Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Sincere condoleante familiei! Sa ii dea Domnul multa putere sotului sa creasca puiutii frumos si sanatos, asa cum orice mama ar vrea.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Sincere condoleante familiei indurerate! Cuvintele sunt de prisos ....

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Condoleante si putere familiei si puiutilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bunul Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aibe grija de sotul si de puiutii ei
Condoleante!

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Ipsos Interactive Services.

RUSINICA!!!RUSINICA PT FIRMA RESPECTIVA

SINCERE CONDOLEANTE SI MULTA PUTERE FAMILIEI INDURERATE!
DDsa aiba grija de sufletelul ei:D-zeu sa te ierte Carmen!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Dumnezeu s-O odihneasca in pace!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Nu o cunosteam,dar nu are importanta...era o mamica,cum sunt si eu,si voi...si si-a lasat inimioarele aici,fara mamica lor,din cauza nenorocitilor pt care lucra!e inuman ce se intampla!chiar nimeni nu are de gand sa ne protejeze pe noi,mamele?noi dam viata si altii ne-o iau?!acea vicepresedinta a firmei pt care lucra carmen-are copii?nu cred,pt ca o mama nu poate vorbi cum a vorbit ea despre o alta mama...
eu sunt shocata!nu stiam ca facea parte din grupul nostru minunat,din familia noastra...
Carmen,Dumnezeu sa te ierte !Dumnezeu sa-i dea putere sotului tau sa-i poata creste pe micuti!Fie ca tu sa poti veghea asupra pruncilor carora le-ai dat viata,nestiind ca vei fii smulsa atat de curand de langa ei!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Carmen, Dumnezeu sa te odihneasca vesnic!

Plange sufletul in mine cand ma gandesc la copilasii tai care sunt prea mici sa inteleaga de ce nu mai e mamica lor cu ei!

la DD sa-i dea putere, rabdare si intelepciune sotului tau greu incercat sa-i creasca pe puiuti cu toata dragostea si sa fie cu totii sanatosi!

Ramas bun!

Elena 17+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Doamne ce trist...

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa-i aiba in paza pe copilasi!!!

------------------------------------

Un beta mare in primavara asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

D-zeu sa o odihneasca.....chiar daca nu am sa inteleg niciodata de ce a vrut-o la El....de ce atata suferinte pentru 2 copii atat de mici.....nu cer socoteala....doar ca nu reusesc sa inteleg de ce mor oamenii buni si cei rai inca sunt AICI? sigur totul are un rost......sigur d-zeu a vrut-o pentru ca era prea speciala, prea buna.....nu am cunoscut-o pe Carmen....dar m-am cutremurat ingrozitor sa citesc despre moartea ei....Multa putere sotului!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput