Divortat sau nu? (split-2)
Raspunsuri - Pagina 3
Happy_in_TO spune:
Mie, cind le citesc pe Vik si pe Yasmine, imi vine sa ma mai marit o data si sa mai fac un bebe
Yasmine spune:
Nu tre sa va maritati pt. asta dragelor .
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Nu tre sa va maritati pt. asta dragelor . >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
draga, io is maritata, da is batrana, asa ca...
Yasmine spune:
Off topic:
Cum faceti voi sa adaugati pe cineva in lista de prieteni?
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru
draga, io is maritata, da is batrana, asa ca... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Draga babei, wellcome to the club .
maru spune:
dai clic pe omuletii aia doi cu plus langa ei din ribonul de deasupra postului tau.
scuze: adica te duc la personajul dorit, dai clic pe cei doi omuleti plusati!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui maru dai clic pe omuletii aia doi cu plus langa ei din ribonul de deasupra postului tau. scuze: adica te duc la personajul dorit, dai clic pe cei doi omuleti plusati! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Am inteles ... greu, ce sa-i faci.
maru spune:
sarut mana, da cred ca is baba sefa pi acilea!
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yasmine
Draga babei, wellcome to the club . >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
adinag spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO <<<Topic precedent Voi stiti melodia aia "If you like pina colada?" Ati ascultat-o vreodata si i-ati urmarit versurile? O sa fiti surprinse de ce contin cu adevarat. |
Ai dreptate, niciodata nu am urmarit versurile cu atentie. Acum nu pot sa nu ma gandesc. Scuze ca dau buzna pe voi, de fapt urmaresc (din umbra :) ) celalalt topic.
Multumesc mult, Happy!