Sueta viitoarelor mamici (79)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Neatza fetele! Iar e luni ![]() . Asa nu-mi place mie ziua de luni![]() ![]() ![]() Ce-ati facut in weekend? Eu am vegetat. |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Va doresc o zi cat mai placuta si cu multtttt soare,eu dau fuguta la scoala![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Imi dau lacrimile cand o vad.
O verisoara de-a mea de gr.1 nu mai are mama de la 3 ani, acum are 21. Ii este si i-a fost fantastic de greu.
Matusa mea a facut leucemie de la un sterilet
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, ma intristez cand deschid forumul si vad poza lui Carmen in coltul din dreapta sus ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
sunset_zuzi spune:
neataaaa 
...avem casa noua
era cat pe ce sa nu va mai gasesc ![]()
bebelu bun venit si sedere scurta
In rest nu am noutati
nu am facut test dar in schimb ma dor ovarele...asa ca inainte de ciclu 

asa ca nu va puneti prea multe baze pe mine 
trutzi spune:
Mamaaa ce harnicuta esti. Felicitari 
| citat din mesajul lui cora79 Le citesc eu de cand a inceput postul-acatistul Sf parinti Ioachim si Ana,acatistul maicii Domnului bucurie neasteptata si Acatistul Acoperamantului maicii domnului ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Neata! 
| citat din mesajul lui pianna Neatza fetele! Iar e luni ![]() . Asa nu-mi place mie ziua de luni![]() ![]() ![]() Ce-ati facut in weekend? Eu am vegetat. |

trutzi spune:
Servici usor! 
| citat din mesajul lui cora79 Va doresc o zi cat mai placuta si cu multtttt soare,eu dau fuguta la scoala "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

trutzi spune:
Neata! 
Nu fii suparata si alex avea simptome de rushi si nu au mai venit
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neataaaa ![]() ...avem casa noua![]() era cat pe ce sa nu va mai gasesc bebelu bun venit si sedere scurta In rest nu am noutati ![]() ![]() asa ca nu va puneti prea multe baze pe mine ![]() |

mvb spune:
Sun vrei sa ne mai tii o luna cu ochii in soare?
...nu se accepta.......fa mai repede testul si da-ne vestea cea buna
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!