Sa accepte sa vorbeasca cu amanta sotului ?(2)
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Vai de mine, deci dupa ce ca inseala si are pretentii de sclavagism, il mai roade si problema banilor pe care i-a dat amantei. D-aia cica n-o lasa? Poate intr-o zi se trezeste sa-i spuna si nevestei ´´auzi draga, cati bani am investit eu in curu tau, ia taci si fa ce-ti zic pana nu-ti trag doua scatoalce´´ Caracter zero barat. Poate aia nici nu statea cu el daca nu se arata darnic financiar. Deci si-a recuperat investitia ´´in natura´´ |
Probabil
Raspunsuri
Hilde spune:
Fetelor, a aparut o carte acum cativa ani in care cele doua femei ale barbatului musulman se coalizeaza si ii aplicau domnului cate o bataie... au schimbat un pic rolurile...nu mai stiu cum se numeste cartea dar cred ca prietena ta ar trebui s-o citeasca Si ala "investea" in femei. Mai ales le dadea sa manance, isi lua din timpul lui sa le scoata la plimbare...
Sper sa-mi amintesc cum se numeste cartea.
Poate a citit-o si altcineva pe forum si isi aduce aminte mai repede.
Acum fara gluma, termenul de investitie mi se pare atat de injositor si degradant. Daca zice ca a "investit" in amanta, cu siguranta crede ca a "investit" si in sotie.
Amina_Marina spune:
D-aia cica n-o lasa? Poate intr-o zi se trezeste sa-i spuna si nevestei ´´auzi draga, cati bani am investit eu in curu tau, ia taci si fa ce-ti zic pana nu-ti trag doua scatoalce´´ |
Cam asta-i face, de-aia nu poate sa se impuna in fata lui.
Draga mea sotie! Intelege-ma ca am investit mult in amanta mea si pentru asta trebuie s-o babardesc non-stop.Pe tine te iubesc mult , ca doar esti nevasta mea, nu ? Dar "fructul oprit" e mult mai bun si lasa-ma sa ma satur de el.
Tu stai acasa, fa mancare, ai grija de copii, calca-ma, spala-ma etc. Pe amanta o distrez , o duc la restaurant si-i cumpar ce vrea ea .
Eu muncesc mult dupa cum vezi, pentru tine, copii si amanta, asa ca..
Mie , personal , nu-mi vine sa cred ca exista astfel de paraziti.
Edit; La moartea tatalui meu au venit toate cele 3 amante, cred ca a fost foarte fericit. bine avusese el mai multe , dar in ultima vreme fiind bolnav cred ca nu mai putea sa le fata.Il plingeau pe rind ; -Aoleuu! Ce mult ne-am iubit noi doi! Cui ma lasi iubirea mea!Mamei mele ii era frica sa nu se ciufuleasca alea pe acolo.Bine ca tata le-a tinut in secret si n-a stiut mama de ele, a aflat abia dupa ce s-au despartit.
eumada spune:
of doamne........tare e trista povestea ta...sa nteleg ca parintii tai sunt tot musulmani?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
eumada spune:
si oricum credeti-ma fetelor ca e horror ce se intampla..eu cred ca de iubit iubesti odata...
povestea nasterii
hannen spune:
citat din mesajul lui eumada of doamne........tare e trista povestea ta...sa nteleg ca parintii tai sunt tot musulmani? Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
Doamne,sunteti ceva de speriat !Cum auziti ceva nashpa,cum gata intelegeti ca erau musulmani respectivii.
Madalina,eu sunt musulmanca!BAU! BAU!Babaul planetei,ferea!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
danny1 spune:
Nu este raspunsul meu la intrebare.o asemenea intrebare nici nu se pune.din moment ce te-a intrebat,batool,inseamna ca prietena ta nu era sigura care e varianta buna.
lucrurile se intampla pt ca ea permite ca aceste lucruri sa se intample.s-a multumit cu o viata confortabila,fara batai de cap.dar totul are un pret.
decat astfel,mai bine orice meserie,dar plec cand vreau si pot sa-mi iau si copiii.si sunt sigura ca el s-ar fi gandit de 2 ori inainte de pasul-amanta-daca ea ar fi fost independenta.
ce as face in situatia ei?mi-as lua un job,iar dupa 1 an i-as da in cap cu actele de divort.dar nu cred ca va face asta.pt ca are o viata comoda,fara stresul serviciului,etc. si in fond asta a acceptat.daca nu,de ce nu se scutura de tot?
eu zic ca viata ei va continua pe viitor tot asa.
eumada spune:
Scuze dar asa cum voua vi se pare normal cu neveste si amante,eu nu pot sa inteleg....asta e chestie de formare....atata tot...iti trebuie tarie sa-ti imparti barbatul cu altele,chiar dca religia te lasa si legea la fel.....si Danny1 are dreptate.S-a ajuns la altfel de discutii de la o intrebare...problema e ca nu stiu cat ede relevanta parerea unor femei crescute in cultura monogamiei fata de problemele unor femei care prin lege si religie accepta poligamia barbatului.o zi buna va doresc la toata lumea....Cititi un rombayat al lui khayam si impacati-va cu voi insiva si cu lumea....
povestea nasterii
Laura25 spune:
citat din mesajul lui eumada Cititi un rombayat al lui khayam si Impacati-va cu voi insiva si cu lumea.... Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
Un sfat foarte bun, valabil si pt tine! (stii proverbul ala cu paiul din ochi?)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
eu sunt impacata cu mine.chiar foarte.as vrea sa fie si altii asa,dar se pare ca nu.....va doresc mult noroc....la toate...
povestea nasterii
hannen spune:
citat din mesajul lui eumada Scuze dar asa cum voua vi se pare normal cu neveste si amante,eu nu pot sa inteleg....asta e chestie de formare....atata tot...iti trebuie tarie sa-ti imparti barbatul cu altele,chiar dca religia te lasa si legea la fel.....si Danny1 are dreptate.S-a ajuns la altfel de discutii de la o intrebare...problema e ca nu stiu cat ede relevanta parerea unor femei crescute in cultura monogamiei fata de problemele unor femei care prin lege si religie accepta poligamia barbatului.o zi buna va doresc la toata lumea....Cititi un rombayat al lui khayam si impacati-va cu voi insiva si cu lumea.... Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
timp pierdut sau unde dai si unde crapa.[emoticoncuunucaresipunemainileincap]
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson