Soacra imi distruge viata si casnicia!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Gabita_2005, cred ca mama fetei n-are nicio treaba cu copilul ei din moment ce a fost de acord sa-l creasca foasta soacra. Asa ca nu cred ca trecea pe-acolo ca sa discute meniul copilului ... ci eventual sa-i duca o bomboana sau o jucarie pt a nu se mai simti vinovata

Emma, zii mersi ca-ti creste soacra fata vitrega si te scapa de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Inseamna ca am intzeles eu bine inca de aseara,insa din cauza oboselii am hotarit sa nu raspund!

Nici eu n-amn intzeles de ce a cerut sotztul custodie comuna daca si asa copilul sta la soacra si nici eu n-am intzeles unde si cu cine sta copilul tau!

Cred ca esti nedreapta,ce daca le-ai vazut impreuna,asta nu-tzi da neaparat motiv de suparare acuta!E vorba d eun copil sau...?

Numai asta este motivul pentru care afirmi ca "soacra-tzi distruge casnicia"?Cred ca te comportzi ca un copil mofturos!Nici nu vreau sa ma gindesc cum vei reactziona cind vei naste copilul tau si al sotzului,vis a vis de soacra ta!Copilul cu cine il vei lasa?

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Gabita_2005, cred ca mama fetei n-are nicio treaba cu copilul ei din moment ce a fost de acord sa-l creasca foasta soacra. Asa ca nu cred ca trecea pe-acolo ca sa discute meniul copilului ... ci eventual sa-i duca o bomboana sau o jucarie pt a nu se mai simti vinovata

Sybille,n-am intzeles ce ai vrut sa spui aici!

Dana

Mergi la inceput

Incerc sa explic: Emma se plange ca mama fetei era cu soacra in lift si radea. Gabita crede ca probabil discutau meniul fetitei etc. Eu ma indoiesc de asta, o mama responsabila nu prea isi da copilul in stanga si in dreapta. Si zic ca probabil trece pe la fata sa-i mai duca cate o bomboana din cand in cand. Bla-bla-ul asta e pt mama fetei care nu si-a luat in serios rolul de mama. Sper ca e mai clar acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Daca tot ti-ai incurajat atat de mult sotul sa lupte pentru custodia comuna a fetitei acum de ce nu cresti tu fetita,de ce o pasezi la soacra? Nu cumva totul a fost doar sa cresti in ochii sotului iar acum cand vezi ca el isi petrece timpul liber cu copilul,nu-ti convine si incerci sa-i gasesti soacrei defecte doar ca sa-l determini pe el sa rupa relatiile cu mama lui? Ce te deranjeaza pe tine cate fete are femeia aia atata timp cat nu le foloseste sa-ti faca tie rau,ba din contra are grija de un copil cere ar trebui sa fie responsabilitatea voastra? Vei fi mama si poate chiar de baiat si atunci gandeste-te ca va veni ziua cand poate si nora ta va face la fel si va incerca sa te discrediteze in ochii copilului tau,cum te vei simti atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ceva e aiurea in toata povestea asta... Dupa ce nasti duceti si bebelusul la soacra? Care e faza, de ce a mai cerut custodia copilului daca a dus-o la bunica-sa care pe deasupra nici n-o inghite foarte bine? Asa ati stabilit de la inceput de l-ai sustinut sa-si ceara custodia, daca nu era maica-sa in peisaj il mai sustineai?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In primul rand consider ca ce ai facut tu se cheama spionaj. Pe mine una m-ar deranja teribil sa stiu ca nora m-a vazut pe camera facand ceva (bun, rau) voit sau nevoit, si are tupeul sa ma ia la intrebari. Pe bune. Sincer nu stiu cum soarca ta traieste intr-un bloc unde tu, daca ai chef, poti sa cauti pe camera la ce ora a venit, la ce ora a plecat, cu cine a ras sau cu cine s-a isterizat. Ca e falsa si una face in fata si alta zice pe la spate e pana la urma problema ei, tu poti sa te protejezi prin ignore total, si vazandu-ti TU de treaba ta.

Treaba ta, in situatia mentionata de tine, ar trebui sa fie doar tu si familia ta si aici ma refer si la fetita sotului pe care tu, de o bunatate excesibila, ai dorit sa o ai o saptamana in responsabilitatea voastra. Nu inteleg de ce ati luptat pentru custodie comuna ca mai apoi sa o aruncati in curtea soacrei. Copilul tau sta cu voi? Daca da cum poti sa ai inima sa tii un copil cu tine si celalalt la soacra cateva etaje mai sus sau mai jos?

Scuza-ma insa eu nu vad cum iti distruge soacra casnicia, ti-o distrugi singurica, parerea mea.

Te otravesti cu banalitati, ca soacra o vorbeste pe la spate pe exa si pe fata o pupa. Si??? Care e problema ta??? Esti avocatul ei? Atat timp cat nu te afecteaza pe tine cu nimic direct este problema soacrei ca reinoada relatiile, bine ca o face, tinand cont ca pana la urma ele doua cresc un copil cu care voi doar defilati ca vezi doamne, aveti custodia. Probabil dormiti tare bine noaptea ca v-ati facut datoria parinteasca...in acte.

Eu zic sa te calmezi si sa reevaluezi situatia.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Incerc sa explic: Emma se plange ca mama fetei era cu soacra in lift si radea. Gabita crede ca probabil discutau meniul fetitei etc. Eu ma indoiesc de asta, o mama responsabila nu prea isi da copilul in stanga si in dreapta. Si zic ca probabil trece pe la fata sa-i mai duca cate o bomboana din cand in cand. Bla-bla-ul asta e pt mama fetei care nu si-a luat in serios rolul de mama. Sper ca e mai clar acum.

Am intzeles acum ce vrei sa spui!

Sybille noi nu avem d eunde sa stim ce fel de mama este ,daca tribunalul a decis custodie comuna ea n-are cum sa se impotriveasca si zau ca n-avem de unde sa stim daca ea nu se lupta -tocmai datorita acestei situatzii ca fetitza sta la soacra-sa recistige custodia!

faptul ca mama copilului s-a intilnit cu soacra,fetitza urmind sa stea o saprtamina la...tatal ei,nu este un motiv de ...criza din partea autoarei subiectului!

dana

Mergi la inceput

ok, eu am inteles ca tatal are custodie totala ... o sa recitesc mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sib din cate am inteles copilul sta la mama o sapt si la "tata" (a se citi bunica) o sapt. Adica asa a decis legea in urma aplicatiei pentru cusotdie a tatalui.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput