Oradea (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabi_K spune:
am uitat sa mai adaug o bila neagra in contul piscinei de la dacia: o conjunctivita la Lili
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabi_K am uitat sa mai adaug o bila neagra in contul piscinei de la dacia: o conjunctivita la Lili ![]() Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Imi pare tare rau de asemenea belele
Sper sa treaca repede 

Dc totul trebuie sa fie atat de madeinromania ?

O saptamana usoara tuturor.

Oare va veni vremea buna ?
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
moni_or spune:
GABI, nuuu, iti dai seama ca daca la Mac n-are rabdare la film cu atat mai putin. Am mers doar eu cu sotul si pe Luca l-am lasat la mama. Chiar voiam sa te intreb despre ce piscina e vorba, cea de la Dacia deci (ma gandeam ca o fi vreuna din Felix).
DARIA, eu pe net vad numai ploi si sapt. asta 
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
33+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Gabi_K spune:
azi o mai dau cu kanamicina, maine mergem la ofta, ca oricum ea tot zice ca nu vede bine. (sau vrea ochelari, ca au si altii in clasa
)
Moni, deci asa![]()
![]()
![]()
![]()
Deci sunteti fani de desene![]()
Parca te vad peste vreo 10 ani cand le propui baietilor vreun film asemanator, si Luca si bb2 refuza sa mearga cu voi, fiindca e de copii...

si deci nu e pt. ei, ei fiind prea maturi pt asa ceva![]()
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
ramonzca79 spune:
salutare oradeni!!!
un medic chirurg de a spitalul de copii....cine imi recomanda si mie??am fost la Todor cu ceva timp in urma dar am o prietena care de curand a avut o experienta neplacuta cu el si cred ca nu mai vreau sa merg...
Baietelul meu are fimoza....so..trebuie sa merg pt interventie...
Am nevoie si de dermatolog...se pare ca are si o dermatita...
Seara faina!!
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
Gabi_K spune:
dr. Baloiu. Incercat si multumit cu el, fimoza+apendicita. Si de atunci cateva consultatii plus urgente de toate felurile, ortopedie+chirurgie.
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabi_K dr. Baloiu. Incercat si multumit cu el, fimoza+apendicita. Si de atunci cateva consultatii plus urgente de toate felurile, ortopedie+chirurgie. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert Multumesc muult!!! pt el am primit recomandare si de la pediatru dar am zis sa mai intreb.... |

POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
marimar spune:
Buna seara Oradea !
Ma bucur ca v-am cunoscut, sint fericita ca am vazut magnoliile in toata splendoarea lor, chiar si asa pe vreme de ploaie. Copiii s-au jucat si s-au distrat minunat!
Pozele sint frumoase, multumim. Gabi nu uita sa zimbesti mereu dar mai ales la poze !!
adi2003 spune:
Marimar, si eu ma bucur ca v-am cunoscut, chiar daca n-am schimbat foarte multe vorbe la Mc, dar iti spun acum ca atata mi-a fost de drag baietelul vostru (cel mic), cum a stat el asa de cuminte la masuta lui. Parca il vad si acuma. E un scumpic.
Intotdeauna am sa-mi aduc aminte cu placere de aceasta intalnire si promit sa fiu mai vorbareata data viitoare.
Gabi_K spune:
Marimar
ok, zambesc![]()
![]()
![]()
![]()
Am fost aseara la oftalmolog, conjunctivita a trecut, si ne trebuie ochelari
Din "pacate" numai pt acasa, dar Lili a vrut sa-i poarte si la scoala si pe strada...i-am explicat ca nu se poate, ca dr a zis altceva
si pentru asta, a tras o criza de plansete, vreo ora a suferit si a bocit
noah dar bine ca nu mai are nik la ochi.
Bleah ce vreme azi... si mergem la vanatoare de rama de ochelari...