce-i drept...dar pana nu e gata tot ce vreau nu ma las..chiar daca raman cu o mana de suflet...si? dupa tot efortul se trez si jiji ca vrea in bratze...l-am lasat sa urla...5 min...nu s-a oprit..e dat nabii...plOdaciunea...de la nervi a adormit rapid in bratze..il mai las...si apoi baie Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Legat de cadou... nici eu nu am primit nimic...nu material... ...dar a fost acolo langa mine cand am nascut, i-am vazut ingrijorarea dinainte de operatie, nerabdarea si nelinistea din timpul operatiei, mirarea si naucirea in momentul cand s-a nascut puiul nostru, bucuria cand a vazut gagalicea pentru prima data, fericirea cand i-a dat primul pupic si a inteles ca puiul ala de om chiar exista si usurarea ca totul s-a finalizat cu bine. Nici vorbe multe nu a spus...desi a stat cu mine cateva ore bune dupa nastere nu stiu daca a scos 10 cuvinte...in schimb prezenta lui, privirea lui ...acea privire ![]() ...si totusi... sotul meu nu ofera flori...nu stiu de ce...pur si simplu...nu ofera flori... si totusi...de 8 martie mi-a adus un superb buchet de trandafiri... ...iar mie mi-a fost mai mult decat suficient... mami de ![]() pozicile mele |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
vaaai cat a plans la baie...ca niciodata...off micuta ..akm doarme dupa ce a papat suuuper muult
vroiam sa va spun ca i-am schimbat cerceii (i-am pus pe cei de la nasa)..intre timp a mai primit 2 perechi...deci are 4 ...soacra nu s-a suparat,cred ca a fost fff multumita ca am sunat-o sa o anunt ca ii schimb(ca sa nu aiba vreun soc)
va pup si ma retrag...inca cv...in parc poate ne vedem toate/aproape toate/cine poate in tineretului knd o fi vremea mai frumu(cald!!!)
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Andre_lina fetelor, tudorica are diaree.. a facut de 5 ori pana acum, a cam plans toata ziua, el care e vesel de obicei. Ce ii dau? VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
o jumatate de pliculet de hidrasec mi-a zis mie pediatrul. Sanatate puiului.
![](pupic.gif)
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
cu mine cine vine la plimbare???????
eu ma duc in bucuresti?????????????
noapte buna, ca io amavut showwwww de colici.......
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
olgavart spune:
citat din mesajul lui mralu Buna fetele Am si eu o intrebare: ce sampon folositi pentru bebelushi? Sotul meu a cumparat pentru Mateutzu sampon Johnson's baby si rezultatul este o dermatita urata pe mainile sotului(care ma ajuta in fiecare seara sa ii fac baie). La fetita am folosit Sanosan. Sa ii cumpar si lui Sanosan? Ce ziceti? Raluca |
Si Ana a facut alergie de la Johnson,si acum ii fac baita doar cu tarte de grau si vad ca e bine.
olgavart
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 cu mine cine vine la plimbare??????? eu ma duc in bucuresti????????????? noapte buna, ca io amavut showwwww de colici....... Bea ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Poze ![]() |
Eu, eu! Sa simta si Mara mea aerul curat de la voi.
Somn usor si bine ca s-a terminat showul! Eu in seara asta am scapat vad...pana acum cel putin.
Mirela
![](mamica.gif)