Sueta viitoarelor mamici (81)
Raspunsuri - Pagina 18
mvb spune:
Am uitat sa va multumesc pt AVERTISMENT!....o sa il port cu mandrie 10 zile
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Lia73 spune:
MULTA SANATATE!!!!!!!!
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
aleesicoo spune:
fetelor am si eu o umila intrebare la moderatoare
ca ma bag si eu ca musca..
cand o tipa nike posta la noi zeci de mii de retete si pe la mai multe topicuri, exceptandu-l pe cel care trebuia d c nu i s a atras atentia ca trebuie sa scrie la retete culinare???
ca eu cand am facut un anunt, (ca o mica publicitate) mi au si mutat msg
iubitele mele, gata calmati-va poate asta este un sut inainte si bebe va venii mai repede ca sa va mutati la odisee sa nu stati aici..
eu oricum ma tin dupa voi
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Am uitat sa ma multumesc pt AVERTISMENT!....o sa il port cu mandrie 10 zile MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
sa-i faci o copie
poate e bun de ceva
la un CV ceva
trutzi spune:
Si ai uitat ca ai fost aspiranta?
De ce nu ai inchis subiectul de la primul capitol?
Nu ti-am pus vorbe in gura ci prin decizia pe care ati luat-o (nu stiu daca ai participat si tu, din cate am inteles, nu) ne-ati taiat aripile. Era ceva care ne dadea sperante" Asteptamd un ingeras in viata noastra"- Ce frumos suna
Astept un ingeras, sunt aspiranta.
Prin decizia vostra mi-am adus aminte de femeile care asteptau la gineco (pe atunci nu eram aspiranta) si care isi bateau joc de fetele care veneau cu hartiile de la HSG si care spuneau saracele prin cate au trecut.
Cand erau de fata le compatimeau si cand intrau in cabinet se laudau cu avorturile lor si ca "aia" nu e in stare macar sa faca un copil. Foarte dureros.
Se pare ca ai uitat. Pacat
citat din mesajul lui Laura25 trutzi, eu nu stiu ce probleme ai tu, dar nu imi pune vorbe in gura. Nu am spus si nu am gandit niciodata asa ceva. Eu insami am 2 sarcini pierdute. Dar e greu sa te uiti peste gard si sa pricepi ca o chestiune administrativa pe forum nu are absolut nici o legatura cu probleme voastre de viata. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo fetelor am si eu o umila intrebare la moderatoare ca ma bag si eu ca musca.. cand o tipa nike posta la noi zeci de mii de retete si pe la mai multe topicuri, exceptandu-l pe cel care trebuia d c nu i s a atras atentia ca trebuie sa scrie la retete culinare??? ca eu cand am facut un anunt, (ca o mica publicitate) mi au si mutat msg iubitele mele, gata calmati-va poate asta este un sut inainte si bebe va venii mai repede ca sa va mutati la odisee sa nu stati aici.. eu oricum ma tin dupa voi asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
bravo ale
bine punctat
nu au vazut atunci
Lia73 spune:
vreau la ASPIRANTE
trutzi spune:
Si eu vreau la ASPIRANTE
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
Lia73 spune:
VREAU LA ASPIRANTE
ancadragoman spune:
eu zic ca nu aveti sorti de izbanda desi acum ma intreb si eu asa ca omul care se baga in seama si cauta scandal ,de ce subiectul "Aspirante cu vechime medie " a ramas acolo ca si in cadrul acestui subiect fetele vb orice ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!