Din nou..decalotare
Raspunsuri - Pagina 8
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy scuza-ma gabriela, daca ceea ce voi scrie nu e chiar in acord cu ce spui tu.Spui ca obiceiul igienei se invata de mici, nu dupa ce merg la fete, aici complet de acord, dar cu precizarea , ca igiena inseamna si spalat la puta, cu apa si sapun asa, firesc ,la fel cum te speli pe orice parte a corpului.Eu nu cred ca pentru o mai buna igiena te apuci si-ti sufleci pielea de la calcai pana in varful capului pentru ca sa te cureti mai cu spor.Asa si aici, simpla spalare fara sa insisti este complet de ajuns, nu trebuie sa ii intorci pe dos ca sa fi sigura ca sunt curati. Iar ca daca se joaca mici fiind cu puta, deja ne gandim ca vor ajunge niste adulti ce se masturbeaza non stop e cam aberant, fara suparare, dar chiar si daca nu se joaca cu puta mici fiind, cand vor fi mari nu cred ca exista vreun barbat care sa nu se fi masturbat , parerea mea. Dar asta nu are treaba cu decalotarea.Eu nu incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel, ca oricum fiecare face ce vrea, dar sa se gandeasca atunci cand o fac fara sa fie cu adevarat nevoie, ca nu pe ele le doare si ca daca ar fi ele in locul copilului cred ca s-ar gandi de doua ori , cand mama lor i-ar inmana doctorului sa-i faca treaba asta, ca asa e la moda, si sa fie ele linistite... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Tot respectul, ca nu renunti si incerci sa le faci si pe alte mame sa inteleaga!
Cine gandeste poate hotari pentru el, cine nu, lasa pe altii sa o faca!
gabitza2005 spune:
Eu vreau sa va intreb ce parere au tatici baieteilor vostrii despre aceasta procedura de decalotare sau despre masturbare.
Ca eu disperata cand era copilul mic sa-l decalotez ca asa a spus medicul de familie , sa-l sapunesc si sa-l spal pana i se inroseste pielea (sa nu se infecteze).....sa-l mustruluiesc de cate ori pune mana pe putulica ...sau de cate ori face asta sa-l intreb daca ustura sau il mananca .
Si m-a lamurit sotul : ca nu e placut deloc pentru copil sa-l decalotezi ( si ca rezolva el singur situatia asta mai tarziu), ca nu e placut deloc sa-l speli atat de insistent, ca e normal sa-si descopere partile corpului si ca daca sta mai mult cu mana pe acolo o face ca-i place nu ca are o problema ca daca ar avea una ar urla de durere sau ar spune daca simte vreo jena.
Asa ca acum il spal normal (suntem in etapa cand il invat sa se spele singur dar supravegheat - ca are deja o varsta ) , nu-l dau cu nimic pana acum nu a facut nici o infectie -are 5 ani- si incerc sa-l invat ca nu e frumos ca de fata cu cineva sa puna mana pe acolo.
gabriela42 spune:
sibylle scuze dar am convingerea ca nu ai citit cu atentie parerea mea!am procedat cu privire la decalotare la decizia medicului care imi oferea 2 variante ori el ceea era mai traumatizant ori eu la baita usurel.nu l-a durut,nu la deranjat in nici un fel,mai afectata am fost eu gindind ca-l doare,repet am facu-o de necesitate.ma intereseaza despre micuti,vorbesc cu mamici despre problemele ce pot aparea iar despre masturbare ex;la fetita de 3 ani la gradinita in clasa,la somn,la joaca incepea ritualul.de voi de nevoie gradinita a respins comportamentul si a actionat impreuna cu medici si parinti darrrrrrrr vina parintilor ca a lasat-o asa mult timp ca..........e firesc ii costa scump.atentie masturbarea nu este prezenta la toti copilasi.doxinu habar nu am cu ce am gresit te rog lumineaza-ma
Chuny spune:
Gabriela, greseala ta e ca le amesteci aiurea intr-un hal fara de hal. Sa inteleg ca baietelul tau a avut fimoza? asta e altceva.
Despre fetita aia habar nu ai ce vorbesti.
gabriela42 spune:
sibylle ma gindesc de 2 ori cind afirm ceva,de ce esti asa suparata,eu am spus doar adevarul,si nu a avut fimoza a facut o infectie doctorul spune ca de la pipi a scapat putin pe chilotel la gradi sa iritat si asta a fost.am facut amestec 1/2 lingurita bicarbonat farmaceutic in apa calduta am pu cuculetul in paharel,am decalotat am dat cu crema de galbenele si problema a disparut.asta a fost realitatea,nu am amestecat nimic,am habar despre ce vorbesc.de ce esti asa agresiva?
gabriela42 spune:
te rog observa un punct inainte de fraza,,a pune mina...,,acum eu te rog sa ma scuzi nu am energia ta in tensiuni considera ca ...dar lasa-ma .scuze celorlalte mamici
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela42 la fetita de 3 ani la gradinita in clasa,la somn,la joaca incepea ritualul.de voi de nevoie gradinita a respins comportamentul si a actionat impreuna cu medici si parinti darrrrrrrr vina parintilor ca a lasat-o asa mult timp ca..........e firesc ii costa scump. |
In ce fel au actionat impreuna cu medicii? In ce fel ii costa pe parinti scump? Ce anume ii costa?
Dar in definitiv, ce legatura are masturbarea fetitelor cu decalotarea baietilor (despre asta se discuta la subiect, din cate bag seama)?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabriela42 spune:
am gresit ca am deviat de la subiect si din cauza asta am creat confuzii.inaintea mea alte mamici au mai scris cite ceva despre masturbare iar eu am expus o situatie a unei fetite,nu puteam crede ca sunt interpretata ca habar nu am ce vorbesc confundind d cu m.imi cer scuze dar nici nu pot accepta sa inghit mizerii aiurea.fetita face terapie,gradinita a rugat fam sa o retraga dar cel mai rau este inversunarea micutei de-a continua.nu este o fabula,regret ca am adaugat povestirea,insist a se vedea punctul dintre cele doua fraze cu pricina.scuze de deranj